Christiane 31-10-07 13:24:13

Hello Akin,

Just to let you know again that I was very pleased to meet you this last Monday in your restaurant (you were sitting in front of me if you recall) and that people like you, free, simple and self-awakened is a great chance for humanity.

Seeing your website and curriculum vitae is just great, clear, dynamic and powerful.I recognize within it your energy 1 (leader, autonom and willing) that shows your birthdate.

My best wishes again.
Christiane

Layka 23-10-07 15:37:13

Merhaba Akin! Nasilsin? Ik wilde je nog even bedanken voor de leuke tijd die we bij jouw in je knusse, idyllische hotelletje gehad hebben. Werkelijk een paradijsje. Mus en ik hebben genoten! Helaas ben ik weer terug in Nederland, maar we zijn zeker van plan een keer terug te komen en samen met jou de mooie plekken van Dalyan te bezichtigen.

Tot gauw,
Layka

Sylvia 02-10-07 15:24:51

Helaas zaten wij in een ander hotel, maar de beste tijd van onze vakantie zaten we lekker bij Beyaz Gul in de sultan's lounge (back packers room). Wat een heerlijke plek om te zijn!. Geen grote massa, maar intiem en knus en nog lekkere achtergrond muziek ook. Lekker relaxed, en het eten was voortreffelijk .
Hopelijk tot volgend jaar.

groetjes
Niels en Sylvia

Arzu Tavsan 17-09-07 17:11:43

Merhabalar Akın bey,
hatırlarsanız yaklaşık 2 hafta önce 3 kız arkadaş olarak motelinizde misafir olmuştuk.
Motelinizden aldığımız keyif, göstermiş olduğunuz ilgi ve hazırladığınız , bize seyahatimiz boyunca
Dalyan'ı unutturmayan MP3 Için size tekrar teşekkür etmek istedim.
Dalyanı sevmemizde motelinizin etkisi tartışılmaz.Dostlarıma şimdiden tavsiye etmeye başladım.
Sanıyorum bunda sonra her sene misafiriniz olmayı isteyeceğiz.
Bu vesile ile tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Görüşmek üzere........

Arzu Tavşan

Marieke Bouwmans 09-09-07 15:40:34

merhaba akin,
ik doe het ff in het nederlands,
want mijn turks is nog niet zo goed..
wat een leuke site man echt sjiek haha
en wat leuk dat je reageerde op mijn mail.
ik zou graag een keertje bij jullie langs willen komen, dus wie weet zien we elkaar nog wel eens.
nog een fijne dag !!
big muck marieke

Liesbeth Rijsdijk 08-09-07 22:50:54

Beste Mensen,
Omdat ik woensdag 12 september a.s. met mijn Adje op vakantie ga naar Dalyan voor 2 weken ben ik natuurlijk van te voren van alles gaan uitzoeken en lezen om mijn verblijf daar zo leuk mogelijk door te brengen. Zo kwam ik ook op jullie site terecht. Geweldige interessante, mooie website met veel info. Jullie verdienen de eerste prijs want hij ziet er erg verzorgd, vrolijk en kleurrijk uit. Chapeau!!!Wat een prachtige omgeving zeg. Eerder was ik in Hisaronu bij Hotel Montana Pine Resort. Geweldig. Jammer dat ik nu pas jullie accomodatie zie . Lijkt me heel leuk. Alleen is het zo jammer dat een los vliegticket zo duur is en ik jullie pension nergens in de gidsen vindt. Maar wellicht komen we bij jullie eens eten en/of drinken.
Nogmaals heel veel succes met jullie site, enne... wie weet tot ziens in Dalyan.

gr. uit Nederland
Liesbeth en Ad Rijsdijk

Joke 17-08-07 12:27:05

Hallo,
Mijn vriend en ik komen 1 september naar Dalyan, we logeren in Poseidon. Ik kom voor de 5e x naar Dalyan en wil het mooie plekje aan mijn vriend laten zien. We komen zeker een keer eten. Wat een mooie site hebben jullie!
tot ziens!
Joke

akin karabulut 14-08-07 23:44:10

Ik ben de eigenaar van Beyaz Gul en wil graag reageren op het bericht hieronder. Beste mensen, wij hebben een beleid in Beyaz Gul. En dat is onder andere dat we niet met tafels gaan schuiven aan elkaar. Groepen vragen veel energie en aandacht. Het gaat ook ten koste van de sfeer want ze zijn luidruchtig. Dat willen we dus niet hebben. We nemen alleen groepen aan wanneer ze gewoon apart aan een tafel willen zitten. We kunnen wel extra stoelen aan een tafel zetten zodat bijvoorbeeld 6 mensen aan een tafel kunnen zitten. Maar aan de indeling van Beyaz Gul doen we helemaal niets want dat blijft gewoon zoals die is. Ik hoop dat men hiervoor begrip heeft en anders moeten ze maar elders gaan eten. Gezelligheid, sfeer, rust en ambiance komt bij ons voor alles.

remko de wit 14-08-07 12:52:35

We hebben een super tijd gehad in Dalyan, alleen toen we met 11 man hier zouden gaan eten konden ze geen tafels bij elkaar zetten ....... dat ging ten koste van de indeling. Dus wij gaan hier NOOIT eten. Alle turkse mensen waren gastvrij behalve hier ...

FATIH ERKIN 02-08-07 12:34:29

HALLO AKIN EN DE VRIENDELIJKE PERSONEEL
IK BEN WEER TERUG IN NEDERLAND HET VALT WEL TEGEN NA EEN GEWELDIGE VAKANTIE.DE 3 DAGEN DAT IK BIJ JULLIE HEB DOORGEBRACHT WAS GEWELDIG.IK WEET ZEKER ALS IK WEER IN DE BUURT BEN DAT IK ZEKER LANGS KOM.DE MOOIESTE WAS DAT IK DE LAASTE DAG MET DE ONBIJT GROTE SCHILPAD HEB KUNNEN ZIEN.DAT MAAK JE NIET ALTIJD MEE.NOGMAALS BEDANKT VOOR JULLIE GASTVRIJHEID IK ZAL WEL REKLAME VOOR JULLIE MAKEN.GROETJES FATIH

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Search
Back to homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!