gerard 14-01-18 17:35:08

Ik wil niet zomaar klakkeloos fotoos van een web site overnemen maar als ik dit soort fotoos zie dan gaat mijn bloed altijd sneller stromen.
Machtig en Prachtig. En hoort toch ook bij Rotterdam in beeld.Gerard 10-01-18 04:33:16

Hier een plaatje special voor Johan van Oldebarneveld van de web site van Willem Spencer Mijn Rotterdamse en wereldschepen.

De Johan van Oldebarneveld


Jan Tak 04-01-18 10:42:40

Er is gelukkig weer reuring op deze site;
Allereerst goed om eens wat van Aad te horen gelijk schrik ik als "aankomend Oudere" (pas 72) van de problemen die de ouderdom soms met zich brengt.

Verdikkemme Aad je rechterarm, je beste vriend, die kan je moeilijk missen, gelukkig dat je altijd blijk gaf van ook een "linkse" kant"
Hou je haaks en probeer hier af en toe toch aanwezig te zijn, het beste.

Hetzelfde voor de anderen "een mooi en zeker veilig 2018 gewenst"

Gerard van die J.Tap weet ik verder niets wel dat er vele amateurs waren die dit werk hebben gekopieerd naar het origineel van Cornelis Springer die wel op internet is te vinden.
Trouwens je kleinzoon, leuk manneke.

ria 02-01-18 11:45:42

potverdrie, dat is niet niks zo'n breuk en dan op zo'n onhandige plaats.
ik wens u veel; sterkte en geniet van de morfineroes. haha

Johan Van Oldenbarneveld 01-01-18 17:18:00

Hallo ouwe vrijer Aad; Ik weet niet waarom ik geen bericht van jou ontvangen heb. Nu ja, ik word deze Mei, 88 en God zij Dank nog tamelijk mijn eigen kan roeren, soms valt er wel ietd door de gaten. Jammer van je arm, ik weet alles van pijn, ik heb soms rug pijn zo slecht alleen morfine helpt, en dat is waar je verslaaft aan word. Ja, ouwe vriend wij hebben kwaaltjes maar leven nog, champagne gisteren avond en dans muziek hier in onze assisted living woonplaats.Het allerbeste mijn vriend aan jou en je twee katjes. johan en bettie,

Johan Van Oldenbarneveld 01-01-18 15:50:01

Gelukkig Nieuw Jaar. Ik zou graag willen weten hoe het met mijn ouwe vriend Aad gaat? Is hij thuis? Is hij in het ziekenhuis? Johan


Reactie:
Johan, minstens tweemaal per week zend ik jou een mailtje of PB-bericht. Nooit krijg ik enige reactie van jou, behalve de zorgen welke jij je maakt "of ik er nog wel ben".
Ja, ik ben er nog met een kersverse, 7 dagen oude gebroken rechter-bovenarm. De plaats zit zo ellendig hoog tegen het schouderblad aan, dat zelfs operatief ingrijpen niet mogelijk is.
Er is een schrale troost: de hevige en bloedhete pijnen, zullen nĂ¡ een week op 10 wel afnemen. Nu ben ik morfine-verslaafd.

ria 01-01-18 11:12:23

goede morgen, hier althans, deze stilte wat betreft nieuwe foto's en het ontbreken van commentaar wil hopelijk niet zeggen dat de heer Van der Struijs in de lappenmand zit zo niet erger ?
maar evengoed voor iedereen een gewoon nieuwjaar met alles wat met kan wensen.


Reactie:
Ria, hierboven staat bij het bericht van Johan van O. de reden van de lappenmand.

Gerard 30-12-17 22:18:52

Beste wensen voor 2018 aan alle nog trouwe en overgebleven Ribbers.

Foto van onze jongste kleinzoon Elias die afgelopen 24 December 4j.is geworden.Gerard 25-12-17 17:41:14

Ik vind dit een geweldige foto. Trots om een Rotterdammer te zijn.
Deze foto heb ik overigens van Willem Spencer overgenomen van zijn web page Mijn Rotterdamse and wereldschepen heden & verleden.


Gerard 25-12-17 16:10:53

Dank je wel Jan. Gelukkig dan heb ik niet gelogen tegen al de mensen die het vroegen. De naam van de schilder heb ik nooit ergens terug kunnen vinden. Toch weer wat geleerd . Het schilderij is overigens door een vriend van mij bij een vuilnisbak weggehaald het had een kleinscheurtje in de wolkenlucht. M,n vriend had het aan m,n Schoonmoeder gegeven en na haar overlijden is het in onze huiskamer terecht gekomen.
Allerbeste wensen voor 2018.

PS Weet je of ik de naam van de schilder ergens terug kan vinden?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage