Marian 09-05-12 22:01:20

Hallo Gerard jullie hebben een mooie website. Mooi hoor die vele foto's van jullie honden.
Groetjes Marian van der Pijl (Jill) training Buzerd

Fam. lombarts 09-03-12 19:19:02

Beste Fam. IJseldijk

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik kreeg voor mijn 1e verjaardag. Mijn baasjes hebben hem voor mij opgehangen zodat iedereen hem kan zien. Alleen was het heel erg jammer dat ik nu net heel erg ziek ben en ik alleen nog maar naar mijn nieuwe dingetjes kon kijken.
Ik begin nu langzaam beter te worden en ga dan ook langzaam van mijn cadeautjes genieten. Op de cursus zijn ze ook heel trots op mij, en doe ik ook heel erg mijn best. Mijn baasjes zijn dan ook super blij met mij (en ik met hun). Ik hoop dat het met mijn broertjes en zusjes ook zo goed ga.

Een super grote poot van Bo,
En natuurlijk groetjes van mijn familie.

boris right valuta(fam schippe 05-03-12 09:53:20

hallo fam. wat was ik blij dat ik met mijn 1e verjaardag een mooie kaart van jullie kreeg en mijn baasjes hadden mij ook al flink in de watten gelegd.
jullie waren nieuwsgierig hoe mijn 1e jr. verlopen is?ik ben naar cursus geweest,maar nadat de cursusleider mij 2x tot huilen toe bij mijn bek had gegrepen was mijn baasje er zat van en had inmiddels genoeg vertrouwen in zichzelf om alleen door te gaan,zonder cursus.
en dat gaat echt super,ze leert van heelveel ander hondenbaasjes.
ik ben heel blij dat ik bij deze fam. mag horen en zij zijn heel blij met mij!wat wil je als hond nog meer,ik krijg heel veel en dat is toch waar een hondeleven om draait!groetjes boris(maar ook de fam schipper

Jolanda Kroes 02-11-11 12:59:39

Goh, wat een leuke hond hebben onze overburen, dacht ik toen ik terug kwam fietsen van school. Verrek dat is de onze! Bobby heeft zelf het hek open gemaakt en liep op de Zwolseweg tussen de auto's door. Gelukkig zag de overbuurjongen dit en heeft hem terug gebracht. Toen heeft Bobby voor de 2e keer het hek opengemaakt en is rechtstreeks naar de overburen gegaan. DAar kwamen ze net van de oprit af lopen toen we terug kwamen uit school. Hond weer achter het hek, en wij blijven nog even aan de weg staan praten. En... snuit tussen de spijlen door, hoofd opzij en hek open. Wat een hond hè?!

familie Schipper 27-08-11 10:54:49

Hallo fam.
al enige tijd hebben wij Boris in huis,
het gaat echt super, heeft zijn volledige gebit gewisseld
ook wij krijgen veel bewondering voor onze mooie lab
we zijn heel erg trots op hem
vr gr uit emmen
familie schipper

Fam Lombarts 31-07-11 19:44:42

Hallo Fam IJseldijk,

Bo wordt morgen 5 maanden en is erg lief. Hij luisterd heel goed, en vindt het op de puppycursus heel erg leuk. Hij gaat dan ook met plezier mee en weet niet hoe snel hij op zijn plaats moet zijn om te mogen beginnen. Hij weegt nu bijna 20 kilo en ziet er geweldig uit. Op de cursus wordt hij ook iedere week weer bewonderd met hoe goed hij er ziet, een mooie glanzende vacht een mooie bouw met een paar stevige poten. Wij zijn dan ook nog steeds super trots en kunnen hem geen dag meer missen.

Groetjes Fam Lombarts en een poot van Bo

Familie Bruggemann 13-06-11 17:10:30

Hallo familie Ijseldijk,

Wij hebben Spike nu ruim 4 weken thuis en we zijn al aardig aan elkaar gewend. Hij groeit als kool en zal volgens de kenners een groot exemplaar worden. We hebben onze eerste trainingen al gehad op de curus en het levert al aardig wat resultaat op. We genieten volop.

Groetjes van Spike en de verdere familie Bruggemann.

familie schipper 28-05-11 19:22:15

hallo famillie Ijsseldijk,
hier een berichtje vanuit Emmen,
Het gaat met Boris, die naam is door iedereen goedgekeurd.
we hebben hem nu een week en hij voelt zich echt thuis in drenthe!!
hij luistert goed, wacht netjes bij z'n brokjes en bij de deur totdat ik binnen ben.
groetjes van ons allemaal en een poot van Boris

Michelle lombarts 20-05-11 20:07:33

Hoi familie IJseldijk,
Met Bo gaat het goed en slaapt s'nachts goed door.
Als we met hem gaan wandelen heeft hij niet zo'n zin, maar hij loopt steeds beter mee.
Als we achter de dijk komen begint hij te rennen en met alle honden te spelen, hij speelt met alle honden die hij leuk vind.
zondag ga ik met Bo de puppie cursus doen.


Groetjes Michelle Lombarts en een pootje van Bo

fam Wittenberg/Mos 27-04-11 17:33:28

Beste Gerda en Gerard,
Hier een berichtje van Scott. Ik heb mijn draai al aardig gevonden en alle uithoeken van de tuin al uitvoerig bestudeerd. Jammer dat ze nu hier en daar wat hekjes hebben neergezet, omdat ze niet willen dat ik zelf het trapje op loop. Gelukkig kan ik op het gras nog genoeg energie kwijt.
Ik slaap 's nachts in de bench en meld me pas om half 7.
Aan het riempje lopen vind ik nog niet echt leuk, maar het gaat al beter.
Nog een paar weken en dan ga ik naar de jachthondentraining voor puppies. Ik ben alvast begonnen met het ophalen en terugbrengen van mijn flostouw.
Groetjes uit Doetinchem

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!