jan jansen 27-04-09 17:51:56

het zel jan oortwijn ook niet wezen he ,altied geluk maor dat holt ook ain keer op jan hahaba8ae

Jan en Martha 18-04-09 10:03:12

We willen jouw even complimenten geven over site van Rondom't Veloat.
Ga zo door.

Groeten Jan en Martha

h 01-12-08 19:06:40

Is het een goed idee om op woensdagmiddag iets voor jongeren(10 tot 18 jaar ?) te doen , zodat ze lekker kunnen knutselen,tekenen ,schilderen bijelkaar komen ect of kan dat hier niet of is het er al ?????


Reactie:
We hebben in het verleden inderdaad al een kinderclub gehad. Het blijkt dat een groot aantal jongeren ook andere bezigheden hebben, waaronder muziekles, sport etc. Animo is er niet en vrijwilligers zijn er ook minimaal. Het zijn overigens telkens dezelfde vrijwilligers die hun handen hiervoor uit de mouwen steken. Ook op andere tijden en dagen is het één en ander al eens geprobeerd, ook houden we om het jaar een enquete, de reacties hiervoor zijn zeer minimaal.

Andrea en Gerrie 05-10-08 14:10:43

Hallo Allemaal
Wij vinden het erg leuk dat de buurtvereniging een eigen site heeft . En de foto's vinden we heel erg leuk! De buurtreis naar Amsterdam was ook erg leuk en we verheugen ons op de volgende en we zijn erg benieuwd waar de reis naar toe gaat .
Groetjes A en G


Reactie:
Andrea en Gerrie,

dank jullie wel voor de eerste reactie, zodra er één over de streep is zullen er hopelijk vele volgen.

De volgende buurtreis staat inmiddels in de planning. Op de jaarvergadering van 23 maart a.s. zullen de plannen worden gepresenteerd. Dus kom 23 maart naar het A12-gebouw.

webmaster Konraad

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage