Jacqie 18-04-12 10:52:35

Beste Judith en verdere familie.
Ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.
Jaren was Rob een collega en vele jaren in hetzelfde gebouw gezeten. Wat een fijne optimistische vent was je Rob ! Met Henk kwam ik je jaren geleden ineens buiten het werk tegen, tijdens een hele andere hobby van vroeger: Motorrijden.
Wij wensen alle naasten veel sterkte voor de toekomst
Jacqie & Henk

Truida Kielliger 18-04-12 10:27:09

Beste Judith,
ik condoleer jou en alle familieleden met dit grote verlies. Het zal niet eenvoudig zijn om zonder Rob verder te moeten. Ik wens jullie hierbij heel veel kracht en sterkte.
Geheel tegen mijn gewoonte in zal ik vandaag niet bij de begrafenis aanwezig kunnen zijn, dit i.v.m. een oppasafspraak. Helaas heb ik dit niet kunnen wijzigen. Het is niet anders, ik wens jullie heel veel sterkte.
Truida

Hans van Elzakker 18-04-12 08:46:52

Beste Judith en verdere familie,
Wat moet ik schrijven... Er zijn geen woorden voor. Ik wens jullie van harte heel veel sterkte.

Hans

Rob Kempers 17-04-12 22:28:26

Beste Judith en Marloes,Het slechte nieuws hakt er in, het laat mij niet onberoerd. Ik heb Rob goed gekend in mijn werkzame periode bij Croda, wij deelden dezelfde passie 'fotograferen', wij gingen dan ook veelvuldig samen op pad. Was het niet naar een cultuur stad dan wel voor de natuur en telkens kwamen we thuis met verschillende foto's. Hij belde mij voor goede fotografie plekken in Zeeland, vanwege de weekeinden die hij met Judith ging door brengen in Zeeland. Hij had nog zoveel plannen om de natuur op zijn zinswijze vast te leggen, helaas kunnen we daar niet meer van genieten.Ik wens Judith, Marloes en familie heel veel sterkte.

Mathijs Pelsma 17-04-12 22:04:55

Beste Judith en Marloes,
Tja wat moet je hier zeggen. Afgelopen vrijdag ontving ik een sms met daarin het bericht van Rob, waar ik verdrietig van werd. Ik heb altijd met veel plezier met hem gewerkt in Gouda en heb o.a. zijn humor altijd zeer gewaardeerd. Zeker was dit het geval de keer dat ik met mijn koffie zeer vakkundig kortsluiting in zijn monitor had veroorzaakt.
Rob zijn passie voor fotografie heeft ook zeker mij geraakt en geïnspireerd mede ook om er zelf meer proberen uit te halen en vooral ook als neveneffect meer geld uit te geven aan apparatuur. Prachtige foto's heb ik van hem gezien, met passie gemaakt.
Judith en Marloes ik wens jullie heel veel sterkte morgen en verder, veel verder.
Mathijs Pelsma

Suzan van Barlingen 17-04-12 18:49:04

Lieve Judith en familie van Rob,
Nogmaals heel veel liefde en troost gewenst!
Kijk naar de liefde in zijn foto's en je weet dat die liefde voor alles wat leeft niet zomaar weg kan zijn.
Probeer met zijn ogen te kijken en hij zal ongetwijfeld met je meekijken. Liefs, we zien elkaar!

Peter Trimp 17-04-12 15:03:53

Beste Judith,
Wij kennen elkaar goed vanuit ons werk, je partner Rob heb ik nooit ontmoet. Ik ken hem nu alleen via de beelden die hij acherlaat, en die zijn indrukwekkend.Ik wens je samen met naaste familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Peter Trimp.

Martin Kemp 17-04-12 10:22:59

Beste Judith,
Een moelijke tijd voor jou. Ik wens je heel veel sterkte de komende periode.
Martin

Mariët Haring 17-04-12 09:45:17

Beste Judith,
Wat een vreselijk bericht! Heel veel sterkte gewenst bij het afscheid morgen, en in de periode daarna.
Mariët

Ricardo de Hoog 16-04-12 20:57:13

Lieve Judith en familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en veerkracht om dit een plek te geven. Achter de tranen van het verdriet schuilt de glimlach der herinnering. Ik hoop dat dit ook voor jullie van toepassing mag zijn. Mogelijk kunnen zijn prachtige foto's hierbij behulpzaam zijn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage