ria 30-04-20 16:00:05

goede middag, ik heb een vraag, eind jaren 40 begin 50 ging ik met mijn vader op 4 mei dodenherdenking mee in de optocht of defile zo je wil, volgens mij liep men naar de bruggen , maar waar we startten weet ik niet meer, is er iemand die de route nog weet ?

Gerard 25-12-19 00:48:12

Dat is leuk om iets van Beb vd Werf te lezen. Beb blij te horen dat jullie er nog steeds zijn. Doe Tiny de hartelijke groeten van Wil en Gerard Somers. Inderdaad er blijven niet veel oud Ribbers mere over, ook Truus de echtgenote van van Koos Koppers is overladen. Denk nog vaak aan die goeie oude tijd dat we niet wachten konden om te kijken wie er in het gastenboek had geschreven. Anyway We wish you a Merry Christmas, Hou ons op de hoogte. Hartelijke groeten aan Tiny. Gerard en Wil Somers.

Beb van der Werf 13-12-19 03:45:30

Hallo Aad.Hetis nog vroeg bij jullie maar toch jou even veliciteren met je verjaardag.
Ik ben je niet vergeten maar een hoop water is er onder de brug gegaan.
Tiny is in een tehuis want haar benen willen niet meedoen.
Ook kan ze niet meer zien. Ik ga iedere dag naar haar toe om ze met eten te helpen.
Zelf gaat het met mij goed. Ze is maar tien minuten van huis zo het rijden is niet ver.
Hoe gaat het met je zelf.

Beb

Groeten aan de ribbers die nog over zijn

Gerard 13-09-19 05:03:41

Zie nu dat het doek is gevallen al m,n vroegere art,, sport sexy, memories, family,noem maar op wat fotoos over al de Jaren in één keer weg geveegd of vergaafd uit het gastenboek. Wilde zo graag als één van de laatste overgeblevene Ribbers van dit eens bruisende en bijzondere gasten boek eindigen. Gelukkig een nieuwe provider voor fotoos plaatsen gevonden, moet er nog wel even aan wennen dus mensen niet getreurt we gaan gewoon verder.
Zoals wim Zonneveld of Wim Kan zei.
MIEN JE KAN TOCH NIEWE BAKKE.


Reactie:
Gerard, ook ik moet vaak aan dit dagelijks volgeschreven Gastenboek denken. Dat was de tijd van de echte RIBbers en een website met 500-750 bezoekers per dag. Nu mag ik in mijn handen knijpen, als er 30 bezoekers / dag geweest zijn.
Met de "voornaam Wim zat je bij "Mien, je kan toch nieuwe bakken", redelijk goed.
Maar de achternaam kan hier alleen maar Kan zijn ;-) Wim Kan zei zoiets tijdens één van zijn beroemde en beruchte Oudejaarsavond-conferences.

https://www.youtube.com/watch?v=dzS8ZCaQvN0

gerard 06-09-19 05:21:12

Aan alles komt een einde.
Het ziet er naar uit dat alle door mij vroegere geplaatse fotoos gaan verdwijnen. Tiny pic het programma dat ik gebruikte voor het plaatsen van de fotoos scheid er mee uit.
Alleen de paar laatste niet daar heb ik een nieuw progamma voor gebruikt
Het was leuk zo lang het duurde.

GERARD 19-08-19 22:05:52

Toen ik m.n vrouw der ijsje zag moest ik gelijk aan Kries denken die vroeger op de Schieweg zat dicht bij de Bergweg en een andere bekende ijszaak Angelo Betti. Maar Kries hun was ook een beetje aan de gelige kant precies zoals het ijsje van m,n vrouw. Het smaakte wel anders dit smaakte naar banaan Kries zijn ijs had zo,n bijzondere smakie ik denk vanilie.

GERARD 18-08-19 19:17:47Wil en ik vieren onze 51ste huwelijksdag

De naam van de ijstent is King Kone.

GERARD 25-07-19 03:15:31Geloof dat ik er één gevonden heb.

Wel even er bij zeggen dat ik stop als moe word.(geen pa)


Reactie:
Gerard, ik ben er van overtuigd, dat de huidige RotterdammerT, driemaal jouw tekst "...dat ik stop als (ik) moe word (geen pa)." leest, voor het ouderwetse kwartje gaat vallen!

GERARD 29-06-19 09:50:37

Mooie foto van Peet De Rouw

gerard somers 18-06-19 05:58:50Hier samen met coach Ricky Clark , in de Dutch corner.
Een nice place om in conditie te blijven. Die sport gyms met lopende banden en fietsen waar je niet op vooruitkom vind ik niet leuk.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand