Annet 31-03-22 14:22:47

Een prachtige website met veel nuttige informatie. Zeker de moeite waard om te lezen. Veel leuke tips om zelf te gaan ontdekken. ????

Rob 26-02-22 17:30:07

Even een test om te controleren of ons gastenboek nog wel werkt.

Lenie de Rooij 29-12-20 17:04:02

Hallo Rob & Elze, ik ga het nog een keer proberen want je weet 3 maal is scheepsrecht !! We beginnen met de Turkije reis, dat is een heel mooi verslag geworden van onze reis en natuurlijk heel herkenbaar en met mooie foto's. Zo beleef je de reis weer opnieuw, wij vonden het een prachtig land. Toen kwam De Drentsche Aa voorbij, doordat we geen lange camperreis hebben kunnen maken hebben wij ook een rondje Drenthe gedaan en hebben daar ook leuke plekjes bezocht en heerlijk gefietst. Hebben de schaapsherder gemist...die was al vertrokken helaas dus een lege schaapskooi !! Maar het blijft een prachtige provincie. En vandaag lag de nieuwe kampeerauto in de bus met wederom een leuk verslag van de Waarden, Giessenburg en Gorkum zoals wij zeggen kennen wij natuurlijk wel !! Gorinchem is een heel mooi oud stadje waar het goed toeven is met leuke winkeltjes. Ben benieuwd naar jullie verdere belevenissen met "rondje zwerven" groetjes Bas en Lenie.Reactie:
Hallo Bas en Lenie,
Bedankt voor jullie berichtje in ons gastenboek. Leuk dat ons artikel is opgevallen. Hebben jullie je ook wel gerealiseerd dat we ook met de camper op de cover staan? En niet te vergeten in de advertentie op blz 43.
Ook in het nummer 9 stonden we met een foto op blz 19 in een advertentie.
We worden nog eens wereldberoemd in Dalfsen en omstreken.
Er liggen nog twee verhalen bij de redactie van de NKC op de plank. Een stadsbezoek aan Bratislava en aan Harderwijk. Hou het maar in de gaten.
Groetjes Rob en Elze

RenE 18-11-20 17:55:38

De site ziet er mooi uit en we hebben dezelfde tocht door Portugal gemaakt.

Helma Hogendoorn 13-07-20 10:41:27

Leuk verslag van Turkije...met weer hele mooie foto's

Lenie de Rooij 05-11-19 12:05:38

Hallo Rob en Elze,

Heerlijk zitten genieten van jullie reisverslagen en de mooie foto’s, kan bijna niet wachten tot het verslag van de “ Turkije “ reis af is.

Groetjes Bas & Lenie.

Nic 11-11-18 12:37:36

Hallo, voorlopig heb ik enkel gensuisterd in jullie Zwedenavontuur. Jullie site is werkelijk een bron van ideeen en bovendien fantastisch gemaakt. Ik denk dat ik er nog vaak zal naar terugkeren. Wat vonden jullie van Finland, ivm Zweden en Noorwegen? Groetjes. Nic

Ria Beekhuis 29-10-18 10:05:04

Zoals beloofd een berichtje in jullie boek. Ik hoop dat het gelukt is. Fijne dag en misschien een keer tot ziens. Wij reizen in en met een Carthago. Groetjes uit Gorssel.

A. Drijver 18-11-17 15:02:21

Wat een leuke site! Inmiddels zijn ook wij besmet met het camper-virus. In maart komt onze nieuwe Globebus T1 vanuit de fabriek in Duitsland, wij verheugen ons er zeer op!
We zullen vast 1 van jullie tips/reizen opvolgen!

groet,
Anita Drijver
(Lex was een collega van Rob)

Willy van Heukelom 13-03-17 08:50:01

Beste mensen,
Ondanks mijn grote bewondering voor jullie zeer proffessionele site heb ik toch een opmerking. Het betreft het verslag van Zweden, Smaland.
Niels Holgersson is niet van de hand van Astrid Lindgren, maar van Selma Lagelöf die in Varmland is geboren. Ziehttps://nl.wikipedia.org/wiki/Nils_Holgersson )
Met vriendelijke groet,
Willy van Heukelom

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies