linda howard 20-10-07 14:29:07

I really like the new photo's, they bring back lovely memories of mirtos.

 Ron Vos 11-10-07 12:07:27

Hello John

Very nice to "meet" the brother of Manos, the manager of our favourite tavern
Will you give him our sincere and warm greetings, also for Maria ?.

Best regards

Ron

John 10-10-07 22:24:04

Hello ppl !!!I would like to say keep up the good effort, its really nice to have such a nice web-site for Mirtos. Actually i didn't expected it.If u ppl haven't joined Mirtos yet u should start by the next summer!! I live in Mirtos, my brother is a manager of a taverna here named "Manos".Anyway Congratulations to Ron!!

John 10-10-07 22:09:06

 Ron Vos 30-09-07 20:30:26

Hallo Kees van Kage travel

Het was mij een waar genoegen om je dit jaar in het echt te ontmoeten, net als Dick en Simon van Mertiza en vele anderen. Heel fijn om eens die gezichten achter de links te ontmoeten.

Vriendelijke groeten

Ron Vos

 Ron Vos 15-08-07 23:17:37

Hallo Karin.

Sorry voor de veel te late reactie, maar de nieuwe reacties worden nog doorgestuurd naar het verkeerde email-adres, aangezien ik wederom mijn password vergeten ben. Op dit mini forum kun je inderdaad je bevindingen over Mirtos kwijt en ik waardeer het zeer dat je de moeite genomen hebt om deze met ons te delen. Heel prettig dat je het zo prettig hebt gehad in Mertiza, Dick heeft een aparte plaats in mijn hart, maar dat weet hij wel Alhoewel ik dit jaar bij een concurrent verblijf . Maar ik hoor van iedereen dat Dick en cs zich inspannen om een vakantie voor iedereen onvergetelijk te maken, een prima reklame voor wat Mirtos moet zijn, een plaats waar je nog maanden naar terug verlangd als je weer in het kille en onpersoonlijke Nederland bent teruggekeerd, ik heb elke keer weer minimaal drie maanden heimwee als ik terug ben in Holland. Gelukkig dat jij hetzelfde voelt, ik dacht al dat ik een uitzondering was .
Heel blij ben ik met het feit dat je mijn website prettig vindt, daar doe ik het voor .
Ik zou het heel fijn vinden als je dit kleine forum zou willen blijven bezoeken en het van input zou willen voorzien...

Vriendelijke groeten

Ron Vos

Karin 27-07-07 21:10:40

Eindelijk gevonden: een klein Mirtos Forum! Vorige maand (juni) zat ik in Villa Mertiza bij Siemon, Paul en Dick. Voor de 2e keer in Mirtos en wat een heerlijkheid. Alleen op vakantie maar geen moment zonder aanspraak, na een paar dagen ken je iedereen. Vond het prettig om te merken dat er niet veel was veranderd. En wat zijn de bewoners toch ongelooflijk gastvrij. Ik voelde me gewoon vereerd om er te mogen zijn! Als je van rust en de Griekse sfeer houdt is dit waar je moet zijn. Heerlijk Ron om de film over Mirtos te zien; het mooiste vind ik wel als je op de zee inzoemt en dan het geluid van de golfslag hoort. Dat brengt me meteen weer een beetje 'thuis'.

 Ron Vos 21-05-07 09:05:21

Kalimera Linda

Thank you for the compliments, I am happy that you like the website, keep coming back, this year I will put hundreds of new photo's on it.

Warm greetings
Ron Vos

linda howard 20-05-07 21:37:08

love the music it reminds me of nights in the platonis,with the wonderful paniotis. linda from england

linda howard 20-05-07 21:31:34

best myrtos site ever,keep up the good work.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda