Jos en Rob van Breugel 21-11-14 16:34:07

Wij hebben erg veel plezier gehad van het reisverslag over het Noorden van Griekenland. Voor ons was dit de eerste keer. Wij hebben ook de route vanaf Igoumenista langs de zee naar het zuiden gevolgd en zijn via Delfi weer naar het noorden gereisd. Natuurlijk langs de Meteora kloosters, die je beslist niet mag overslaan.Daarna naar de indrukwekkende Vikos-kloof, die we gelopen hebben van Monodendri naar het plaatsje Vikos. Wij hebben veel plaatsen die Rob en Elze bezocht hebben op deze route eveneens aangedaan en hebben op dezelfde schitterende plaatsen gestaan. Mijn complimenten voor de website.

Peter klute 08-10-14 10:06:06

We zit ten in Knysna in South Africa where it is raining. Bonnie is op visite en zy heeft een I pad mee gebracht. Dus we spelen een beetje. Groetjes van ons alle drie

Ina 06-08-14 22:04:12

Mooie site met goede, prettige navigatie,zo lees ik ze graag door op zoek naar info voor onze volgende camperreis.
groetjes Ina van
www.opstapmetdecamper.nl

Jan en Trees 29-07-14 10:17:46

Wij zijn geïnteresseerd in jullie ervaringen in Zweden, maar kunnen de info nog niet vinden.
We hebben inmiddels begrepen dat daar hard aan gewerkt wordt. We houden jullie site in de gaten.

Marco en Ingeborg 06-05-14 15:00:47

We lazen de info op uw site over de GOP in Dalfsen.Mooi dat er inmiddels 5 camperplaatsen zijn.Dat er betaald moet gaan worden vinden wij oke, mits er maar wel wat tegenover staat. We houden op uw website de actuele ontwikkelingen in de gaten. Bedankt dat U dat zo kenbaar wilt maken.

Frans Cools 07-02-14 00:21:11

Een geweldige en mooie website, zal er zeker vele malen op terug kijken. Wij zijn ook van plan om een camper aan te schaffen en door deze leuke info worden wij toch een stuk wijzer.

Linie Wildenbeest 19-01-14 16:38:46

Hallo Elze en Rob,
Net het artikel over jullie in de NKC gelezen,natuurlijk meteen een kijkje genomen,altijd nieuwsgierig wat medecamperaars zoal gedaan hebben..Leuke site met veel info!
Wij camperen pas sinds 2006,werden enthousiast na 2 reizen met een huurcamper in Alaska en West Canada.Zijn dus al behoorlijk bejaard...hopen het nog een paar jaar te kunnen blijven doen.
We wonen in onze camper,hebben in 2006 ons huis verkocht en het camperleven bevalt ons zo goed dat we nog steeds niet naar een vaste stek verlangen!Zijn per jaar een maand of drie in Nederland.We wensen jullie nog veel fijne reizen en blijf gezond!
Hartelijke groet van twee levensgenieters

Onze website is: www.gnoesontour.com


Albert van Ool 13-01-14 11:53:46

Compliment voor de gebruikersvriendelijke structuur maar ook voor de inhoud van jullie website. Heel prettig geordende en gerichte info met veel beeldmateriaal.
Avies: zorg dat je camper nét iets sneller slijt dan jijzelf...
ôôl

Peter van Uffelen 15-12-13 12:14:52

Rob en Elze,

Mooie site, en voor mij vele belangrijke tips en fotos, voor onze trip van 8 weken maar Griekenland in 2014.
Wij willen een scooter meenemen om ons te verplaatsen , is dat aan te bevelen en is dat veilig. Ben benieuwd naar jullie ervaring in Griekenland.

Groet Peter

Gerda 14-12-13 21:50:34

Via de NKC gids heb ik uw website ontdekt. In één woord "GEWELDIG". Struin al jaren het internet af, op zoek naar camperverhalen. Campontour steekt er met kop en schouders bovenuit, niet alleen prachtige foto's met beschrijving, maar ook een zeer gebruiksvriendelijke website. Proficiat, hier mag u trots op zijn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies