Bert Nieuwenhuizen 28-11-16 16:58:43

Ik heb genoten van jullie concert in Den Oever in theater "het Vikingschip" samen met de "Gesmeerde Kelen".Jaren terug al van jullie genoten en toen samen met John Wright en het doet mij deugt dat nog steeds dezelfde fluitiste meedoet wat toch een meerwaarde betekent voor jullies koor. Ook het Sinterklaasliedje door Rolling Home gezongen was een klapper evenals de afsluiter Fries om utens was prachtig. Ook het Wierings volkslied gezongen door de Gesmeerde Kelen was een hoogtepunt !


Reactie:
Dag Bart, bedankt voor het mooie berichtje in ons gastenboek. Ook wij van Rolling Home hebben een mooie avond beleeft samen met de Gesmeerde kelen, en een goed publiek. Graag willen we dan ook nog eens een keertje terug komen. Wie weet, gaat dat in het komende jaar lukken. Vriendelijke Groet namens de Rolling Homers, Harm.

K. Folkersma 16-11-16 10:08:03

Ik heb nu al de verkrijgbare CDs en DVD dankzij jullie muziek heb ik altijd s-ochtends een goed humeur en heeft me enorm geholpen met mijn revalidatie.


Reactie:
Bedankt Folkertsma voor uw berichtje in ons gastenboek. Fijn dat we met onze liedjes u veel plezier doen, we wensen u nog een goede revalidatie toe, en dat wij met ons koor daar een steentje aan kunnen bijdragen namens R.H. Harm

 Max Thurmer 02-08-16 15:09:11

Beste shantyvrienden,
Dezer dagen ben ik in het bezit gekomen van nieuwe muziek van Rolling Home. Respect! Er zaten ( voor mij) ook onbekende nummers bij en dat is best verfrissend om te draaien in plaats van "De klok van Arnemuiden"en "het kleine cafe aan de haven". De komende tijd zal een aantal nummers van jullie CD's absoluut te horen zijn in het radioprogramma "Shanties bij de Vleet".
Succes gewenst met Rolling Home!
Groeten,Max Thurmer"Shanties bij de Vleet"

Thea 10-12-15 16:43:06

Ik heb genoten van het concert in het MCL.
Het optreden heeft echt even alle pijn in mijn lijf en het geprik doen vergeten. Mannen en vrouw Bedankt. !!! Ik ben inmiddels weer thuis en denk nog vaak aan jullie geweldige optreden.

Conny Beckmann 25-03-15 21:47:51

't was good to see you, so good to see you.....!!!Mijn komplimenten en dank voor dat geweldige concert in Oranjedorp, voor mij een onvergetelijke avond, vooral omdat ik jullie voor de eerste keer live heb kunnen meemaken!Geweldige stemmen, uitstekende muzikanten, een zeer uitgebreid repertoire (van vrolijke liedjes - en zelfs "oldies" - tot ingetogen ballads zoals bv. "Dumbarton's drums", een meeslepende presentatie - echt indrukwekkend!Van begin tot eind heb ik genoten, in de pauze en na afloop ook van die leuke gespreken met al die vriendelijke mensen, het was alsof we elkaar al jaren kenden! Vandaar dat ik me nu al verheug op een volgende keer, en precies op dit moment klinkt het weer in mijn oren: "It's good to see you, so good to see you...."...Ik wens jullie nog heel veel leuke optredens en succes met jullie cd opname!Groetjes vanuit Cloppenburg,Conny Beckmann


 Francine Herrebaut 10-02-15 23:29:04

een concert van Rolling Home is elke keer weer Feest met ern hoofdletter. Zo ook vorige week in it Dielshus in Wommels. Ik heb weer ontzettend genoten van jullie, jongens - en de meisjes niet te vergeten. Jullie zijn toppers!

 anja van der meer 26-12-14 12:59:41

hoi,wij vinden allemaal rolling home heel erg mooi maar omdat zij zulke mooie muziek maken ook nog zo mooi zingen is het helemaal geweldig,en daarom vinden zij heeeeeeeel bijzonder en geweldig leuk en mooi groetjes van anja van der meer

jannie bult de jager 16-11-14 19:34:29

Heb weer een heerlijke middag gehad dank jullie wel.

 Huisduinerkoor 21-09-14 12:14:00

Goedemorgen Rolling Home!Het was weer een heel gezellige dag, gister in Sneek!Dank voor de uitnodiging en tot ziens!

Sietze K. de Vries 30-12-13 10:54:43

Het was zaterdag weer als vanouds, je voelt je gelijk weer thuis. Hans van harte met de kerstbal, dik verdiend, verder wensen we jullie allen een goede jaarwisseling en een gezond 2014.
tot volgend jaar
Sietze en Ria

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage