GERARD 18-07-19 04:41:16

Alleen jammer dat je niet de bedrijvigheid op de Maas zelf niet meer ziet zoals vroeger. (En op Katendrecht) Vraag me af waar al die zeemannen nu hun pjipie gaan uitkloppen.


Reactie:
Gerard
De Kaap (Katendrecht) is nu een zeer fatsoenlijke woonbuurt, met trendy bars en eetgelegenheden. Tussen Katendrecht en de Wilhelminapier ligt een voetgangersbrug over de Rijnhaven. Deze brug wordt in de volksmond de 'Hoerenloper' genoemd; verder is op de Kaap niets meer te vinden van het vroegere rode lampjes district.
n.b. Juist vanmorgen las ik in het nieuws, dat de gemeente Rotterdam voornemens is de Rijnhaven te dempen; voor 2040 moeten er 50.000 nieuwe woningen in Rotterdam gebouwd worden, maar er is niet voldoende bouwgrond. Eerder werden de twee Katendrechtsehavens op de Kaap al gedempt.

GERARD 16-07-19 03:50:07

Kwam net dit plaatje tegen op FB. Vond het wel leuk om het even naast de vorige post te zetten. Toen en nu.


Reactie:
Gerard, toen in de jaren tachtig de plannen voor 'de Kop van Zuid' werden bekend gemaakt, opperde men voor de Wilhelminapier de naam "Manhattan aan de Maas'.
Iedere echte Rotterdammert kreeg een stuiplach; wolkenkrabbers bij de HAL?
Jouw foto hieronder, laat zien wat er gebeurd is.
Dank je.

GERARD 29-06-19 09:50:37

Mooie foto van Peet De Rouw

gerard somers 18-06-19 05:58:50Hier samen met coach Ricky Clark , in de Dutch corner.
Een nice place om in conditie te blijven. Die sport gyms met lopende banden en fietsen waar je niet op vooruitkom vind ik niet leuk.

Alex 20-05-19 21:42:44

Interesting life he had....


Reactie:
Alex, you can say that again.
Special to me was his period he was a president of a nude female cyclists team. Was this real or was this his dream? Anyway, he sended me quite a lot of pictures, who aren't allowed in this guestbook. ;-)

GERARD 19-05-19 16:13:47Via Aad vernomen dat één van de laatste overgebleven orginele Ribbers is overleden. Hij was ook bekend onder de Ribbers als Ketelbinkie.

Johan goede vaart en rust in vrede,.

GERARD 09-03-19 17:46:53

Ik denk dat ze beter af zijn om een paar nieuwe spelers te kopen.

Wel toevalig dat je het over oude schoenen heb.

Ik heb vroeger ook nog anderhalve week of zo op de padvinderij gezeten, verkenners hete dat geloof ik.

Gingen we op dat Brienenoord eiland kamperen en overnachten. Lopen we langs het water blijft iemand z,n schoen steken tussen te stenen. De knaap die achter hem liep pakte de schoen en gooide hem zo de Maas in . O wel dat schiet me ineens te binnen omdat je het over ouwe schoenen heb en ik het Brienenoord eiland zie.

GERARD 08-03-19 22:59:34

Wat Harrisburg echter niet heeft is een KUIP.


Reactie:
En deze KUIP willen sommige mensen afbreken en een nieuwe Feyenoord City gaan opbouwen op het Brienenoordeiland, de groene oase midden boven op de foto. De miljoenen, welke dit gaat kosten, zijn in de verste verte nog niet bijeen gescharreld, maar het nodige onderhoud aan het huidige stadion, wordt tot het uiterste beperkt. Men noemt zich Feyenoorder, maar men zet dit historische stadion als een paar oude schoenen op straat.

GERARD 15-02-19 06:56:42

Net als in Rotterdam loopt er een rivier door mijn woonplaats Harrisburg PA . Beetje anders dan de Maas, geen zee schepen. Alleen wat platoon boots en visboots. De Susquhanna river. Gedurende de zomer soms op plaatsen erg ondiep.. Maar na een paar dagen regen en gedurende de winter veradelijk. Elk jaar verdrinken er wel mensen in. De rivier loopt door verschillende staten begint ergens in NY en eindigd in de Chesapeake Bay MD.


GERARD 26-12-18 23:45:43Deze Kerstmis, was één van weinige keren dat we al de kleinkinderen te gelijk hebben gezien.


Reactie:
Ik ben jaloers op Wil en jou. Mijn 3 kleinkinderen bleven stil, heel stil! Mijn kinderen ook, trouwens.
Op naar 2019!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!