Familie van der Vleuten 08-07-17 10:42:48

Hi,

Wat zijn wij blij met onze Trubbel van 1 jaar en 9 maanden. We krijgen vaak complimenten dat hij er zo goed uitziet en zo glanst. Trubbel is allang niet meer weg te denken uit ons gezin en wat luisterd hij goed.

Groetjes,
Familie van der Vleuten

Charlotte 11-12-15 16:10:07

Dushi heeft vandaag 2e enting gehad. Weegt 6,1 kilo en is een vrolijke speelse lieve hond. Ben superblij met dit meisje😍

Familie van der Vleuten 07-12-15 13:23:53

Inmiddels is onze pup Trubbel alweer 5 dagen bij ons in huis. Wat een heerlijk ventje, lekker binnen en buiten spelen en regelmatig een lekker dutje doen. Het is al een grote deugniet maar luistert al naar zitten en blijven. Ook kunnen Trubbel en onze poes Puk het prima met elkaar vinden, ze weten beide al hoe ver ze met elkaar kunnen gaan. Bedankt familie Ijsseldijk voor deze heerlijke pup. Zoals beloofd komen we zeker nog een keer langs.
Groeten, Boukje, Jiri, Lonneke en pleun.

Eric en Charlotte 06-12-15 21:33:21

Sinds 2 dagen hebben wij een Right Valuta pup in huis: Dushi 🐾. Ze is lekker speels, vrolijk, eet en drinkt goed, vind het leuk om lekker in de uiterwaarden te lopen. Vandaag mocht ze helpen in de tuin😉 Nu ligt ze weer heerlijk te slapen. Ze leert supersnel. Kan al op commando zitten! Kortom, het gaat heel goed en wij hopen dat het met de broertjes en zusjes uit het nest van Puck ook zo goed gaat. Gerard en Gerda Ijsseldijk: bedankt!!💐

Familie van der Vleuten 19-10-15 21:43:23

Vandaag en bezoek gebracht aan familie IJsseldijk om kennis te maken met Puck en haar pups en met de familie IJsseldijk zelf. Wat een vriendelijk, fijn en warme gastvrijheid. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat de familie IJsseldijk het vertrouwen in ons als gezin heeft om een pup van Puck te mogen opnemen in ons gezin. Puck en Kim zijn erg lieve en mooie honden en we kunnen ons dan ook niet anders voorstellen dat Puck geweldige pups te wereld heeft gezet. We moeten nog een paar weekjes geduld hebben voordat we de pup in ons gezin kunnen opnemen. En wat een genot om te zien dat de familie IJsseldijk met zoveel passie en liefde met honden om gaan. Groeten, Familie van der Vleuten uit Brabant.

We zien a

Loes & Theo Veeken 18-10-15 20:54:22

Donderdag zijn we op bezoek geweest bij de pups van Puck.
We werden vriendelijk ontvangen door de fam IJsseldijk.
Dhr IJsseldijk vertelde vol passie over de proeven en shows waar hij met Puck aan had deel genomen.
Na de koffie gingen we bij de pups kijken .
Wat een prachtige beestjes ,alle kleuren zijn aanwezig.
En de moeder zag er ook heel mooi uit .
We zijn de dagen aan het aftellen voor ons volgende bezoek.
Dan zijn ze 4 weken oud ,dan zullen ze lopen en al een beetje de wereld verkennen .
Tot 5 nov ,groeten Loes & Theo Veeken.

Charlotte 18-10-15 19:02:58

We zijn net thuis van het eerste bezoek aan onze toekomstige pup van de kennel Right Valuta. We krijgen een teefje uit het nest van Puck. Puck is echt een geweldige moeder, met 8 prachtige pups. Wat heeft dhr Ijsseldijk het trouwens prima voor elkaar! We hebben ook kennisgemaakt met Kim. We kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek. Dan zullen de pups kunnen lopen en ons kunnen zien. Kortom.... We zijn helemaal verliefd....

Els ten Dolle 01-03-15 19:11:42

Hallo,

Hier een berichtje van Joppe (Sam) uit het eerste nest van Puck. Vandaag is Joppe 4 jaar geworden en we zijn nog steeds heel blij met hem. Na vier jaar is hij wel wat rustiger geworden en zijn zijn puberstreken wel zo'n beetje voorbij. Hij is natuurlijk nog wel vol energie en vindt alles leuk. Vanmiddag hebben we nog een flink eind met hem gewandeld, heerlijk!

Vriendelijke groet,
Fam. Hofstee uit Lemelerveld

Familie van Raaij 21-12-14 12:15:25

Beste Gerard en familie,

Wij zijn dolgelukkig met onze pup Sky.hij weegt ruim 7 kilo en is een plaatje om te zien. De nacht slaapt hij helaas nog niet helemaal door, maar het begin is er.Sinds afgelopen week heeft hij ook regelmatig de dolle 5 minuten ,om te gieren zo leuk te zien . Een wandeling maken is nogal tijdrovend ,iedereen smelt voor zijn trouwe mooie oogjes , knuffels en liefde genoeg.we zijn heel dankbaar voor het vertrouwen in ons.hopen op hele vele gelukkige jaren samen.
liefs Erik en Dorothee,Amy en Jessy uit nijmegen met een dikke poot van Sky.

Marlies de wilde 17-12-14 19:16:25

Hallo Fam. IJsseldijk,
Hier een berichtje van Pip!
Met mij gaat het heel goed! Ik groei ontzettend hard (ik ben al 2x zo groot geworden, al 8,85 kg) en ben blij in mijn nieuwe huis.
Gisteren de prikken gekregen en ontwormingskuur.

Ik ga elke week naar de puppiecursus, waar ik veel leer. Ben nog wel bang voor andere honden, maar zodra ik mensen zie, weet ik niet hoe snel ik daar naar toe moet rennen om te spelen!

We gaan heel vaak naar buiten, en Ik speel veel in de tuin, favoriete speeltje is tegenwoordig de oude afwasborstel.
Ook ben ik al meegeweest naar school, en kantoor.
Verder slaap ik keurig elke nacht door, van 23.00 - 7.00 uur.

Groetjes van Pip en familie en een extra groet van Robin.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage