Hernk van Beek 14-05-12 12:28:28


Hoi Rob, alvast bedankt voor deze eerste reactie.
Het ligt in de bedoeling dat we met z'n vieren half september 2012 naar Middelfart gaan.
Ook half april 2013 staat in de agenda.
We horen van je.
Groet Henk en Eric Enschede

Henk van Beek,Enschede 10-05-12 17:19:03


Hoi Rob.
We hebben advies van je nodig.Vorig jaar huurden we in Middelfart bij Vestfyns-Marinecentre een Askeladen visboot op Trailer.
Dat op een trailer kostte nogal wat moeite maar wij wilden traileren(boot bij het huisje,spul inpakken,poetsen,tanken etc)Dit jaar willen we ook wel een boot die ergens in Middelfart een ligplaats heeft.Kun je ons adviseren waar we het beste een geschikte visboot kunnen huren voor 4 personen met BBmotor(dus geen diesel).
De site van Vestfyns is o.i. waardeloos.
Geen adres,geen telefoonnummer.
Ik vertrouw er op dat je ons kunt tippen.
Groet Henk en Eric van Beek


Reactie:
Hallo Henk en Eric,
ik ga voor julie op zoek. Mag ik weten in welke tijd dit moet zijn?
Gaarne reactie over de mail.
Groetjes Rob

Pim Boudewijns 09-03-12 09:02:35

Hallo,

Ik ga 12-19 mei met me vader vissen op langeland. Weet iemand nog een site met bootverhuur die nog bootjes heeft die beschikbaar zijn in die tijd. mvg Pim


Reactie:
Hallo Pim, alles over bootverhuur kan je vinden op: http://www.bootsverleih.dk/index.htm
Maar dat staat op de site hoor, daar staan ook de stek coordinaten in WGS84.
Wij zijn op de VISMA stand 412 aanwezig ( de koffie staat klaar), dit jaar treft u daar ook een delegatie uit Langeland, met info over campings aldaar.

Groetjes Rob

Gerben 19-02-12 15:21:40

Hallo Rob

In de periode van 5 mei tot 12 mei ga ik met een paar vrienden een weekje naar de kleine belt te vissen.
Voor ons is dit de eerste keer aan de kleine belt
Kan iemend mij wat vertellen over de vistechnieken en de materialen die daar veel gebruikt worden?
En is daar ook een plek waar we zelf zagers of pieren kunnen steken?

Groeten Gerben


Reactie:
Hej Gerben,

om met de laatste vraag te beginnen: wij nemen altijd het aas uit Nederland mee. Ik weet dat het ook mogelijk is om op locatie aas te "zuigen" maar wij beheersen die techniek onvoldoende om ons daar op te kunnen verlaten. Omdat in de Kleine Belt het verschil tussen de getijden soms uitblijft, of omgekeerd aan de verwachting, is steken geen optie. Je kan wel zagers kopen in de hengelsportzaak in Middelfart, maar de prijs per zager daar is bijna gelijk aan een ons hier in Holland. Over de vistechnieken en materialen staat al vrij veel geschreven op de site. Als je echt uitgebreid het naadje van de kous wil weten ben je van harte welkom op de VISMA stand 412 van Denemarken, daar kan je mij de hele beurs vinden.
Groetjes Rob

Ruben stein 04-01-12 19:25:04

Beste medevissers,

Ik vis zelf ook graag in Denemarken en heb hier ook wel aardig wat ervaring mee, maar dan alleen in de periode april/mei. Ik wil binnenkort met mn vrienden een visreis naar denemarken maken, maar ik weet niet of er in januari/ februari wel gevangen kan worden vanaf de kant. Gul, schar, bot het maakt niet uit als er maar wat bijt. Kan iemand mij misschien wat meer over de wintervisserij vertellen? Ik vis zelf in het gebied rond Aabenraa en Grena, dus mocht iemand daar nog iets over willen weten, vraag maar raak.

Beste wensen en vriendelijke groet

Ruben


Reactie:
Ruben ook van mij uit alles wat menselijk en wenselijk is toegewenst. Er zit niet veel verschil tussen vissen in de winterdag en het voorjaar. Echter een aantal vissoorten zijn er dan natuurlijk niet. Verder moet je er rekening mee houden dat bij de minste geringste vorst er ijsvorming op de kust komt, waardoor je het vissen vanaf de kant wel kan vergeten. Als je dan accomodatie hebt gehuurd zit je wel vast aan de huur, want ijsvorming op de kust waardoor je niet of minder kan vissen, is geen geldige reden voor anuleren. De verzekering zal dan ook niet uitkeren. Overigens is het op een aantal stekken rond de eilanden best vissen op zeeforel in de winterdag, kijk maar in de gids "117 nieuwe zeeforelstekken"
Groetjes Riet & Rob, www.vispartner-international.nl

kees de vet 24-12-11 19:35:25

Rob en elke Denemarken ganger, fijne kerstdagen en een goed 2012.

Hoe is de visvangst op de kleine Belt, hoor er niets meer van .

word er nog gevist.


Reactie:
Kees en alle Denemarken vissers;
hoewel ik nu reeds enige maanden met de vut ben, is het een tijdje stil geweest door het opstarten van mijn vrouw Riet met een bureau voor het organiseren en begeleiden van visarrangementen naar Zuid-Oost Denemarken. Dit brengt nu eenmaal veel werk met zich mee, want het moet wel top worden natuurlijk. Het is de bedoeling om eind februari (dus voor de VISMA)de volledige aftrap te geven.
Hierbij wensen wij jullie alles toe wat wenselijk en menselijk is, maar bovenal vrede en een goede gezondheid.
Riet & Rob, www.vispartner-international.nl

Henk van Beek Enschede 04-11-11 13:34:56

Hoi Rob.
Ik ben even nieuwsgierig of je aanwezig bent op de beurs in Utrecht.
Eric en ik zijn blij dat het nog een jaar in Utrecht gaat plaats vinden. De nieuwe locatie voor 2012 is me helaas een beetje te ver.
Tot ziens??
Groeten Henk en Eric.


Reactie:
Jawel vrienden ik ben weer op de beurs aanwezig in de stand 174, Vakantiepartner Denemarken, of stand 125 Ribbink Nautic. Vergeet niet om mee te doen aan de prijsvraag van Vakantiepartner Denemarken, met als prijs een verblijf voor 4 personen met visvergunning in de plaats Stevns aan de Oresund 75 km ten zuiden van Kopenhagen. Ook stelt Ribbink Nautic een set shads hiervoor beschikbaar.
Tot ziens op de beurs!

twan van berkel 29-09-11 15:40:40

oi Rob , kom op je site terecht omdat ik vangstmeldinegn zocht Kleine Belt , we kennen elkaar van de beurs , ik sta soms bij Jacco (JM Sails) . Wij gaan volgende week en zijn al 3 keer geweest , elke keer goed gevangen maar van 80 cm toch weer niet ... maar wij vissen de snoekbaarsway ! soms met shadjes 15 gr als de stroom er uit is , dan krijg je rammen !! gewoon op een snoekbaarsstokje . Laten de boot gewoon meedriften langs het talud en zo hangt je shad in een waterkolom die net zo hard gaat als jij .. dus veeel lichter vissen , wij vinden dat super ! Zoeken uiteraard wel altijd zoveel mogelijk de stekken met aflandige wind , die zijn er altijd wel , soms moet je echter oversteken en dat kan gevaarlijk zijn !! Groeten Twan van Berkel


Reactie:
Hej Twan. Welkom op de site! Probeer het ook eens met lange smalle shads op een fire balletje of een lepeltje boven en langs de kelpwierbedden. Oktober is de tijd van de zeeforel en die vindt en vang je daar. Soms wel op maar 1 meter water.

Goede vangst!

kees de vet 18-09-11 17:38:48

ik ga vrijdag naar de kleine belt ,zijn er nog vangst berichten van dit mooie vis water?

Rob Delta1558 28-08-11 10:52:33

Hej visvrienden;
zojuist terug uit Middelfart (helaas), erg wisselvallig weer gehad. De regen en onweer gelukkig veel al 's nachts, wel erg zoekende wind. Veel schar, net niet aan de maat, (25cm)dus dat beloofd wat voor het volgende jaar. Ze zijn nu net 1,5-2 cm te klein, maar 100 op een visserij is het wel. Gul zoals te doen gebruikelijk veel te klein, ik heb maar twee maatse weten te verschalken. Verder veel geep en haring. Geen zeeforel gezien (ik heb er ook niet fanatiek op gevist). Nu de boot weer op orde brengen voor de beurs Lure and Fly komen weekend 3&4 september op het Eiland van Maurik. Voor de fans:je kan mij daar bij Fa. Ribbink aantreffen.
Groetjes Rob

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?