Bram de Mooij 02-05-12 22:40:51

Rob was een prima collega met wie ik af en toe optrok vanwege de hobbies van welke we er achteraf gezien opvallend veel gemeenschappelijk hadden.
Laatste tijd helaas wat minder contact gehad.

Familie en vrienden sterkte gewenst.

Bram

Gerrit Kik 23-04-12 10:08:19

Beste Judith en de kinderen.
Nogmaals veel sterkte voor de toekomst, de dienst waar veel is gesproken over Rob zijn hobby's is er één hobby waar hij mij mee heeft geinfecteerd namelijk het fietsen. Tijdens de korte periode dat we hebben samengwerkt heeft hij mij wijze lessen gegeven over het materiaal en het trainen om sterker te worden. één van deze adviezen was veel tegenwind want daar wordt je sterk van.
Afgelopen vrijdag zijn we in plaats van met de auto een weekendje weg naar Burghaamstede met vrienden met de fiets gegaan. Tijdens deze tocht ( met fout rijden 114 km) heb ik regelmatig aan Rob zijn woorden gedacht " daar wordt je sterk van" tot aan Port zeelande geloofde ik daar nog in daarna werd het pijnlijk, kramp, pijn in mijn rug zadelpijn viel nog wel mee.
De andere wijze les is dat je veel moet trainen en langszaam opbouwen, ook daar had hij weer gelijk, de stap van woonwerk verkeer naar 114 km is toch te groot.
Ik had Rob onder drie bakken koffie zo graag willen vertellen van mijn eerste lange afstands fietstocht.
Rob zal bij mijn toekomstige fiets tochten altijd in gedachten zijn en bij een beetje afzien zal ik denken aan zijn woorden met zijn bijbehorende grijns .........en zal ik zachtjes mompelen Rob het mag ook voor de wind.
Rob bedankt voor de adviezen de tijd was te kort om samen te gaan fietsen.
Gerrit Kik

Anneke Rinia-Brouwers 21-04-12 11:23:36

Lieve mensen , via deze weg wil ik jullie veel sterkte wensen. Ik geloof niet dat ik jullie ooit gezien heb . Op Lia na , maar dat is alweer een half leven geleden. In de verte zijn we familie en ik leef met jullie mee. Heb even de foto's bekeken die Rob maakte, erg mooi vind ik ze ! hopelijk voor jullie een mooie herinnering ! Veel groetjes.
Anneke [ dochter van Truus en Theo Brouwers -Engelhard ]

Lisette Schaap 20-04-12 16:51:37

Lieve Judith,
Via deze weg wil ik je enorm veel sterkte wensen met het verlies van Rob. Wat zonde dat zo'n mooi persoon die zulke prachtige foto's maakt vroegtijdig heen moet gaan. Ik las hier dat hij hoopte dat zijn foto's nog beter zou worden, maar ik vind ze al perfect. Hopelijk zullen deze beelden er voor zorgen dat Rob nog lang herinnert zal blijven bij vele mensen. Heel veel sterkte ook voor de rest van de familie.

Lisette

Jan Bahlman 19-04-12 22:21:39

Beste familie,
Gecondoleerd met het verlies van Rob. In de afgelopen jaren heb ik met veel genoegen met hem mogen samenwerken. Rob was voor mij de wagenpark-beheerder van Croda en ik was voor hem de contactpersoon bij de leasemaatschappij. Goede herinneringen bewaar ik aan mijn bezoeken welke altijd werden afgesloten met goede gesprekken en een lunch op een terras. Met veel passie wist Rob mij telkens te wijzen op allerlei historische zaken van zijn favoriete Gouda. hij had oog voor details. Bij zijn bezoeken aan het tennistoernooi werd hij steevast vergezeld van zijn fotocamera. Ook deelde wij samen de passie voor het mooie Zeeuwse land. Ik zal niet snel mijn laatste bezoek in oktober vorig jaar vergeten, met tranen in zijn ogen vertelde hij dat het nog maar de vraag was of we dit jaar elkaar weer konden ontmoeten, het heeft niet zo mogen zijn.
Veel sterkte met het verlies van dit mooie mens,
Jan Bahlman

Bert en Gerda 19-04-12 21:35:11

Geachte Fam.
Hierbij willen wij jullie van harte condoleren met het overlijden van Rob
Ook al kennen wij elkaar niet,willen we toch laten weten dat wij het verlies van een een talentvol fam.lid zeer betreuren!
Wij wensen u allen veel sterkte voor de toekomst!
Hartelijke Groeten v. Bert en Gerda Engelhard
(zoon v. oom Willem en tante Lena)

Lide Koch-Engelhrd 19-04-12 15:44:13

Beste Judith,
Ik condoleer je van harte met het verlies van Rob. Ik wens je heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen.
Lide Koch-Engelhard
Worth Rhedenseweg 45
Kamer 275
6991 DV Rheden

Loes Poublon 18-04-12 22:04:22

Lieve Judith,
Een tijdje geleden vertelde je me te stoppen met zingen omdat je zoveel mogelijk bij je zieke man wilde zijn. Ik hoopte toen dat het tij misschien nog zou keren en dat behandelingen zouden aanslaan. Daarna verdween je uit mijn gezichtsveld.
Wat schrok ik dus, toen ik afgelopen week je bericht las, want wat is het snel gegaan....!
Ik ken jouw Rob alleen van alle keren dat hij je kwam halen en van zijn mooie foto's bij onze optredens. Ik heb zojuist de prachtige foto's gezien op deze site en ik denk nu: jouw Rob moet een hele speciale man zijn geweest, want de liefde voor de natuur is bijna voelbaar in zijn foto's. Dus wat zal je hem vreselijk missen!
Ik wil daarom jou en je familieleden kracht toewensen om dit verlies te dragen. Sterkte !
Veel liefs van Loes

Marina Boersma 18-04-12 17:11:03

Lieve Judith, De afscheidsdienst vanmiddag liet zien hoeveel mensen jullie na staan. Uit de woorden die gesproken werden bleek ook waarom: Rob was een gewoon bijzonder mens. Wat blijft zijn de herinneringen die je in je hart bewaart en de prachtige foto's die wij met jullie mogen delen. Vooral die waarop jullie beide zo stralen. Nooit meer Rob. Het is niet te bevatten. Heel veel sterkte!Liefs, Marina

Ronald Hendriks 18-04-12 12:33:47

Heel veel sterkte in deze zware periode.
Namens alle portiers Croda.
Ronald

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand