Klaasjan 30-10-20 12:20:43

Ik ben al jaren fan van Rodys. Wekelijks schallen er wel een paar nummers uit de boxen. Top.

 berend 27-09-20 21:05:56

super site en muziek.

Hilde Kengen 10-09-19 15:28:38

Ik vraag me af of er beelden zijn van een optreden van de Rodys in de schouwburg in Heerlen.. ik vermoed 1964... wij dansten toen met enkele vrienden en vriendinnen van het AMVJ in Geleen..

Co Meijer 23-02-18 10:10:36

Nog steeds draai ik songs van mijn favoriet Nederlands band the ROD-YS. En laatst hoorde ik een nummer die ik nog niet kende van Harry Rijnbergen Looking for something better! Fantastisch Wanneer komt er een documentaire op de Nederlandse tv van deze super beatgroep uit het hoge Noorden? In de '80 er jaren belde ik Harry Rijnbergen om een kort interview voor mijn tijdschrift Teleskoop Magazine, En in Teleskoop Magazine op internet staat een impressie met foto's van de band. In 1967 speelde mijn Haarlemse band 'Route'66'in Hoofddorp in café de Landbouw voor ca 700 dolenthousiaste jonge mensen in het voorpfrogramma van de Rod-ys, die toen net 2 hist hadden 'Take her home en Just fancy'Maar Anytime en Sleep sleep sleep zijn hun grootste hits! Wie regelt een documentaire met authentieke beelden zoals een tvopname in Hilversum van 'Sleep sleep sleep'?! En wie heeft voor mij nog het boek vabn The Rod-ys'Co Meijer j.meijer51@telfort.nl en als Harry dit leest. Ik ben ook een Grunniger van oorsprong!Groet uit Groet(nh) Co Meijer

 Frank Langerhuizen 30-07-17 09:41:51

Beste bezoeker,
doordat er veel spam in het gastenboek werd geschreven heb ik helaas de instellingen van het gastenboek moeten aanpassen. Vanaf heden moet ik eerst toestemming geven alvorens een bericht geplaatst kan worden.
Een vriendelijke groet,Frank Langerhuizenbeheerder www.ro-d-ys.com

Abel Evertz 22-05-17 21:53:24

Deze maand is het een halve eeuw geleden dat The Ro-d-ys met Take her home een top 3 hit hadden. Ik reed afgelopen zaterdag door Oude Pekela en dacht bij mezelf het is toch raar dat dit zomaar geruisloos aan ons passeert. Ik ben geen luisteraar van radio Noord dus het kan zijn dat ik iets gemist heb.. Gelukkig heb ik alle singles, beide Lp's en cd's. En kan ik nog geregeld naar mijn favoriete Nederpop band luisteren.. Ro-d-ys forever. Groet van Abel Evertz - Roden

 Co Meijer 12-03-17 18:57:33

Ter ere en herinnering aan The Ro-d-ys heb ik op het internetplatform in mijn eigen internettijdschrift 'teleskoop Magazine'een artikel met foto's geplaatst. Het was 1966 en of 1967 toen ik zelf in mijn eigen Haarlemse band 'Route'66 in het voorprogramma van The Ro=d-ys'mocht optreden! In een uitverkochte cafézaal zo'n 700 man traden 'The Ro-d-ys'op. En natuurlijk met hun Top 40 hits 'Take her Home'en 'Just Fancy', maar ook met de hits 'Sleep Sleep Sleep'en Ány Time'2 fantastische beatsongs. En toen speelden ze 'tallyman' van Jeff Beck, werkelijk fantastisch! Alsof Jeff Beck & group er zelf stonden te spelen op het podium. Ik heb één vurige wens; The Ro-d-ys in een documentaire nog eens te mogen zien en horen! Dat zou fantastisch zijn. Want laten we wel zijn The Ro-d-ys'werden niet voor niks de Hollandse Beatles genoemd, sorry dan voor 'Smyle' maar ik bedoel dat niet letterlijk. Er gaat niets boven Groningen en we laten de Groningers niet zakken! Leve The Ro-d-ys! Co Meijer Groet 072 5091087.

Ron de Bruijn 03-08-16 14:12:43

vrijdag 5 augustus as. verschijnt er een dubbel CD van de Ro-D-ys met alle A en B kanten de 2 singles van ZEN en demo opnames van Harry Rijnbergen!
de Ro-D-ys zijn weer helemaal terug!!!

 Co Meijer 11-02-16 15:58:38

Gister, woensdag 10 februari 2016 verscheen een door mij geschreven artikel in Teleskoop Magazine op Internet (Plazilla!). Daarin refereerde ik aan het 50 jarig jubileum van deze legendarische Nederlandse beatgroep. Ik hoop de Ro-d-ys nog eens te zien op TV met sleep sleep sleep en of Any Time, dec 2 beste nummers van deze Oost Groningse groep. Maar ook looking for somewhere better is fenomedaal. Groet aan Harry Rijnbergen die ik in de 80ér jaren opbelde op z'n woonadres in Woldendorp voor een journalistiek artikel in mijn eigen blad Teleskoop Magazine. Ik begrijp dat het gestolen standbeeld is vervangen door de Gemeente Pekela's! Fantastisch!! Co Meijer te Schoorl.

Rudi 23-03-15 01:39:29

Daar ben ik weer.
Vandaag dacht ik wat zou een 'take her home' ringtone fantastisch zijn.
Kost 12, 00 per week op een bepaalde website.
Ik hoop dat jullie een ringtone kunnen uitgeven voor een schappelijkere prijs smeek smeek.

Roger waters zal nooit toegeven dat de RO-D-YS veel beter waren.
Arnold Layne is mijn favoriete song van P. Floyd.
Take her home is uit hetzelfde jaar. Met een prachtige, spontane videoclip is echt hoogstaander.
Take her home zie ik als het begin van psychedelische muziek en video.
Vriendelijke groet aan allen!

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies