Marianne en Bram 28-05-10 19:19:41

Hallo,
Bij deze mijn complimenten over jullie laatste update Spanje en Portugal.
Mooie foto´s op een goed en snel ´lopende` website.
Mijn complimenten
bram webmaster van www.camperverhalen.info

Ad Rietman 14-12-09 14:04:58

Hallo beste mensen,
op zoek naar een Hymer B 574 kwam ik jullie site tegen. Interessante reisverhalen allemaal. Eigenlijk ben ik benieuwd of jullie nog wel per camper reizen, aangezien de laatste up-date al weer enige tijd geleden is geplaatst. In elk geval kan ik nog wel even vooruit om alle verslagen eens goed te lezen.
m.vr.gr.,
Ad en Ans Rietman

Jan Pieter & Claudia Kuhlmann 24-02-09 17:28:34

Hoi Rob & Elze,
Waar een bezoekje aan het theater al niet toe kan leiden. Jullie hebben een prachtige site! Veel foto's en informatie over de bezochte steden/gebieden. Wij willen in 2010 ook naar Amerika. De kids (2) gaan dan ook mee. Met alle informatie die we van jullie site kunnen plukken kunnen we vast een mooie planning maken. Wellicht kiezen wij ook voor de camper, maar een tocht via diverse hotels is ook een optie. Zoals je leest, we zijn er nog niet uit. Zodra het actueel wordt en er knopen moeten worden doorgehakt gaan we zeker eerst nog jullie site bezoeken. Benieuwd naar jullie volgende trip!

Johan & Claudine 03-01-09 10:50:06

Rob en Elze,
We vinden heel wat nuttige reisinfo terug op jullie website. De reisverslagen over Cinque Terre en Noorwegen hebben we al met belangstelling bekeken en in de toekomst zullen we daar zeker gebruik van maken.
Ik heb meteen ook jullie site gelinkt op die van ons, een tegenlink plaatsen naar http://users.skynet.be/jodepa/ mag natuurlijk ook.
Nog veel mooie reizen toegewenst met jullie Hymer.

Rick van der Zaan 12-11-08 17:08:14

Sorry, zie nu dat ik Elize schrijf i.p.v. Elze.
Jullie site ziet er wel erg leuk uit. Helaas was ik vooral op zoek richting Spanje/Portugal en dat zit er net niet bij.

Rick van der Zaan 12-11-08 16:57:46

Kijk ik op Google naar campervakanties, zie ik opeens een verwijzing naar Rob en Elize Klute. Zo zie je maar weer hoe klein de wereld is via Internet. Toen ook nog bleek dat jullie in Dalfsen wonen, kon het bijna niet meer missen. Je moest het wel zijn: mijn oude dienstmaat die, net als ik, daarna bij de politie ging werken en ook, net als ik, bij Jeugdzaken belandde. Heel leuk om daar weer eens aan herinnerd te worden. Ik hoop dat je goed gezond bent en dat ook verder alles goed met je gaat.
En nu ga ik je site maar eens bekijken.
Groeten,
Rick van der Zaan

anne 01-10-08 14:17:53

Hallo,

Ik kwam op jullie site via google, maar ik vroeg me af of je me kan vertellen waar ik het beste een camper voor rondreis 21 dagen usa-california kan huren. We gaan met 2 personen. Wat ben ik ong. kwijt, incl. alles. En wat ben je voor 21 dagen rondreizen gem. 4500 km kwijt aan bezinekosten?

Bedankt vast voor de reactie. Vr. groet Anne

Hans en Tineke 16-05-08 16:43:52

Hallo,
Volgende maand gaan wij voor het eerst met een gehuurde camper naar Noorwegen. Heb veel gehad aan de informatie op jullie site, waarvoor onze dank. Als rasechte tentkampeerders zijn wij reuze benieuwd hoe het is om met een camper opstap te gaan.
Nogmaals bedankt voor de informatie en groeten.

marco-ellen-theo-janet 11-04-08 23:49:02

bedoelde dit jaar..

marco-ellen-janet-theo 11-04-08 23:48:09

hoi rob en elze..

wat hebben jullie toch een leuke site..laten jullie dit ook wat van jullie vakantie ervaringen zien en horen..wij zijn erg benieuwd...

groetjes..

een paar ex-collega's

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage