Linie Wildenbeest 19-01-14 16:38:46

Hallo Elze en Rob,
Net het artikel over jullie in de NKC gelezen,natuurlijk meteen een kijkje genomen,altijd nieuwsgierig wat medecamperaars zoal gedaan hebben..Leuke site met veel info!
Wij camperen pas sinds 2006,werden enthousiast na 2 reizen met een huurcamper in Alaska en West Canada.Zijn dus al behoorlijk bejaard...hopen het nog een paar jaar te kunnen blijven doen.
We wonen in onze camper,hebben in 2006 ons huis verkocht en het camperleven bevalt ons zo goed dat we nog steeds niet naar een vaste stek verlangen!Zijn per jaar een maand of drie in Nederland.We wensen jullie nog veel fijne reizen en blijf gezond!
Hartelijke groet van twee levensgenieters

Onze website is: www.gnoesontour.com


Albert van Ool 13-01-14 11:53:46

Compliment voor de gebruikersvriendelijke structuur maar ook voor de inhoud van jullie website. Heel prettig geordende en gerichte info met veel beeldmateriaal.
Avies: zorg dat je camper nt iets sneller slijt dan jijzelf...
l

Peter van Uffelen 15-12-13 12:14:52

Rob en Elze,

Mooie site, en voor mij vele belangrijke tips en fotos, voor onze trip van 8 weken maar Griekenland in 2014.
Wij willen een scooter meenemen om ons te verplaatsen , is dat aan te bevelen en is dat veilig. Ben benieuwd naar jullie ervaring in Griekenland.

Groet Peter

Gerda 14-12-13 21:50:34

Via de NKC gids heb ik uw website ontdekt. In n woord "GEWELDIG". Struin al jaren het internet af, op zoek naar camperverhalen. Campontour steekt er met kop en schouders bovenuit, niet alleen prachtige foto's met beschrijving, maar ook een zeer gebruiksvriendelijke website. Proficiat, hier mag u trots op zijn.

Camperplaats IndeVerte 21-10-13 11:12:11

Hoi Rob en Elze, Leuk jullie tegen te komen op deze mooie site. Graag verwelkomen wij jullie weer op Camperplaats IndeVerte Lottum Limburg zeer snel bereikbaar vanaf de A73 Een speciale camper-pleisterplaats / camperpark midden in de natuur van Horst aan de Maas. Toplocatie voor rondreizende, of vakantievierende camperbezitters die uitzicht en rust willen. Voordelige vakantie of kort bezoek IndeVerte, ook zeer geschikt voor de recreant camperaar die normaal op een dure reguliere camping staat. U bent hier niet gebonden aan het aantal dagen. Ruimte voor recreatie Grote plekken en vele kms uitzicht, geen wegen. Je loopt zo vanaf uw standplaats zo het bos in. Luxe sanitair, douches, wc en informatieruimte met vloerverwarming. http://www.indeverte.nl

Stef en Trees 17-10-13 20:05:58

Hallo Rob en Elze heb enkele verslagen gelezen op jullie website het is een leuke site en jullie hebben mooie reizen gemaakt, wij hebben sinds 2010 ook een camper en ook een Hymer 578 een heerlijke wagen met weinig km op de meter we moeten nog werken maar gaan wanneer we kunnen met onze camper op pad. dit jaar naar Frankrijk geweest (zie onze website www.stefentrees.nl) volgend jaar staat Tjechi op het menu of misschien Sloveni heel veel camperplezier en bedankt voor de mooie verslagen op jullie site groetjes Stef en Trees

Rein Groenewold 20-02-13 20:49:16

Beste Rob en Elze,

Als camperliefhebbers kennen jullie mogelijk de DecoLiner wel. Zo niet, kijk dan maar eens naar:
http://www.youtube.com/watch?v=JUzqXJjpq94
Neem even de moeite, want het is echt iets bijzonders. Hoe gaat het met jullie?

Vr. gr.

Rein Groenewold(oud collega van Rob)

Jan Gerrits. ( Chauffeur buurt 28-01-13 19:51:42

Hallo Rob en Elze. Jullie verslagen gelezen speciaal die van Griekenland. Veel herken bare punten tegen gekomen.Nog geen buscamper gekocht. Groeten, Jan en Jantje Gerrits

henk en janny 17-09-12 19:27:53

HALLO
Dit jaar 2012 hebben we 2 weken door Ddenemarken getrokken met onze camper( zie reizenhenkenjanny.blogspot.nl) en hebben geen enkele nacht op een camping gestaan. In Ddenemarken mag je met de camper overal parkeren maar niet kamperen(geen luifel uit en stoelen buiten of het moet 10 meter van de camper zijn. Wij hebben bij kastelen gestaan, bij kerken, aan stranden zonder problemen. Weens niet bang je staat wel vaak alleen .Wij hebben de WOMO gids van Denemarken gebruikt als leidraad .
Groetjes Hdenk en Janny
Veel reisplezier

steven jacky 25-02-11 20:09:57

we hebben wat rond gekeken op uw site
leuk gedaan
nog veel campergenot
als je wil kunnen we onze link wisselen
laat maar iets weten als het ok is
http://www.everyoneweb.be/stevenenjacky/
groetjes J&S

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage