Peter 03-08-14 23:38:20

Reactie vanuit Middelfart, wordt veel vis gevangen, links en rechts berichten van Nederlanders van zeeforel. Zelf grote platvis tussen de oude brug en de camping in de nabijheid van de duikschool. Ik heb het gevoel dat er dit jaar meer gevangen wordt dan twee jaar geleden. Voor diegene die nog gaan, veel plezier.

kees 27-06-14 21:23:00

vandaag bericht gehad van een fanatiek visser, voor de camping en op de hoogte van de stroom kabel over de belt word goed gul gevangen en ook naast de oude brug , gewoon met shads en zagers.Na jaren van zwakke visserij is het gewoon goed te noemen . voor boten verhuur en huisjes ff kijken op de site van Rob of anders denemarken ferien en even Tamara bellen .
Ga morgen die komt op verslag volgt .
Kees


Reactie:
Ik zie het met genoegen binnen komen! Succes Kees.

richard 21-05-14 22:16:24

hoe zijn de vangsten in middefart.
je hoort daar helemaal niks meer van.


Reactie:
De vangsten in de Kleine Belt: zeeforel aanwezig en goed te vangen maar het blijft de vis van de duizend worpen en stekkennis is een pre. Geep is leuk aanwezig net als de platvis (overwegend schar) wel nog mager. Gul helaas veel klein grut, daar ga je niet voor naar Middelfart. Kleine maar wel maatse koolvis is te vangen bij de brugpeilers. Verder is de blauwe makreel in opkomst.

Goede vangst en laat wat vangstberichten achter op de site

willem van kempen 13-01-14 13:09:50

Hallo rob welke datum ga je naar Denemarken geef die eve door ik hoor het wel van je groetje willem


Reactie:
19-26 april in Strib; volgeboekt.
13-21 juni in Middelfart; bezet voor halve tijd.
25 juli tot 3 aug in Spodsbjerg nog 1 tweepers. kamer vrij.
Groetjes Rob

kees de vet 31-10-13 20:32:08

Ben de eerste week sept nog een paar dagen naar de GalsKlint geweest, van wegen storm op Langeland, leuk vis gevangen. Gulletjes aan de maat en platvis genoeg. Er waren ool veel forel vissers die vingen ook 2 of 3 forellen per avond.

Richard van Malsen 14-05-13 21:18:46

Hallo Rob

Net een paar dagen terug uit Middelfart (04-05-2013 tot 11-05-2013), het vissen was fantastisch. 2 dagen bij de spoorbrug geweest. Redelijk gevangen 2 redelijke gulletjes van rond de 45 cm en de rest was klein of ver onder de maat. Daartussen nog wat schar. Maar het vissen op zich zelf was erg leuk.
Rob bedankt voor Info

groeten Richard van Malsen


Reactie:
Graag gedaan en bedankt voor de reactie!

kees de vet 05-05-13 11:14:58

hoe was het op de kleine belt


Reactie:
Cees: zie onderstaand bericht, een uitgebreid verslag is door 1 van de vismaten beloofd!

jimmy 27-04-13 15:24:55

ik heb jullie enkele keren rond de brug op de webcam gespot.Ook ais systeem werkte goed om jullie routes te zien.
Ik ben enorm benieuwd naar de watertemp.en de vangsten.
groetjes


Reactie:
Watertemperatuur bij aanvang: 5.1 graden, bij vertrek: 6,4 graden. Bot en schol is afgepaaid, de schar gaat beginnen en hebben wij ook erg goed gevangen. Zeeforel nog niet echt aan het jagen. Gul is aanwezig maar niet veel en weinig boven de maat (38cm: 6 man 14 stuks grootste net 50cm, wijting aan goed aan de maat maar heel zeldzaam,wel 3 door dezelfde ploeg! Zomervis hebben wij niet gezien ook de andere boten niet. Schippers van charterschepen ( Myra 3 en de Mariane) gaven gelijke verslagen.

Ik wens jullie allen een goede reis, veel vis en voor deze site mooie verslagen door jullie aangeleverd!
Groeten Rob

Henk en Eric van Beek,Enschede 11-04-13 16:25:31

Ha die Rob.
Als we het goed onthouden hebben vertrek jij zaterdag de 20e naar Denemarken om o.a de Kleine Belt onveilig te maken.Vanzelfsprekend horen we wel van je,na behouden terugkeer,hoe het geweest is.We zullen proberen of we je een beetje in de smiezen kunnen houden middels de camera die op de Nieuwe Brug gemonteerd is(dank nog voor de tip) Veel plezier,veel (maatse) vis,
doe voorzichtig en....Petrie Heil!!
Henk en Eric van Beek,11 april 2013.


Reactie:
Mange Tak; Henk&Eric Jullie horen van ons Je kan onze bewegingen uitlezen via het AIS systeem op internet: www.marinetraffic.com/ais/nl/default.aspx veel plezier.
Groeten Rob

Jimmy 09-04-13 20:16:28

Zijn er nog actuele vangstberichten over de kleine belt van dit jaar.Ikzelf ga een week vanaf 4mei tot 11 mei met een eigen snoekbaarsboot.De bedoeling is om met zo licht mogelijk kunstaas te vissen op gulletjes.
Groetjes


Reactie:
Jimmy, op dit moment zijn de vangsten veelbelovend! Wel moet gezegd worden dat de watertemperatuur tegen de 3 graden zit. Als deze de 8 graden passeerd krijg je de algenbloei en gaan de zagers paaien. Dit is meestal het moment dat de wintervis vertrekt, de platvis afpaaid, de zeeforel weer aktief word en na een week of 3 arriveerd dan de zomervis. Wij zitten zelf van 20-28 april in Strib, jullie gaan een week daarna dus tijd genoeg voor de berichten vers van de pers.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?