Frank 13-12-08 21:12:51

Beste Samantha,
Op marktplaats zie ik enkele boeken in de aanbieding staan. Succes!

samantha schreuder 13-12-08 20:45:29

hallo,
ik ben op zoek naar verkooppunten voor het boek van de ro-d-ys.
dit i.v.m kerstcadeau .
want mij vader is een neefje van harry.
en hij zou dolgraag het boek willen hebben, en zeker mooi om te krijgen met de feestdagen?
groet,
Samantha Schreuder.

sievert bodde 04-12-08 15:30:33

Jammer peter dat je er niet bij was.
Jij was degene die mij als Sappemeester in 1965/66 op de bestuursschool in Groningen vertelde dat er in Winschoten/Oude Pekela een geweldige band was.
Van jou hoorde ik ook als eerste iets over de geschiedenis als PPB band.
Ben van plan om nog ooit een PUCH van jou te kopen.

 Abel Evertz 03-12-08 10:23:15

Ik heb een onvergetelijke middag beleefd op 28 november aan de Achterweg in Oude Pekela. Dankzij het geweldige initiatief van Wessel Gernaat en Wiebe Klijnstra was ik er bij dat het fotoboek Anytime over The Ro-d-ys werd geperesenteerd. Nooit had ik de Ro-d-ys live zien spelen of zelfs maar ontmoet. Maar dat neemt niet weg dat ik als ventje van 12 jaar in 1967 helemaal weg was van hun muziek. En natuurlijk van het succes wat deze mede Grunnegers eind jaren zestig hadden en de muziek die in ons geheugen staat gegrift. Dat levert fans voor het leven op. Harry en Wiecher op het podium. Wat een geweldige verrassing. Aangevuld met een paar prima muzikanten brachten ze hun nummers die we allemaal wel kennen. Piekevel (op zien Grunnegers) kreeg ik er van. Als toetje kreeg ik een handtekening van Annet Hesterman op mijn Winter woman single. Hartverwarmend allemaal.
Iedereen heel erg bedankt die dit mogelijke heeft gemaakt.
Met een vriendelijke groet, Abel Evertz -- Roden.
(ps). wel even stemmen he voor de top 2000. Take her home.
T

Peter Free 01-12-08 13:29:40

Moi Ro-d-Ys fans!
Vrijdag 28 november j.l. was ik s'avonds bij mijn dochter in Veendam op bezoek. Daar las ik in het Streekblad van de presentatie van het Ro-d-Ys boek. Te laat om hierbij aanwezig te zijn. Jammer, jammer. Ik heb het boek inmiddels besteld bij Nieborg in Winschoten en ga het dezer dagen ophalen. Ik verheug me nu al op de herinneringen die bij het lezen, luisteren en kijken zeker naar boven zulllen komen. De optredens in Concordia Oude Pekela, Dommering Winschoten, enz......, en het reizen in een oude VW bus naar optredens elders!Jammer dat de aktie september vorig jaar niet doorging met oude jaren 60 brommers, omdat het boek niet op tijd klaar was. Ik had graag mijn witte flower power Puch (VS 50 D) hiervoor van stal gehaald.Van harte gefeliciteerd met dit boek en ik heb al gehoord dat het resultaat er mag zijn.
Groeten van,
Peter Free, Ten Boer.

sievert bodde 30-11-08 15:08:58

Wat een geweldige middag en wat een sfeer.En een fantastisch miniconcert van Harry en Wigger samen met Richard, Gerard, Annet en Lisa.
Maar bovendien wat een boek wat een genot om het allemaal weer te beleven.

Ron de Bruijn 29-11-08 09:21:11

beste Harry, Wiechert, Wessel en Wiebe en al die anderen hartstikke bedankt voor de fantastische boekuitreiking in de boerderij. Geweldig om al die gezichten van vroeger weer es te zien!! En het concert was weergaloos, eindelijk na bijna 40 jaar die mooie nummers weer live gehoord. Woorden schieten te kort ... Mannen het was super, de Ro-D-ys zijn een wereldband. Onbetwist en nog steeds de beste beatgroep van Nederland!!
groeten Ron & Lisa

roelf de muinck 21-11-08 23:03:03

Hi jongens,ben benieuwd hoe het gaat en of jullie mij nog herkennen,
We hebben in midden zestiger jaren samen veel opgetrokken.Jullie speelden veel in de Mod-a gogo in Arnhemwaar ik met wimZomer bij betrokken was en zijn op zomertournee geweest langs alle campings en militaire tehuizen enz.Ook trad Karin Kent een paar maal op in het programma.
Mijn vader had een drukkerij en dat kwam goed uit voor de publiciteiten jullie sliepen tijdens de tournee bij ons thuis op de Jacob Marislaanin Arnhem
Zou toch nog wel eens van jullie willen horen

wiebe klijnstra 03-11-08 11:45:48

De verkoop van het boek 'Ro-d-ys Any time, een Groninger beatlegende' start zaterdag 29 november om 10.00 uur in Oude Pekela (Primera De Wichter Winkelcentrum De Helling) en 's middags om 14.00 uur in Winschoten (Bruna Nieborg). Ro-d-ys Harry Rijnbergen en Wiechert Kenter zullen daar indien gewenst de boeken signeren. Voor verder info: Maura Music Zuidbroek 0598-452649

Frank Koenders 16-09-08 21:27:31

Ik heb iets gehoord over een reunie.. Wat is daarvan waar?

<< < 6 7 8 9 10
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies