Hans 16-12-01 23:00:38

Hallo,
Wat een mooie en verzorgde voorstelling van jullie vakanties. Ik ben blij met de informatie die jullie erbij schrijven. Voor een beginnende camper is dit wel belangrijk. Groetjes en tot later.

Hans en Carine

Detty en Harry te Wierike 13-12-01 22:13:49

Fam Klute,
Wij vinden jullie site er goed uit zien. Oogt goed en is overzichtelijk. Ook de keuze om de foto`s eerst als minituur aan te bieden is een goede. Komt de snelheid ten goede.
Ga vooral door op deze goede weg.
- De Vrije Camper-
- Zwolle -
http:members.home.nl/hazwol/

Gerda Tusveld 12-12-01 20:06:21

Hallo Rob en Elze,

Leuk idee jullie reisverslagen op een home-page. Ik zal in het vervolg in de gaten houden wanneer jullie weer op reis gaan. En wie weet doen we er ook nog goede ideeen mee op, alleen gaan wij met de caravan.

Groetjes,

Gerda.

Peter & Sylvia 03-12-01 08:31:34

Hallo jullie tweeen,
Het is maandagmorgen na jullie feest over het weekend en ik ben er net in geslaagd om jullie nieuwe website te vinden.(Ik wou dat ik wist hoe ik er gekomen ben, maar de volgende keer zien we wel weer...)
Ik ben bezig om het allemaal uit te printen zodat Sylvia er ook naar kan kijken vanavond.
Intussen de groetjes, er staat heel veel op, in typische Rob & Elze style, en we wensen jullie er veel success mee!
Peter and Sylvia
Pietermaritzburg.
South Africa

Henriette 28-11-01 19:18:42

Beste Rob en Elze

Deze site is echt perfect. De foto van jullie tweeen is erg mooi. Veel reisplezier.

Groetjes Henriette, keukenmiep

John Mokkelenkate 25-11-01 15:44:59

Rob,
een hartstikke leuke site.
Het loaden van een pagina gaat pagina gaat lekker snel. De pagina`s zien er erg goed uit. Ook de kwaliteit / keuze van de foto`s zijn erg goed. Wel vind ik de foto`s wat aan de kleine kant. Je moet altijd op een foto klikken om hem goed te kunnen bekijken. Een muziekje op de pagina zou ook leuk zijn.
Groeten John.

inkieborkie 24-11-01 14:48:20

mevrouw, u heeft ontzettend veel werk gedaan om deze prachtige site te maken. Mijn complimenten

inkieborkie from Zwolle

collega`s 22-11-01 13:18:23

Het is een leuke site geworden.

Luc. Smink 20-11-01 20:14:13

Beste Elze en Rob,

Ik vond het een leuke site. Ik was er toch nog wel snel doorheen. De begintekst was wat lang, maar de teksten bij de foto`s van de reisverslagen waren perfect. Foto`s doen het goed en door ze aan te klikken heb je snel een mooi vol beeld. Kortom een mooie en voor camperliefhebbers een hele praktische site,

groetjes,

Luc

theo van de Loo 20-11-01 15:56:45

Beste Rob,

Ik heb je site gezien en het ziet er leuk uit. Ik zou de vergrotingen van de foto`s dezelfde achtergrond kleur geven als de achtergrond van de site. Verder zou ik ze meer centreren. Het downloaden gaat goed en redelijk snel. De "lijstjes" om enkele foto`s zou ik weglaten, want met name bij de foto van jou en je vrouw geeft het een wat groot contrast in licht en donker. Is het niet verstandig het kenteken van je bus minder zichtbaar te maken. Verder is het een goede kleurkeuze en ziet de site er opgeruimd en prettig uit. Knap werk en dat je daar allemaal tijd voor hebt. Een foto van het interieur van de bus heb ik gemist. probeer er wat landenmuziek in te zetten en sommige dingen te laten bewegen, dat maakt het wat minder statisch. De rest van de opmerkingen bespreek ik wel met je, anders leest iederen die ook mee. Groeten Theo.

<< < 9 10 11 12 13
Zoeken
Terug naar homepage