buysoftware2017.store 06-05-18 19:39:02

View full Adobe Photoshop Elements 12 plus Adobe Premiere Elements 12 specs on buysoftware2017.store

Slimme Pietje 23-03-18 18:20:51

Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren in de klas.
De juf krijgt het op haar zenuwen en vraagt:
‘Pietje, wat is jouw probleem ?’
Pietje antwoordt: ‘Ik ben veel te slim voor de 1e klas.
Mijn zusje zit in de derde klas maar ik weet veel meer dan zij en dus moet ik óók eigenlijk naar de 3e klas’. De juffrouw vindt dat een moeilijke kwestie en spreekt erover met de directeur.
Terwijl Pietje buiten het kantoor van de directeur moet wachten legt de juffrouw het probleem aan hem uit.
‘Laat hem binnenkomen, dan zal ik hem even persoonlijk testen’ zegt de directeur ..
‘Als hij ook maar èèn vraag niet kan beantwoorden dan blijft hij gewoon in de 1e klas’. De juffrouw gaat hiermee akkoord en
Pietje mag binnenkomen.
De directeur: ‘Hoeveel is 3 x 3’?
Pietje: ‘9’
Directeur: ‘Hoeveel is 6 x 6 ?’
Pietje; ’36’
En zo beantwoordt Pietje alle vragen die eigenlijk een derdeklasser pas behoort te weten. De directeur kijkt de juffrouw aan en zegt
‘Ik denk dat Pietje best wel naar de 3 klas kan gaan’ Maar de juffrouw twijfelt nog steeds en vraagt of ze óók nog een paar vragen mag stellen. De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag;
‘Waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb?’
Pietje: ‘benen’
De Juffrouw; ‘Wat heb jij in je broek en ik niet?’
Pietje: ‘Zakken’
De Juffrouw: ‘Wat begint met een K en eindigt met een T, is behaard, ovaal en smakelijk?’
Pietje: ‘een kokosnoot’
Intussen zakte de mond van de directeur ver open van verbazing. De juffrouw vervolgde met: ‘wat gaat er hard en stijf naar binnen en komt er zacht en slap uit?’
Pietje: ‘kauwgum’
De Juffrouw: ‘Wat doet een man rechtopstaand, een vrouw zittend en een hond op drie poten?’
Pietje; ‘Een hand geven’
De Juffrouw: ‘noem een Engels woord dat begint met een F en eindigt met een K’
Pietje; ‘Firetruck’ De directeur zucht heel diep en zegt:
‘Laat hem maar naar de vijfde klas gaan, want die laatste zes vragen had ik al allemaal fout’.

Drie direkteuren 23-09-17 19:37:29

De directeuren van Heineken, Bavaria en Grolsch hebben een afspraak met elkaar gemaakt. Ze gaan wat drinken in een café en bestellen allemaal iets te drinken. De directeur van Heineken bestelt een Heineken, de directeur van Bavaria bestelt een Bavaria en de directeur van Grolsch bestelt een glaasje water. Dan vragen de directeuren van Heineken en Bavaria: "Waarom drink je geen bier?"
Dan zegt de directeur van Grolsch: "Als jullie geen bier drinken, waarom zou ik dat dan doen!"

Wedstrijdje 23-09-17 19:35:35

Een invalidewagentje heeft pech en er komt een BMW langs rijden. Die man stopt en zegt: "Kan ik je misschien helpen?" Zegt die man van het invalidewagentje: "Ja graag, kun je me misschien voortrekken met een touw?". De man van de BMW: "Geen probleem! Toeter maar als ik te hard ga!"
De man van de BMW gaat rijden en de invalidewagen komt achter hem aan als er een Porsche hem inhaalt die rond de 130 km per uur rijdt. De man van de BMW die pikt dat niet en gaat de Porsche weer inhalen en zo mond het uit op een wedstrijd. Ze rijden beide 100, 110, 120, 130 en zelfs 150 km per uur en steeds harder!
Toen kwamen ze langs een boerderij en een boer ziet het allemaal gebeuren. Zegt de boer tegen zijn vrouw: "Je raadt nooit wat ik net heb gezien!"
"Wat heb je gezien dan vraagt zijn vrouw?"
"Nou", zegt die boer, "een Porsche en een BMW waren een wedstrijdje aan het doen en daarachter reed een invalidewagentje die maar bleef toeteren om erlangs te willen!"

Snippers 23-09-17 19:33:12

De schooldirecteur stapt woest een lawaaierige klas binnen om de herrieschoppers tot bedaren te brengen.
‘Jij daar, wat heb jij uitgespookt?’ ‘Ik heb krijt naar het bord gegooid,’ zegt Kees.
‘Honderd strafregels! En jij?’
‘Ik heb een punaise op de stoel van de meester gelegd,’ antwoordt Thijs.
‘Wat?! Tweehonderd strafregels. En jij daar, wat heb jij uitgespookt?’
‘Ik heb snippers uit het raam gegooid,’ zegt Jeroen.
‘O nou ..., dat valt wel mee; geen strafregels.’
Op dat ogenblik komt er een jongen het klaslokaal binnen met gescheurde kleren. Hij zit vol blauwe plekken, schrammen en een vreselijke buil op zijn hoofd.
‘En wie ben jij?’ vraagt de directeur op strenge toon.
‘Marco Snippers, meneer.’

Hoestdrank 23-09-17 19:23:23

Komt een man bij de apotheek en vraagt om een grote fles hoestdrank want zijn hele gezin loopt te hoesten en is verkouden. Onderweg naar huis denkt hij, ik neem maar vast een grote slok, dan ben ik er het eerst vanaf. Maar het spul blijkt niet te zuipen, zo vies. Hij kijkt op het etiket en ziet daar staan: LAXEERMIDDEL. De man gaat op hoge poten terug naar de apotheek en zegt: "Wat heb je me nou geflikt, vraag ik om hoestdrank, krijg ik een laxeermiddel!" De apotheker zegt: "Nou en... dat is toch goed? Wedden dat jij voorlopig niet durft te hoesten!"

Blinde piloten 23-09-17 19:19:49

De passagiers van een vliegtuig zitten allemaal op hun plaats en wachten op de piloten om te vertrekken. Twee mannen komen binnen en lopen traag naar de cockpit. Ze dragen een pilotenuniform en een donkere bril. De ene heeft een hond aan de leiband en de andere tikt met een witte stok voor zich uit op de vloer. Ze bereiken de cockpit zonder problemen en sluiten de deur achter zich. Verschillende passagiers lachen wat zenuwachtig naar elkaar, fronsen hun wenkbrauwen of doen alsof ze het een leuke grap vinden. Enkele seconden later starten de motoren en begint het vliegtuig over de startbaan te rijden. Het toestel gaat steeds sneller, maar het stijgt niet op. Door de venstertjes zien de passagiers dat het vliegtuig recht op een uitgestrekt meer afstevent, aan het einde van de startbaan. Het vliegtuig raast nu met zeer hoge snelheid vooruit en verschillende passagiers beginnen te beseffen dat ze nooit zullen opstijgen en dus in het meer zullen terechtkomen. Er wordt uit vele kelen luid gegild, maar net op dat moment trekt het vliegtuig lichtjes op en komt het zonder problemen van de grond. De passagiers komen stilaan tot bedaren en praten nog wat na over die angstaanjagende ”grap”. Enkele minuten later is het incident vergeten. In de cockpit betast de piloot het dashboard, vind de automatische piloot en zet hem in werking. Plots zegt de piloot: ”Weet je wat me soms bang maakt?” ”Nee?” zegt de co-piloot. ”Op een dag beginnen ze te laat te gillen en dan gaan we er allemaal aan.”

Glazen oog 23-09-17 19:10:48

Er zit een man aan de bar lekker van zijn pilsje te genieten, opeens haalt hij zijn glazen oog eruit en gooit hem tegen het raam en het glazen oog stuitert weer terug via de grond en de bar, waarop de man hem weer in doet. "Wat ben jij nou allemaal aan het doen?" vraagt de barman. "Ik kijk even of mijn fiets er nog staat.

Stofzuiger 23-09-17 11:29:20

Er komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: 'Dag mevrouw, ik ben vertegenwoordiger van hele goede stofzuigers: die zuigen echt alles, maken alles schoon. En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil.' En de vertegenwoordiger gooit een hele doos met vuiligheid over de vloerbedekking en zegt: 'Met mijn stofzuiger maak ik dat weer helemaal brandschoon. Ik garandeer u: elke korrel die blijft liggen, eet ik persoonlijk van de vloer.' Zegt de boerin: 'Nou begin dan maar vast te eten, want we hebben geen elektriciteit.'

Goochelaar 23-09-17 11:24:11

Een goochelaar heeft werk gekregen op een cruise-schip. In het zaaltje waar hij optreedt, zit ook een papegaai op een stok. Op een gegeven moment tovert de goochelaar een pak kaarten tevoorschijn. Roept de papegaai: "Haalt 'ie uit z'n rechtermouw!" Even later tovert de goochelaar een bos bloemen tevoorschijn. Roept de papegaai: "Haalt 'ie uit z'n binnenzak!" Opeens klinkt er een enorme dreun. Het schip vaart op een rif, raakt lek en zinkt in een oogwenk. Alleen de goochelaar en de papegaai overleven de ramp en blijven drijven op een stuk wrakhout. De twee zitten tegenover mekaar, en ze kijken elkaar zwijgend aan. Na een tijdje roept de papegaai: "Ik geef 't op, waar heb je 't schip gelaten?"

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!