Gerard 22-03-17 23:00:44

Wat zijn ze plan om daar te bouwen? Hoop niet dat ze je uitzicht gaan wegnemen.


Reactie:
Gerard
Mijn uitzicht verdwijnt niet, maar wel van de bewoners aan het einde van de pier. Die bewoners wonen in laag- en hoogbouw, maar zij krijgen dit jaar nog hogere hoogbouw voor hun neus. Misschien maakt deze foto het duidelijk. Achter de rug van de fotograaf stroomt de Nieuwe Maas.

Aad 21-03-17 17:32:59

STOP NU EENS MET FOTOGRAFEREN....
....ik heb last van het flitslichtLater meer.

Aad 19-03-17 14:52:34

ER MOET EEN STUKJE GROEN EN PLEZIER VAN DE MULLERPIER VERDWIJNEN ....
.... de staduitbreiding eist hier grond op.
Later meer.

Gerard 13-03-17 03:07:31

De schrijver van het artikel de heer Voorrips dacht dat onze vader naar de van Rijnstraat was verhuist, ik dach dat we regelrecht van de Slachthuis straat naar de Wm v. Hillegaersbergstr waren verhuist.In een aparte melding zal ik nog wat oude fotoos plaatsen van die tijd

Gerard 12-03-17 21:39:13

Mijn oudere broer in Florida zag ergens een verhaaltje over Crooswijk en speciaal over de straat waar wij geboren zijn. Namelijk de Slachthuis str. (Nu weg) Wij hebben daar vage herinneringen aan maar na het lezen kwamen steeds meer herinneringen terug.
Ik zal het artikel proberen te plaatsen, in ieder geval heeft mijn broer contact gehad met de schrijver die nog steeds in Crooswijk woont.


Gerard 12-03-17 19:25:56

Bedankt Aad voor de Utube link. Heel interesant een beetje vewarrend in het begin maar met wat meer informatie heel begrijpelijk.
Van Dordreecht tot Lombardijen kwam me redelijk bekend voor. toen begon ik uit tekijken naar het stadion en die oude huizen van de Rose straat en Oranjeboom str. en de Maasbrug. Nooit gezien het lijkt wel of de trein in de Metro veranderde. Op eens hoorde ik station Blaak.Het gezicht van de ouwe troep van Rosenstraat en Oranjeboom Straat miste ik niet ,wel het uitzicht op de Maas. Alles bijelkaar genomen een fantastiese verbetering. Trots op Rotterdam. Nogmaals bedankt Aad, van een oud Rotterdammer.
Gerard Somers

Gerard 12-03-17 15:07:56

De dagfoto van vandaag het trein station bij de Oranjeboom str.brengt weer wat herinneringen terug. Wat een armzalig gezicht was dat als je vroeger van die kant met de trein Rotterdam binnen kwam. Ben eigenlijk benieuwd hoe het er nu uit ziet als je Rotterdam binnen kom.


Reactie:
Gerard, in de volgende video kan je naast de machinist meerijden van Dordecht naar Rotterdam CS. Als deze video 9 minuten te zien is geweest, rijd je langs de Kuip en het Station Stadion. Iets verder komt dan station Rotterdam-Zuid. Vanuit de cabine is goed te zien, hoe de omgeving van Rosestraat en Oranjeboomstraat veranderd is. Veel kijkplezier!
https://www.youtube.com/watch?v=tk0Umq_fNVw

Aad 09-02-17 17:09:16

DE OUDE HEFBRUG IN ROTTERDAM....
....ondergaat een grote restauratie

De living stream is te zien bij http://www.fotopaulmartens.nl/webcam/Later meer.

Gerard 28-12-16 20:36:32

Weer een oude bekende overladen. RIP Aad.

Beb en Tiny van der Werf 21-12-16 19:20:33

Wij wensen al onze oude vrienden Prettige Kerstdagen en een goed nueywjaar toe.

Beb(Bert en Tiny van der Werf

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage