Anna 17-05-14 08:29:19

LEARN RUSSIAN AND GEORGIAN IN TBILISI, GEORGIA

Russian Language Courses in Tbilisi, Georgia
- Private One-to-One course / flexible times
- All levels: from beginners to advanced
- High quality tuition at reasonable prices
- Accommodation / Airport pick up / Excursions
- 10 years of excellent teaching experience
- All textbooks are provided FREE for every student
- No Visa for USA or EU citizens

Discover beautiful city Tbilisi and learn or improve your Russian or Georgian. Please visit our web-site for more information:
http://www.georgiancourses.comElly Dijkhuis 13-11-13 18:38:37

Er is nog steeds niets veranderd bij het CBR. Nog steeds een herkeuring bij PDD-NOS en weer 250,- euro kwijt.

Rik Aerts 15-09-13 01:55:22

Nu bijna een half jaar later de goedkeuring gekregen. 10 sept 2013. De hachelijke groeten Rik Aerts

Desiree Bijdam 27-08-13 19:51:55

Ben het helemaal eens met deze meneer hieronder. Hoop ook dat er snel wat aan gedaan wordt want het levert idd veel stress op voor mijn zoon en de kosten die er aan vast zitten zijn belachelijk.

Rik Aerts deel 4 einde. Begin 25-08-13 19:33:15

Ik zie misschien door de bomen het bos niet meer, maar hier zie ik door de bossen helemaal geen wereld meer in. Heeft het hebben van een rijbewijs nog wel zin als het me zoveel stress oplevert. Voor mensen die het misschien nog niet weten: afspraken maken, organiseren en plannen voor mensen met ADHD en/ of ASS een zware taak is. Totale kosten vernieuwen rijbewijs 250,- en 2 keer verlof gepakt van mijn 128u verlof op jaarbasis. Ik dacht dat het behalen van het rijbewijs de moeilijkste taak bleek te zijn, maar dat blijkt nu het behouden ervan te zijn. Ga alstublieft met ons mee naar een makkelijke weg, een goedkopere en een toegankelijke weg voor mensen met ASS en/of ADHD zonder door een oerwoud te kappen van bureaucratie.Hoogachtend, Rik Aerts.

Rik Aerts deel 3 25-08-13 19:31:40

Mijn B rijbewijs ofwel personenauto was tot 21 juni 2013 geldig. In het besluit is d.d. 1 juni 2013 is vastgesteld dat er geen herkeuring nodig is. Helaas zei het CBR dat de aanvraag in maart was enalsnog gekeurd moest worden volgens hun brief d.d. 12 augustus 2013. Onnodige informatie met stappenplannen en voorbeelden die je kan verwachtten. Verwacht ze maar allemaal en dan ook nog met 4 weken wachttijd tussen iedere stap en verwacht zeker niet dat ze zo snel mogelijk bericht geven wat ze wel zelf meerdere malen vermelden. Er worden wachttijden genoemd varirend van 1 dag tot 4 weken en zelfs 4 maanden.Neem nu de volgende termen in de verzameling post die ik heb ontvangen;rijgeschikt zijn, eigen verklaring indienen, verklaring van geschiktheid, rijbewijskeuring, een rijtest doen, medische geschiktheid, een keurend arts, een ADHD-Psychiater, een medisch specialist. zie http://www.cbr.nl/downloadbrochure.pp?id=132.Ze kunnen zich een voorbeeld nemen aan de volgende site, http://mens-en-samenleving.infonu.nl/regelingen/94221-stappenplan-rijbewijs-aanvraag-voor-mensen-met-autisme.html waar duidelijk iets verteld word zodat ieder normaal mens snapt wat er staat los van de procedure's die hier beschreven worden moge duidelijk zijn.

Rik Aerts deel 2 25-08-13 19:27:22

Voor diegene die het niet kort wil houden hier mijn complete motivatie:Omdat mensen als ik (en geen mens op aarde) geholpen is met het jaarlijks vernieuwen van het rijbewijs en de 3 jaarlijkse herkeuring met allerlei brieven, afspraken per telefoon, post en online met o.a. CBR (incl DigiD), gemeente, huisarts, psychiater met alle vervelende bijkomstigheden als maanden wachttijd, verkeerd vermelde datums, geen rijbewijs hebben, hoge kosten, maken van pasfoto's, 100 km fietsen naar psychiater omdat ik geen rijbewijs meer bezit. 1 dag vr het advies van de gezondheidsraad om het af te schaffen.11 maart 2013 bericht gekregen van RDW om vr 1 september 2013 mijn rijbewijs te vernieuwen. 15 april 2013 heb ik de Eigen Verklaring ingevuld en opgestuurd het is nu 4,5 maand later en ik heb inmiddels 2 maanden en 4 dagen al geen rijbewijs meer. De datum in de eerste brief van RDW bleek achteraf om het gedeelte AM van het rijbewijs te gaan ofwel bromfiets terwijl daar de beslissing rijgeschiktheid niet eens voor nodig is.

Rik Aerts deel 1 25-08-13 19:21:26

Roermond, 25 augustus 2013Geachte mw. drs. M.H. Schultz van Haegen,
laat ik heel duidelijk, kort en bondig zijn, iets wat niet in het boekje van het RDW en het CBR voorkomt, bedankt voor het mogelijk maken van de afschaffing van de herkeuring van bij ADHD! IK SMEEK U laat hetzelfde alstublieft gebeuren door herkeuring bij ASS ook af te schaffen!

Jacky 26-06-13 15:10:26

kent laten invullen. En dan begint het gedonder,....afspraak maken bij een psychiater met kennis van ADHD?? een uur van huis, toen ik wilde bellen naar CBR om te vragen of het niet dichterbij kon kreeg ik vrolijk te horen dat mijn zoon moet bellen ivm de wet op de privacy !@#% gek wordt je ervan!!Ik hoop dat het allemaal nu eens goed wordt bekeken en dat we eindelijk eens doordringen daar in Den Haag, want wat heeft al deze geld uit de zakklopperij en stress voor nut???

Jacky 26-06-13 15:06:51

Mijn zoon is 16.5 jaar, net zijn theorie gehaald en lekker aan het lessen, met een instructeur die hem begrijpt!Maar wat een gedonder met dat CBR, ik twijfelde al of ik ja in moest vullen bij de ev, want ass is geen psychiatrische maar een ontwikkelingsstoornis, verder heeft zoonlief geen behandeling en geen medicatie, maar ja, het ministerie en het CBR vinden dat je behandeling hebt gehad als je gediagnosticeerd bent dus om alle ellende die ik tegenkom op internet en hoor om me heen toch maar besloten om je in te vullen bij vraag 3, netjes door de arts die hem al jaren

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage