Bep van Tante Rie 27-04-08 10:00:45

Even laten weten dat ik heel erg genoten heb van onze familiereunie.Als ik zo het fotoalbum zie hebben ze het allemaal goed naar hun zin gehad.Ik was blij bijna heel de familie weer eens gezien te hebben. En om niet te vergeten hoe het was hoef ik alleen maar even naar de site te gaan waar de foto's staan en dan komt alles weer boven.

Irene Nossing (van ome Toon) 16-04-08 00:16:05

ff alles laten zakken. Het was LEUK. Jaren vielen gewoon weg en iedereen was zo vertrouwd. 't Was allemaal zo van zelf sprekend. Eigenlijk fantasties, dat dit zo mogelijk is.
Ik verheug me al op de volgende reünie. Dan met de volgende generatie erbij!

Mensen, allemaal hardstikke bedankt voor jullie bijdrage aan dit gebeuren.

Heel bijzonder vind ik de inzet van Cees Nuijten, mijn "maatje van toen". Heel bijzonder, wat hij allemaal gevonden heeft. De stamboom begint plotseling te leven! Wij gaan zeer zeker 'n keer naar de Pleziertuin van Buitenlust!!

Lieve mensen, ik hoop, dat jullie allemaal net zo genoten hebben en de volgende keer er allemaal weer bij zijn.

Irene van ome Toon

Frans van Gool 15-04-08 10:44:01

En dan is het zover. Zaterdag 12 april 2008...familiereunie fam. van Gool. Op de heenweg speelt even door je hoofd "wat zal het worden" ?
Immers, de tijd gaat door en iedereen wordt ouder met alles erop en eraan. Bij binnenkomst is het al behoorlijk druk. Je ogen dwalen door de zaal en dan ontstaat de eerste vonk. Je ziet zoveel bekende gezichten en dat geeft je al meteen een goed gevoel. Na zoveel mogelijk mensen de hand te hebben gedrukt komen al snel de gesprekken op gang. En......plotseling lijkt de tijd stil te staan. Je bent weer dat kleine manneke dat op
vakantie bij Tante Lien zandkastelen bouwt op het strand. Er worden veel herinneringen opgehaald en de tijd vliegt. Het is eigenlijk zo weer tijd om naar huis te gaan maar omdat we ons zo uitstekend amuseren hebben we daar nog geen zin in. We verlengen dan ook met een behoorlijk aantal mensen de dag in het restaurant. Een paar uur en enkele drankjes later (van Golen weet je wel) is het dan toch echt tijd om te gaan.
Jongens, wat was dit leuk ! Chapeau voor de initiatiefnemers die vandaag midden in de roos hebben geschoten. Mocht iemand zich die dag niet hebben geamuseerd, dan is dat volgens mij geen echte van Gool geweest.
Nogmaals hardstikke bedankt en tot nog eens....
Frans en Riet van Gool, Tilburg

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies