andre rapmund 24-02-13 09:44:11

Hoi Rob,nou hoorde ik van een deense vriend van mij dat de gulvangsten op de kleine belt weer aantrokken.Vissen van 10kg waren geen uitzondering.Heb jij hier iets over gehoord? Groeten Andre


Reactie:
Andre, 1 zwaluw maakt nog geen zomer! De spaarzame berichten die ik heb gehoord van de nettenvissers, geven aan dat er wel gul wordt gevangen die redelijk aan de maat is. Zelf hebben ze niet het idee dat het blijvend is. Je kan zelf via de webcam op de nieuwe brug het vissen daar in de gaten houden: http://vej05.vd.dk/lpilot/Trafikken/html/webcam.html?num=292
De meeste vangsten komen bij de (ex)amoniak fabriek vandaan, maar de afgelopen week heb ik daar maar 1 sportvisser gezien voor een half uur driften.
Groeten Rob

kees de vet 23-02-13 15:23:59

zijn er a berichten van de kleine belt is en blijft een leuk viswater.


Reactie:
Hallo Cees, nog geen berichten ontvangen. Maar de VISMA staat voor de deur en als het goed is komen daar een aantal Belt vissers lang de stand ( 521 ) van ons voor een bakkie enz. Dan horen we vanzelf de laatste nieuwtjes, anders zal je moeten wachten; wij zitten van 20 tot 27 april in Strib.

Groetjes Rob

Henk van Beek,Enschede 19-12-12 19:47:46

Nog een keer Henk.
Ik las je verslag over jullie "softrip" naar de Oresund.
Doodzonde van alle moeite die jullie gedaan hebben maaaaar,troost je met de gedachten dat we als Denemarken-gangers blij mogen zijn dat mensen zoals jij de moeite nemen om nieuw viswater te ontdekken!
Groet Henk,Enschede


Reactie:
Mange Tak

Henk en Eric van Beek Enschede 19-12-12 19:25:40

Hoi Rob
Vanuit een kil en guur Enschede maar wel met een spectaculair feest in "Het Glazen Huis" wensen we jou en de rest van je Clan een geweldige kerst en een voorspoedig 2013 toe.
We wensen je natuurlijk ook een visrijk jaar toe en mogelijk zien we elkaar in april(dit jaar met onze eigen boot!)

Rob zelf 12-12-12 23:19:35

Vrienden;
het heeft even geduurd (om diplomatieke redenen), maar mijn voorjaarsverhaal over de Øresund staat erop. Het is wrang maar ik ben wel blij dat het mijn ervaring is en dat ik er verder nog niemand positief over geadviseerd heb.
Groetjes Rob

Henk en Eric van Beek,Enschede 05-12-12 12:40:27

Hoi Rob.
Leuke beurs in Utrecht! Gezellig,sfeer,informatief en lekker ruim opgezet.
En...voor ons dichterbij dan Rotterdam(VISMA).
Wat dat laatste betreft,de VISMA krijgt er een zware dobber aan Utrecht is een concurent om ernstig rekening mee te houden.We verheugen ons alweer op 2013!
Groet en tot ziens op de Kleine Belt.
Henk en Eric.

Henk van Beek 04-11-12 12:51:09


Hoi Rob en Kees.
Ik las dat Kees een bekeuring had gekregen.Ik vroeg me het volgende af:
. Te snel varen als je niet in het bezit bent van een vaarbewijs.Wij vaarden ook te snel en moesten ons (Nederlandse)vaarbewijs tonen.
. Ik weet dat over een lang deel van de Kleine Belt onder de nieuwe brug aan de kant van Middelfart netten staan van een beroepsvisser.
Zou het kunnen dat de politie weet waar netten staan en daarom van mening is dat je niet vlak onder de wal mag varen?
Zo maar een idee,
Groet Henk en Eric,Enschede

kees de vet 28-10-12 17:31:19

Op doorreis naar verdere oorden even overnacht op de Galsklint Camping , daar stonden onze vrienden uit Belgie huren daar altijd een huisje , perfect voor elkaar.
Het vissen op de platte was goed, af en toe een gulletje aan de maat.
Hebben een prent gehad voor te snel varen, geen vesten aan boord en te dicht langs de kant gevaren. Blijft een mooi stukje Denemarken


Reactie:
Hej Kees,
ik wist niet dat er een snelheid beperking in de Kleine Belt is. Wel is dat het geval in de Fænø-Sund bij het veerpontje. Waar hebben jullie te dicht langs de kant gevaren? Daar ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar, want er zijn mij geen beperkingen bekend!
Alvast bedankt voor de info, groet Rob

Henk van Beek 25-09-12 13:45:09

Hoi Rob.
Het moet mij even van het hart maar ik heb het idee dat je site op z'n gat ligt.
Het is doodstil op Robsvisserij en dat is heeeeel erg spijtig!!
Het zou toch doodzonde zijn als er niets meer te schrijven en te lezen valt.
Laat eens wat van je horen.
Groet Henk en Eric van Beek, Enschede


Reactie:
Hej Henk & Eric; geen verslagen = geen nieuwe dingen op de site. Zo simpel is het helaas. Wij gaan nog steeds trouw naar de Belten, maar 30x hetzelfde vertellen valt ook zo tegen. Er worden mij steeds wel verslagen beloofd door luitjes die ik met raad verder op weg helpt..... en jullie oproep was helaas te lang om te plaatsen. Wellicht gaan we elkaar treffen op de beurs in Utrecht.

henry 16-05-12 00:13:38

hallo Rob,

via bootsverleih is voor volgende week geen boot meer beschikbaar terwijl wij dan een week in spodsbjerg geboekt hebben. Weet jij nog een adres om een boot voor 5 man te huren? alvast erg bedankt! we hebben al verschillende benaderd..

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?