Ron Vos 04-10-06 19:37:03

Hallo Vivian

Wat een HEERLIJK vooruitzicht ...
Wij zijn al weer ruim twee weken terug en hebben nog vreselijke heimwee met het toenemende nare weer in Nederland.
De 6e keer ? Dan hoef ik je niets meer te vertellen denk ik, mocht je toch nog tips willen of gewoon lekker willen kletsen, dan kun je altijd contact met me opnemen op ron_vos20@wanadoo.nl, mijn ervaring is dat er altijd nog van die plekjes zijn die ECHT de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Psychro, in Oost Kreta, een bron hoog in de bergen die de hele omgeving van bronwater voorziet.
Hoe dan ook; een HELE prettige vakantie gewenst in het mooie en vooral niet toeristisch Mirtos.

Vriendelijke groeten

Ron Vos

Vivian Schurgers 04-10-06 18:45:11

Hallo Ron,

Ben weer heerlijk in je foto's gedoken; volgende week zondag vertrekken we zelf weer voor de 6e keer naar Kreta voor een weekje Mirtos, we kijken er enorm naar uit. Je site helpt de voorpret te versterken!

 Ron Vos 25-09-06 12:18:04

Help !
Net terug uit Kreta heb ik een heleboel foto's gemaakt van borden van steden, alleen ben ik die van Elounda vergeten , mocht iemand in het bezit zijn van deze foto dan houd ik mij ten zeerste aanbevolen.
Graag uploaden naar ron_vos20@wanadoo.nl en eeuwige roem zal je ten deel vallen

Groeten

Ron Vos

 Ron Vos (deel 1) 20-09-06 10:44:36

Sinds 15 september vertoeven wij weer op Nederlandse bodem, na twee weken heerlijk vakantie gevierd te hebben in Villa Kastro, Mirtos.
Het weer was heerlijk, elke dag rond de dertig graden, één nacht en een dag een behoorlijke zware storm, zoals je in de fotorapportage kunt zien.
Het was dit jaar uitzonderlijk rustig in Mirtos, zowel de appartementeigenaars als de mensen in de taverna's "klaagden" hierover.
Volgens hen had dit te maken met 'interne problemen in Mirtos' en zou het volgend jaar wel aantrekken, wij vonden het helemaal niet erg om heerlijk alleen aan het zwembad te liggen.
We zijn teruggekeerd met honderden foto's, ook van anderen, dank aan Angela en Joop.
Een mooie selectie staat op de website.

 Ron Vos (deel 3) 20-09-06 10:42:25

De volgende dag las ik in de krant dat er godzijdank geen slachtoffers gevallen zijn.
Voor het overige hebben we heerlijk geluierd aan het strand van Tertsa en aan het zwembad en kijken terug op een heerlijke vakantie, we hebben weer voor een jaartje energie kunnen bijtanken, maar hebben wel erg veel last van heimwee, het Nederland van regeltjes is weer erg wennen na het heerlijke ongeordende en ontspannen Zuid Oost Kreta ervaren te hebben.

Rest ons nog Prima Rent a Car en Sunbudget Crete te bedanken voor de prima service en hulp met allerlei zaken in onze vakantie, zij hebben zeker meegeholpen om het weer een onvergetelijke tijd te maken.

 Ron Vos (deel 4) 20-09-06 10:41:01

De foto's van Angela zijn van topkwaliteit vind ik en laten een kant van Kreta zien die wij nog nooit gezien hebben; de lente.
Het doorgaans dorre eiland is dan één grote bloemenzee.
Ook Joop Goedemans heeft schitterende foto's van Mirtos gemaakt, waarvoor hartelijk dank.

Nog één melding die ik belangrijk vind; we hebben een aantal foto's gemaakt van de lokale bevolking, dit is gebeurd met veel respect voor en met nadrukkelijke toestemming van de betrokkenen.

Veel plezier met het bekijken van de foto's en ik ben benieuwd naar jullie reacties en ook heel benieuwd naar JULLIE ervaringen in Mirtos.

 Ron Vos 01-09-06 10:01:39

Hallo mensen.
Bedankt voor jullie leuke reacties, blijf vooral schrijven ...
Na mijn vakantie in Mirtos zal ik hier uitgebreid verslag doen.

Vriendelijke groeten

Ron Vos

Chucho Noldus 30-08-06 15:49:52

Hee Ron,
Je kent mij wel als de digibeet van de Postbank, maar ik moet zeggen het ziet er heel goed uit. . Ik ben zelf verschillende malen in Griekenland geweest maar Mirtos nog niet.Ik heb hele mooie herinneringen aan Griekenland, Lekker eten,drinken(nee geen sterke drank) en natuurlijk de Sirtaki. De informatie nodigt natuurlijk wel uit om deze plaats te bezoeken.

Tijmen van Doornik 30-08-06 14:54:28

Hoi Ron,

Prachtige site, mijn complimenten!
Ben weleens op Kreta geweest maar nooit in Mirtos. Het nodigt zeker uit om hier naar toe te gaan. Kreta is sowieso een fantastisch eiland voor een topvakantie!

groeten Tijmen

Marieke Hansen 30-08-06 12:38:59

Hee Ron,

Super leuke site !
Je krijgt zin in de vakantie als je dit ziet.

Groetjes Marieke Hansen

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda