joost van der poel 05-05-09 21:10:04

Wat grappig, ik vond onlangs toevallig in de verzameling van mijn ouders een 7" van Take her Home.

Gert 19-02-09 10:29:47

Heb het boek gisteren bij boekhandel Iwema in Assen afgehaald en heb de hele avond zitten bladeren en lezen. Zag nog een foto van Harley Jay waarop m'n ex-collega Cor Többen staat. Was het dus toch geen sterk verhaal. Ik verheug me al op het beluisteren van de CD's en het bekijken van de DVD.

Johan Bennink 01-02-09 22:37:13

Dag allemaal , Fans van de Ro-d-ys!
Vorige week heb ik 't boek Any time aangeschaft. Ik zag 't liggen bij Plato in Enschede. Ooit kocht ik Take her home in 1967. Fantastische beatplaat. Daarna ook de de LP's aangeschaft, ook meer dan geweldig. Het boek is zeer boeiend geschreven, soms haast iets te bescheiden van toon.
Want welke band slaagde er in die tijd in om direct met eigen nummers door te breken. Afijn 't klinkt nog steeds geweldig.

 ap van `t Holt 01-02-09 21:24:08

Hallo RO-DYS Fans
van 9 t/m 13 februari word op radio 2 made in the sixties weer uit gezonden.dus met z`n allen stemmen om dat ze een veel hogere plaats verdienen dan in de Top 2000.
Groeten van Ap van `t Holt .Oud Lutten

marten staal 27-01-09 19:13:11

hoi!
ik lees hier allerlei berichten over een boek met cd/dvd..... sorry, dat ik hier niet van afweet, maar kan ik dit boek met alle extra's ergens bestellen?
alvast bedankt voor jullie reacties!
marten

Henk Nijhuis 07-01-09 11:42:06

Bedankt voor het schrijven van het geweldige boek over de Ro-d-ys! Ik heb hem vorige week gekocht en blijft het boek maar pakken en natuurlijk de geweldige cd/dvd schijfjes draaien.
Ik ben 40 en heb de Ro-d-ys niet meegemaakt maar door het boek wordt het een heel stuk goedgemaakt. Nogmaals top voor het boek wat betreft de volledigheid, de foto's en beeld en muziek.

kees chetouki 29-12-08 20:28:44

Wat een mooi boek!!Echt genoten met de kerst. Ik ben pas 39 jaar maar de RO-D-YS zijn voor mij een van de best nederlandse bands aller tijden. Viva de Ernest Vacation lp!! Een van de beste lp's die er ooit is gemaakt op de wereld! Zo'n muziek word er niet meer gemaakt in Nederland.
Groetjes Kees uit Helmond

 ap van `t Holt 26-12-08 13:21:34

Hallo Fans
als eerste mijn complimenten voor Wiebe Klijnstra & Wessel Gernaat voor het prachtige boek met dvd en cd`s dat was extra genieten met de kerstdagen. in de nacht van eerste op tweede kerstdag werd take her home gedraaid die op de 1989 ste plaatst stond in de Top 2000 van radio 2. iedereen zal het met me eens zijn dat dit veeel te laag is. dus volgend jaar met z`n allen stemmen.
verder iedereen een gezond en gelukkig 2009
ap van `t Holt Oud Ltten (ov)

Klaas Lingbeek 21-12-08 17:17:03

Heb inmiddels het hele boek gelezen,alle cd's en de dvd beluisterd en bekeken en dat was echt leuk om te doen.Oude herinneringen enz.je kent dat wel[als je tenminste net zo'n oud lijk bent als ik]Wel erg jammer dat er een aantal beeldopnames in de loop van de tijd verloren zijn gegaan maar ja" t is nait aans"'moeten we maar denken.Wat me echter al een aantal jaren bezig houd is het feit dat er toch nog heel veel bloedmooie liedjes door Harrie zijn geschreven die niet of nooit goed,lees eigentijds,zijn vastgelegd.Dus iedereen die de laatste jaren bezig zijn geweest met de" koppen"of het boekwerk mogen van mij proberen hier weer nieuwe fondsen voor aan te boren.Jullie vallen immers toch wel in een zwart gat van verveling nu alles klaar is.[nee,hoeft niet direkt,mag ook wel na de kerst]Van Marillion is de een na laatste cd,Marbles, ook door voor intekening gerealiseerd.We zouden een poging kunnen wagen.Ik heb door over het boek te praten nu ook al 5exemplaren extra moeten halen om ze in m'n kennissenkring te verdelen.Maar ook als dat niet gaat lukken vind ik dat Wiebe en Wessel een knap stukje werk hebben afgeleverd.
Gr Klaas Lingbeek

Wiebe Klijnstra 15-12-08 14:52:40

Samantha,
Je kunt ook even informeren bij uitgever Maura Music in Zuidbroek naar de verkooppunten. Je kunt het overigens daar ook bestellen. 'k Kan me voorstellen dat je daar goedkoper uit bent dan op Marktplaats, maar da's een kwestie van vergelijken, nietwaar?
Succes ermee.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies