Timo van der Schilt 30-03-16 15:16:29

Na een jaar in één keer m'n rijbewijs gehaald dankzij Giovanni! Goede rijinstructeur, legt alles duidelijk en stap voor stap uit. Giovanni is ook flexibel in afspraken en geeft altijd goede feedback aan het eind van de les. Je bent echt voorbereid voor je examen en je hebt een goede kans om te slagen. Heel erg bedankt Giovanni en ik zou het iedereen aanraden!

Chantal 14-03-16 12:19:47

Vanochtend na 1,5 jaar mijn rijbewijs gehaald! Giovanni heel erg bedankt voor alles. Dankzij jouw rust en geduld met mijn af en toe chaotische manier van denken heb ik het gehaald. Ik zou deze rijschool zeker weten aanraden voor iedereen die wilt beginnen met lessen. Nogmaals bedankt!

Quincy 05-03-16 18:11:33

Na een aantal rijlessen heb ik dan in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! De rijlessen en de hulp van Giovanni hebben daar zeker bij geholpen! Giovanni bleef ook altijd rustig als ik een fout maakte en gaf me complimentjes als ik het goed deed, dat gaf me zelfvertrouwen en maakte de rijlessen leuk. Bedankt Giovanni 👍🏼

richella 04-03-16 15:04:00

Hoi giovanni,
Na ongeveer een jaar lessen bij jou! En terwijl ik uit hoogvliet kwam was zeker geen probleem!
En vandaag in 1xgeslaagd voor afrijden👍
Je lessen waren top,geduldig, en voelde me zeker op me gemak tijdens het rijden!!😆
Nog heel veel rij plezier in je nieuwe auto!!
En ga je zeker aanraden bij familie&vrienden!!
Groetjes Richella

Sheldon 02-03-16 23:53:47

Toet toet... Eindelijk mijn rijbewijs! Het heeft wel even geduurd, maar ik heb hem.Hey Giovanni, bedankt

Laura 11-02-16 12:51:11

Gisteren heb ik na ongeveer een jaar mijn rijbewijs gehaald. Ik was de laatste die de eer had om in de Nissan af te rijden. Dankzij het rustige opbouwen en ook de feedback aan het eind van iedere les heeft voor mij gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn praktijk. Super rijschool en zeker aan te raden!

Tjaisha Eekelaar 11-02-16 09:25:07

Ik ben vorige week naar ongeveer een jaar rijlessen te hebben gehad in 1 keer geslaagd! Dit mede dankzij Giovanni. Giovanni is geduldig en relaxt en daardoor zijn zijn lessen erg prettig. Wanneer iets niet goed gaat heeft hij dat gelijk door en vertelt hij hoe het wel moet. Ook is Giovanni altijd stipt op tijd en erg flexibel met afspraken maken of verzetten als er iets tussen is gekomen. Ik raad deze rijschool zeker aan voor anderen!Giovanni bedankt en veel plezier met de nieuwe auto!

Roxan 09-02-16 00:48:17

Ongeveer bij mekaar anderhalf jaar bij giovanni gelest. Ik voelde me bij de eerste rijles direct op me gemak. Ik had een nare ervaring bij een andere rijschool, waardoor ik met lood in me schoenen weer begon met rijlessen. Wat ik fijn vond was dat Giovanni me op me gemak stelde en de tijd neemt om je dingen uit te leggen.Als je twijfelt aan situaties in het verkeer zorgt giovanni ervoor dat die twijfel minder word, door het te blijven oefenen ( bij mij file parkeren en rijden naast vrachtwagens op de snelweg). Dit was voor mij wel erg prettig omdat ik met faalangst en examenvrees te maken heb. Verder was het 9 van de 10 keer gezellig in de auto, ik heb me wat afgeklets in die auto.Maar dat maakte giovanni niets uit, tenminste ik merkte er niets van hihi. Helaas mocht ik niet in 1x slagen, maar gelukkig wel de tweede keer 😊. Ik zou deze rijschool ook echt bij vrienden, kenissen en familie aanraden. Puur vanwege de goede begeleiding, het tijd nemen, het flexibel zijn en het luisteren naar de leerling. Giovanni hartstikke bedankt voor alles en het allerbeste! Groetjes

Barry van Rijswijk 03-02-16 16:03:45

Heb nu eindelijk na aardig wat tijd mijn rijbewijs en dat alles dankzij de super goede lessen van Giovanni! Ik ben zeer tevreden over wat hij mij allemaal heeft geleerd en hij kon zich goed aanpassen aan mijn persoonlijkheid wat betreft wat wel en niet makkelijk kan bij mij. Zeker een aanrader als rijschool!

Rebo 22-01-16 23:38:23

Net iets meer dan een jaar bij Giovanni gelest. Hij geeft prima les, maar wat ik zo fijn vond aan deze rijschool vooral was dat Giovanni heel flexibel was in afspraken maken. Voor de rest geeft hij prima les en geeft vaak wel goede feedback na elke rit waar je vast wel iets aan heb.

Zeer gewaardeerd Giovanni.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage