David 07-06-11 10:43:02

Hoi Giovanni, heel erg bedankt voor de erg goede rijlessen waardoor ik in 1x kon slagen. Ik kan iedereen aanraden bij Giovanni te gaan lessen
Groetjes David

charmayne 19-04-11 22:15:10

Hee Giovanni,
Bedankt voor de super leuke en goede rijlessen! En dan te bedenken dat mijn moeder dacht dat ik het nooit zou halen. Maar met zo'n super instructeur naast je slaagt iedereen.! Dus iedereen lekker lessen bij verkeerschool Barendrecht !
En over 5 jaar zien wij je weer dan mag mijn broertje gaan autorijden !
Mvg Charmayne

Charly-Ann 17-03-11 18:16:17

hey giovanni
ik wil je heel erg bedanken voor de leerzame rijlessen die ik heb gehad!!! ik heb gisteren me rijbewijs aangevraagd en ben die avond ook gelijk wezen kijken voor een auto een Ford Ka volgende week ga ik de auto op halen.
heel veel succes verder met de andere leerlingen
groetjes Charly-ann

Sanne 17-03-11 16:35:54

Hee Giovanni!
Heel erg bedankt voor de leuke en goede lessen waardoor ik in 1x ben geslaagd . Vanmiddag heb ik mn rijbewijs aangevraagd, dus vanaf volgende week zie je me rond scheuren in mn moeders fiat panda haha!
Groetjes Sanne

jackie 26-01-11 16:22:06

hey giovanni,
zoals je wel gewend ben van mij was ik eigenlijk alweer vergeten om dit berichtje te schrijven! ik wilde je nog bedanken voor het eeuwige engelen geduld dat je had bij mij. en jaa af en toe denk ik nog steeds oeehhh als gio dit gezien had! ik rij heerlijk heen en weer op maandag naar barneveld en gaat super! ik heb nou me eigen autootje! geen knal roze cadillac maar een kleine rode nissan micra!!
ik heb altijd met veel plezier bij je gelest en als ik niet bij jou had gelest was ik ook zeker niet in 1 keer geslaagd!

veel plezier met al die andere weg misbruikers!

liefs jackie

Tess 20-01-11 17:15:58

Hee Giovanni,
Ik heb gister dan eindelijk mijn rijbewijs opgehaald en heb vandaag gelijk een hoop kilometers gereden. Ik ben er superblij mee en ik wil je bedanken voor de goede en gezellige lessen!
groetjes Tess
ps. doe je een beetje voorzichtig met mn broertje..

Kevin 14-01-11 16:57:41

Hey Giovanni,
Ik heb al behoorlijk wat veilige kilometers gemaakt in mijn moeders Swift. Bedankt voor de goede lessen, waardoor ik in 1x geslaagd ben. Succes verder.
Groet Kevin

Dennis Groenendijk 13-12-10 16:23:39

Hej Giovanni,
zag je vandaag rijden in die nieuwe auto van je, gaaf zeg.Heb zelf ook een nieuwe, Renault Twingo. Erg blij mee!alweer langer dan een jaar gelede dat ik me rijbewijs heb geniet er iedere dag van!! zeker met dit weer, niet meer fietsen.Binnenkort wil mijn zusje ook bij je komen lessen, Dat hoor je nog!
Groetjes,
Dennis GroenendijkPoortugaal

Tosca 01-11-10 10:25:56


Giovanni,
Het is nu alweer bijna een maand geleden dat ik geslaagd ben..volgens mij had ik de eerste keer dat ik reedt al gelijk een boete voor te hard rijden haha.
Verder gaat het goed, het was gezellig met je!
Bedankt voor alles

Nikki 13-10-10 17:30:08

hai Giovanni,
vandaag geslaagd, maar mis je nu al! haha
ik heb het super naar m'n zin gehad bij je, elke les weer!
wil je nogmaals bedanken voor alles wat je me de afgelopen maanden geleerd hebt!
heel veel succes met de rest van je leerlingen, en je weet het he!..als je iemand heel hard hoort toeteren en schreeuwen op de weg, dan ben ik het!
hahahahahaha!
we komen elkaar vast nog een keer tegen!
groetjes, Nikki
p.s
ennnn, nogmaals een hele fijne vakantie!
neem maar een baco'tje van me!

<< < 14 15 16 17 18
Zoeken
Terug naar homepage