Peter Pater 18-03-16 18:10:52

Dinsdag 16-2-2016 met 60 Vrienden van de Kampanje (het theater van Den Helder) geluncht en twee uur rondvaart gedaan. Ondanks het feit dat wij een half uur te laat aankwamen werden we zeer vriendelijk ontvangen en hebben we gewoon ruim twee uur rond gevaren door een fantastisch gebied. Tijdens deze rondvaart hebben we genoten van een lunch die meer dan geweldig was. Iedereen van de Vrienden die mee waren hebben het er nu nog over.Wij willen jullie dan nogmaals bedanken voor een geweldige middag

Sake P. Roodbergen 16-11-15 21:15:44

Op zondag 15 november '15 heerlijke tocht gemaakt over de wateren tussen Grou en Earnew‚ld. Vanwege ons beider 70e verjaardag, samen met familie -vier kleinkinderen- en vrienden, totale gezelschap rond veertig personen. Prima tocht; gezellige boot; geweldige catering. Van harte aanbevolen!
Anneke en Sake P. RoodbergenAkkrum (beide ‚ld-Grousters)

j.snier 12-09-15 16:32:55

Woensdag 9 september j.l. hebben wij onder ideale weersomstandigheden een prachtige tocht gemaakt met partyschip Grou. De verzorging was uitstekend; het eten heerlijk en de bediening vriendelijk en snel. De route richting IJlst en de wandeling door IJlst is een echte aanrader! Onze hartelijke dank daarvoor en ook nog bedankt voor het heerlijke suikerbrood!

Buurtbus Grootegast-Leek 04-09-15 23:58:27

Zaterdag 29 augustus hebben we onder ideale weersomstandigheden met onze vrijwilligers en hun partner het 10 jarig bestaan van onze vereniging gevierd. We hadden geboekt op de MS Grou van rederij van der Zweep. We hadden de schipper gevraagd een leuke route te varen.We hebben genoten van de prachtige natuur, de mooie kanalen, het Sneeker Meer, en de vele boten. Om 11.00 uur werden we welkom geheten onder het genot van koffie met heerlijk Fries gebak. Het twaalfuurtje van een heerlijk kopje soep met een broodje uit het vuistje ging er goed in De middag werden er onder het genot van een hapje en een drankje de onderlinge contacten verstevigd om af te sluiten met een heerlijk koud/warm buffet. De vele complimenten die ik van onze vrijwilligers kreeg omtrent de bediening die als vlot, netjes en vriendelijk werd omschreven, meen ik dat we iedereen een uitstapje met MS Grou ten zeerste kunnen aanbevelen.Henk Lubbers, Buurtbus Grootegast-Leek

Tabe Annema 30-06-15 09:50:03

Wij hadden wat te vieren, 7 jubilarissen in ons bedrijf!Onze keuze viel op rondvaarten Grou, van Kees v.d. Zweep.Op zaterdag 27 juni 2015 met 90 personen.Een heel juiste keuze! Hij en zijn bemanning bezorgden ons een prachtige dag. Lekkere koffie met gebak, hapjes, drankjes, rijk gevulde buffetten , uitstekende bediening.Een aanrader voor uw feest.

Wim Baan 20-05-15 19:36:23

Vrijdag 15 mei 2015 zijn we met oma een dagje uit geweest op de Tanja, 21 personen mee. Van te voren was door Van der Zweep een tafel gereserveerd in Het Theehuis in Grou, lekkere koffie met gebak vooraf. Daarna een mooie tocht gemaakt door smalle vaartjes en stille plassen. In Earnerwald werd een buffet aan boord gebracht. Wij hebben een heerlijke dag gehad, perfecte bemanning en goed eten. Rederij Van der Zweep, hartelijk dank voor deze mooie dag!!zeker voor herhaling vatbaar !!

Freda Neef 29-10-14 22:19:46

Zondag 26 oktober vierden we het 60 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders aan boord van De Grou. Het was erg gezellig, Kees en Marjanke zorgden voor een hartelijke ontvangst, een mooie vaartocht en goede catering en verzorging. De hele familie vond het een zeer geslaagde dag.

Rense en Els van den berg 21-10-14 10:12:40

Op 3 oktober 2014 vierden wij onze 40 jarige trouwdag.
We stapten aan boord van de m.s.Grou met familie en vrienden.
Alles was perfect geregeld: Het varen, de bediening en het lekkere eten aan boord.
Wij hebben allemaal leuke reacties gekregen op dit feest en het varen.
Het weer was fantastisch en wij hebben genoten van ons jubileum op de m.s Grou.

Ysbrand en Stieny 06-10-14 16:11:00

Zondag 28 september vierden we ons 50 jarig huwelijksfeest op het "Party schip Grou". Met onze kinderen, kleinkinderen en familie hadden we een onvergetelijke middag. Onze kapitein Kees heeft een hele mooie vaartocht gemaakt via Warga, Wartena met nog en stop in Earnewoude. Ook het mooie weer maakte het compleet. Zowel de catering als de bediening op de boot was uitstekend. Bij het afscheid van de familie was iedereen zeer enthousiast. Kees en de dames hartelijk bedankt voor het mooie feest op het water.Vele groeten van ons.

Familie Wiersma 09-09-14 22:27:12

Op vrijdag 5 september hebben wij het trouwfeest van Piet en Geeke gevierd bij jullie aan boord, partyship Grou. De ontvangst was hartelijk. We waren met bijna 50 man aan boord en het was heerlijk. Het weer perfect en het eten was ook erg lekker.
Bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage