Henk en Eric van Beek Ensched 11-12-16 13:10:59

Hoi Rob
Het het misschien nog wat aan de vroege kant maar we wensen jou en je familie een fijne kerst en een voorspoedig 2017 toe.
Of we in 2017 nogmaals naar de Kleine Belt gaan.....Wie zal het zeggen?
Dus good goan en blief in de bee'n.
Groet Henk en Eric,Enschede.


Reactie:
Henk, Eric en familie; jullie ook alles wat wenselijk en menselijk is toegewenst. Bovenal een goede gezondheid. Wij zijn voornemens om zowel week 20 als week 24 vanuit Spodsbjerg de Langelands Belt onveilig te gaan maken.
Groetjes en strakke lijnen toegewenst, Rob

Rob Otterspeer 08-09-16 20:18:12

Hallo Rob,

Na een aantal jaren willen we het weer een keer gaan proberen in Middelfart.De bedoeling is om daar te gaan vissen vanaf 29-10 tm 5-11-2016.Is er dan kans om ook gul van de kant te vangen en indien mogelijk willen we ook daar zelf pieren en of zagers te steken,is dit mogelijk daar in de buurt???
Heb je ook ervaring met ingezoute pieren.
Een hoop vragen maar als we geweest zijn zal ik je er een mooi stukje over schrijven.
Met vriendelijke groet,
Rob Otterspeer


Reactie:
Hej Rob,

gul van de kant af zal niet meevallen, eigenlijk maar 1 goede stek: het steiger van de oude ammoniak fabriek. Verder zal er rond die tijd best goed zeeforel te vangen zijn. Ingezouten pieren en zagers zijn uitstekend te gebruiken. Lokaal steken is voor zo ver mij bekend niet mogelijk. Je kan in dat geval het beste je aas van te voren prepareren. Ook handig is ingevroren ansjovis en sardines mee te nemen.

Goede vangst en veel plezier!
Rob

Nico Rogge 17-08-16 15:07:23

Hoi Rob, wij gaan 9 september met 3 man naar galsklint middelfart. We hebben daar voor drie dagen een bootje gehuurd. We gaan voornamelijk voor de gul of anders schar. Heb je nog tips voor ons, en hoe zijn de vangsten momenteel.
Groetjes, Nico


Reactie:
Hej Nico, dat is aardig: wij zijn daar van 17 tot 24 sept.! De vangst berichten zijn voor de gul teleurstellend heel veel maar te klein! Voor leuke gul vangsten moet je duidelijk naar een ander gebied. Wel zit er: geep, platvis, wijting, schelvis(niet groot), blauwe makreel en natuurlijk zeeforel. De zeeforel in de heel vroege ochtend of avond tot in donker.
Heel fijne dagen en succes!
Groetjes Rob

Eric van Beek 01-05-16 18:01:29

Hallo vis vrienden.
We waren van 16 tot 23 april op de belt.
Wat we tot nu toe nog niet mee hadden gemaakt,
gebeurde deze week helaas wel. Van de 6 dagen
die we zouden gaan vissen op de belt gingen er maar 2 door.
Erg slecht weer veel regen harde wind soms wel windkracht 7.
De dagen die we wel gevist hebben waren ronduit slecht we hebben met veel moeite 3 gullen gevangen die aan de maat waren.
Gelukkig hadden we onze forel spullen mee.
Wel veel mooie forellen gevangen.
Maar goed daar voor gaan we niet naar Denemarken.
Volgende keer beter waarschijnlijk september.
Groeten uit Enschede.

Albert Boers 20-04-16 11:25:30

Dag Rob,
Hoe waren de vangsten de eerste week van april. Wij vertrekken zaterdag naar Middelfart. Ik ben wel benieuwd wat we kunnen verwachten.

Groet,
Albert


Reactie:
Albert de vangsten waren ronduit zeer slecht! Er hebben zich in Kolding een tweetal milieu rampen voltrokken( eind okt.& vorige maand)waardoor de rondvis en de beestjes waar zij op azen waren vertrokken. Inmiddels is het water weer zuiver en is ook de begroeiing zich weer aan het herstellen.Toen wij er waren kwam op dinsdag de zeebliek en zandspiering weer terug gevolgd door de haring en bruinvissen. Ik hoop voor jullie dat de geep etc. inmiddels in ruime mate ook aanwezig is. De platvis is zo mager als een natte krant en de zeeforel heeft amper meer vlees op de graat als een geep. Aan het uitgebreide verslag word gewerkt. ik wens jullie veel succes en zie een verslag van jullie ervaring tegemoet!

lex hufkens 11-11-15 10:27:29

goedemorgen rob
wij gaan de laatste week van april 2016 naar middelfart en hoorde gister van jou site.
nou zit ik er even in te lezen maar wel een hele mooie site hoor met veel tips en ervaringen van andere...tegen de tijd dat we daar naar toe gaan ga ik wel vragen stellen.
wij gaan namelijk voor het eerst die kant op en zijn wel al een paar keer naar langeland geweest.
nou succes met de site en je hoort nog van ons gr lex en rik hufkens


Reactie:
Lex&Rik,
wij zijn daar de eerste week van april, dus krijg je de laatste berichten vers uit eerste hand! Overigens staan we ook op de VISMA met een Denemarken stand en daar zijn jullie van harte welkom. Ik zal je dan de laatste ontwikkelingen laten zien op het gebied van technieken en stekken.

Henk van Beek 16-05-15 11:48:18

Hallo Rob en beste visvrienden.
Na jarenlang een goed adres te hebben gehad in Middelfart is de verhuurder blijkbaar gestopt met de verhuur (hij reageert niet meer op onze E-mails).
Daar wij in september weer een weekje naar de Kleine Belt willen vragen we aan jullie: wie heeft of weet een eenvoudig en niet te dure locatie waar we een week kunnen verblijven.
Wel graag een fatsoenlijk vriezer en bij voorkeur een vis-schoonmaakplek.
Graag jullie reacties naar henkenrita2@ziggo.nl of 0651260331.
Wie helpt??
Groet Henk en Eric Enschede

Henk en Eric van Beek,Enschede 07-01-15 14:50:15

Hallo Rob en Webmaster.
Vanuit een kil en guur Enschede wensen we jullie en de lezers van jullie site een gelukkig en visrijk 2015 toe.
En beste visvrienden twijfel je nog steeds of de Klein Belt iets voor jullie is....effe doorpakken en een fantastische vistrip zal je beloning zijn. DOEN!
Groet Henk en Eric.


Reactie:
Hej Henk en Eric, dat voor jullie en de lezers het beste van 2014, het slechtste voor 2015 mag worden. Als we de VISMA gehad hebben (jawel we staan daar weer) dan zitten we met de paasweek weer in de Kleine Belt, met als thuishaven Strib.

Henk en Eric van Beek,Enschede 14-10-14 16:52:54

Hallo sportvrienden.
Zoals toegezegd hebben Eric en ik een verslag gemaakt van onze visweek op de Kleine Belt.
Voor het geval je niet gaat kijken op "verslagen", je vindt ons verslag op "Denemarken". Rob en z'n zoon hebben er een prachtig verslag van gemaakt, complimenten.
Hopelijk dat ons geschrijf voor jullie aanleiding mag zijn om ook eens in de pen te klimmen. Een site zoals die van Rob mag niet verdwijnen omdat er geen copy is. Deel je ervaring met anderen die misschien ook een keer naar Denemarken willen gaan. Tot schrijfs
Henk en Eric.

Henk en Eric van Beek, Ensched 21-08-14 16:29:52

Hallo Rob, hallo Sportvrienden.
Vaak gehoord...er staat de laatste tijd zo weinig informatie over Denemarken op de site van Rob.
Daar gaan Eric en ik wat aan doen!! Zie dit berichtje maar als een vooraankondiging want:
WE GAAN VAN 14 T/M 20 SEPTEMBER NAAR DE KLEINE BELT! Geen gepiel met een huurboot, we hebben onze eigen ASKELADEN 450 bij ons met een 40Pk Honda 4 takt, dus dat moet kunnen. We hebben een huisje gehuurd in Middelfart en op zondagmorgen de 14e is het karren maar(de autobahn zit op nog geen kwartier)Als we terug zijn, met of zonder vis, laten we jullie dat zo snel mogelijk horen.
Met sportgroeten,Henk van Beek


Reactie:
Goede Reis, beste vangst en gezond weer terug.
Groetjes Rob

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand