Fam. Hofstee 23-04-11 21:42:13

Beste Fam. Ijsseldijk,

Vandaag is Joppe voor de tweede dag bij ons. Hij lijkt zich al behoorlijk thuis te voelen. Hij heeft zijn eigen vaste slaapplekje en speelt graag met z'n knuffels en touw. Ook is hij heel erg gek op eten en zijn bakje gaat schoon leeg. De tuin vindt hij reuze interessant om te ontdekken.
we zijn enorm blij dat Joppe nu bij ons is.

Vriendelijke groeten,
Fam. Hofstee

Fam Lombarts 23-04-11 16:05:36


Beste Fam IJseldijk,

Woensdag 20 april hebben we Bo bij jullie opgehaald. Hij is nu 3 daagjes bij ons en doet al super goed zijn best. Hij slaapt
's nachts in zijn bench en heeft maar 1 nachtje gehuild, zindelijk is hij ook al (hij heeft vandaag nog niets binnen gedaan). De complimenten ontvangen we dan ook met veel trots, want hij doet het gewoon super. de kinderen zijn ook helemaal gelukkig en kunnen dan ook niet wachten tot hij wakker is zodat ze weer met hem kunnen knuffelen en rustige spelletjes doen. We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor alle goede zorgen en de gastvrijheid die wij mochten ontvangen. de vorderingen van Bo zijn te volgen via het dagboek op onze site.

Groetjes uit Drunen en een pootje van Bo

Michelle Lombarts 20-04-11 21:16:18

Hoi familie IJseldijk,

Vandaag hebben papa en mama Bo opgahaald.
In de auto moest hij huilen maar hij is niet ziek geworden.
Hij doet het heel goed en vindt het spelen leuk.
Het uitlaten aan een riem gaat ook steeds beter.
Bo is erg goed verzorgd door Gerard.
De mensen die het leven van Bo willen volgen kunnen op deze websit kijken:

http://members.home.nl/labrador-bo

Groetjes Michelle Lombarts

Fam Wittenberg/Mos 18-04-11 13:48:51

Het is bijna te kinderachtig om waar te zijn, maar we tellen de dagen tot we Scott mogen komen halen. Nog 4....
groetjes uit Doetinchem

Fam Lombarts 21-03-11 21:27:58

Beste Fam. IJsseldijk,

Afgelopen zaterdag (19 maart) zijn we weer even bij jullie langs geweest, waar we weer gastvrij werden ontvangen. De kinderen vonden het dan ook weer een feest om te mogen kijken naar de puppies. Ze zijn nu bijna drie weken oud en al hard gegroeid. Het aftellen is begonnen na de dag dat we onze pup (Bo) mogen komen halen. Iedere ochtend wordt er met alle plezier een vakje weggestreept zodat de dag van zijn komst dichterbij komt. We komen snel nog een keertje langs om te kijken hoe groot ze dan weer zijn.

Groetjes uit Drunen

Fam Wittenberg / Mos 12-03-11 16:52:26

Beste familie IJsseldijk,
Gisteren zijn we bij jullie en de honden op bezoek geweest, om de pupjes te bekijken. Wat een lieve bolletjes zijn dat! We raken er niet over uitgepraat. We verheugen ons er heel erg op om ons hondje, dat we Scott hebben genoemd, mee te mogen nemen. We komen graag nog vaker kijken.
Tot ziens,
groetjes uit Doetinchem

Gerard en Monica Koeleman 08-03-11 19:16:56

Hallo Gerard en Gerda,

Van harte met het achttal van Puck en Rio, we wensen jullie veel succes en plezier met de kleintjes en een knuffel voor Puck!

Groetjes uit een zonnig Venlo!

Fam Lombarts 06-03-11 20:09:04

Beste Fam Ijsseldijk,

Vandaag zijn wij bij jullie langs geweest om naar de puppies te kijken. De pups zien er allemaal zo lief en schattig uit, dat we er niet over uitgepraat raken. Puck is ook zo'n lieve en zorgsame moeder. We kunnen haast niet wachten dat we Bo mee naar huis mogen nemen. Maar hij blijft nog een paar weekjes bij jullie, waar hij heel goed en liefdevol opgroeid.

Nicole Bolhaar-Haenen 01-03-11 20:47:42

Beste familie IJsseldijk,

Kijk iedere ochtend stiekem of er al pups zijn geboren! Hoop dat we over een aantal weken weer een vrolijk beestje in ons huis hebben lopen.Na bijna twee jaar zonder zo'n trouwe lab zijn we het echt gaan missen! Veel succes met de bevalling van de twee labradors,

Groeten,

Nicole Bolhaar

fam vannEijbergen 09-02-11 18:36:11

Lieve fam. Ysseldijk,
Dank u wel voor mijn mooie verjaardagskaart ik vond het erg leuk en lief dat u zo af entoe nog aan me denkt.Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij mijn baasjes, ze zijn erg lief voor me en ik wordt ook veel vertroeteld. Op mijn cursus doe ik het ook goed, heb al een 9 gehaald en moet eigenlijk zaterdag weer examen doen maar ik ben loops en mag dus niet komen (grr). Dat duurt wel lang zeg al 3 weken, maar ja ik heb nu wel veel aandacht van al het mannelijk schoon. hahaha. Als ik een keer in de buurt ben mag ik dan nog eens langskomen? Lieve poot van Indy uit Bergschenhoek

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage