Inge Stigter 16-03-12 14:25:30

Hoi weer ,

Wat leuk , ik kwam via het India Prikbord jullie reisverslag over India 2011 tegen. Ook wij gaan naar India in Sept/Okt met een auto met Chauffeur ( geregeld via Gajrajtravel. Eerst2 nachten Delhi, binn vlucht naar Varanasi, nachttrein naar Agra en daar worden we opgepikt met de auto. Verder naar Jaipur, Pushkar, Udaipur, Jodhpur, Jisalmer, Bikaner ,Mandawa. en weer Delhi. Ik ga jullie verslag uitgebeid eens lezen , misschien nog leuke tips of adresjes van hotels voor ons?
Wanneer komen de foto's op jullie site?
Groet,
Inge

Katrien 23-11-10 22:52:34

Prachtig dat jullie zo blijven reizen! Wij zijn ook gebeten door het reisvirus en met name het Afrika-virus. Afgelopen zomer met ons 6 maanden oude zoontje door West Usa gereisd per camper. Mooi en makkelijk. We denken eraan om volgend jaar in de lente 3 maanden door zuid-afrika, mozambique, zambia, zimbabwe, botswana te reizen. Ons zoontje zal dan 13 maanden zijn. Ik maak me alleen wat ongerust ivm malaria risico. Hoe hebben jullie dat gedaan met profylaxe en is dat meegevallen? Of hebben jullie steeds malariagebieden gemeden?
Nog veel reisplezier en alvast dank voor de reactie.
Katrien

angelique 02-08-10 20:19:20

Jeetje wat geweldig dat jullie zoveel mogelijk gebruik maken van je tijd om te reizen. Ook met kind.
Ik ben sinds enige maanden van plan om een wereldreis juni 2011 van een jaar ongeveer te gaan maken. Ik reis alleen met mijn dan 12 jaar oude zoon. Hoop om over na te denken zeker omdat ik min of meer de reis alleen zal plannen. Eigenlijk zou ik het liefst zo vrij mogelijk reizen door zo min mogelijk vooraf te boeken. Er zijn natuurlijk de landen waar je een visa voor moet regelen in Nederland daar zal de uitzondering voor gelden maar desondanks vraag ik me af of dit verstandig is en uitvoerbaar. Jullie reizen in etappes, nooit het idee gehad lange tijd te reizen? Wat zijn echte aanraders ook met kind? Ik heb alle reisstukjes gelezen maar zo wil ik elk land aandoen en dat gaat zelfs in ee heel jaar niet lukken. Ben ook benieuwd naar jullie nieuwe plannen. Hartelijke groeten uit het Rotterdamse!


Reactie:
Hoi Angelique
Sorry voor de late reactie (we waren op vakantie…Dubai/Maleisië.)

Anwar is inmiddels aardig gewend aan het lang stil zitten in vliegtuigen, bussen enz. Sinds hij 5 maanden is nemen we hem mee op onze reizen/vakanties.

Een wereld reis van 12 maanden heeft een aantal nadelen, we zouden beide onze baan ( tijdelijk) moeten opgeven, en je zou tijdens de reis je budget goed in de gaten moeten houden. Daarbij zal het niet meevallen om na een jaar in Nederland het normale/geregelde leven weer op te pakken.

Alle voordelen van een wereld reis van 12 maanden of langer kan je zelf bedenken, veel ervaringen, zelfstandigheden enz. (iedereen wilt het, maar niemand durft het…)

Je zal vooral ongeveer moeten bepalen welke werelddelen je wilt zien:
Grof weg:
ZO Azië: goedkoop/gemakkelijk
Afrika: iets duurder dan Azië maar het reizen kost meer tijd (afgezien van Zuid Afrika)
Midden Amerika: goedkoper dan Europa, reizen gemakkelijk
Australië: duur reizen gemakkelijk

Visums kan je vooraf regelen, maar heeft als nadeel dat het duurder is en dat je over het algemeen vastzit aan data ’s ( www.visumdienst.nl)
In bv. Bangkok ( Kao San Road) of Hong Kong kan je visums regelen voor ZO Azië
Probeer het reizen zo nu en dan te onderbreken voor wat strand of een zwembad, afgezien dat kinderen dat wel kunnen waarderen, is het voor volwassenen ook aangenaam om even bij te komen en het volgende traject van de reis voor te berijden…

Laat even weten wat je reiservaring, favorieten werelddelen, en interesses zijn.
Succes Roland

Ik loop een beetje achter met de update van de website…
www.reizigerssite.nl
www.anwarwoutersen.nl

ted van stijn 07-02-10 00:37:33

mooie website en veel informatie
nu heb ik een vraag
jullie hebben een winddeflector die omklapt op je z3
waar kan ik die kopen of zelf maken
ik woon in australie
bij voorbaat bedankt voor informatie
groeten van ted

Roland 06-01-10 14:08:10

Ons oude gastenboek is per 01-01-2010 komen te vervallen, dit is het nieuwe gastenboek.
Roland


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies