Marjo 25-11-16 13:09:26

Gisteren met collegae (de Merwijck Kessel) van een workshop mogen genieten in 1 woord GEWELDIG wat een enthousiasme Bedankt voor de gezellige avond

Ingrid namens de meadjes van d 21-10-16 11:43:29

Beste Piet en Leen,
Wat was het leerzaam, vol passie, gezellig, gelachen ...Kortom een erg gezellige avond met lekkere dingen gebakken en geproefd .Een aanrader voor elk team!!Bedankt namens alle dames van de Hoeskamer van Beek en Bos Heythuysen !!

Silvi en Bart Respen 09-10-16 20:07:40

Beste Piet en Leen, Onze vriendengroep uit Brabant heeft volop genoten van de workshop bakken Heel leerzaam en lekker. De passie van Piet en Leen spat er vanaf. Een aanrader voor iedereen............

Piet en Leen bedankt

Groene kruis dorpskern Blerick 05-12-14 16:17:35

Beste Piet en Leen, Het groene kruis team dorpskern Blerick heeft de bakavond met veel enthousiasme beleefd. Heel leerzaam en lekker. Het ideale teambuilding avondje. Het was voor iedereen een verrassing want niemand wist wat we gingen doen. En wat zo leuk is....je krijgt de vlaai, broodjes, slagroomcake en koekjes mee naar huis. Thuis geniet je dan nog na van de leuke bak workshop. Bakker Piet en Leen ga nog heel lang zo door! Groet Rudy Tielen-Smeets namens de dorpskern

Vrijwilligers van de zonnebloe 03-09-14 09:18:45

Beste Piet en Leen,Wij als vrijwilligers van de zonnebloem afdeling Maasbree, hebben maandag een geweldige middag gehad. Jullie hadden zelfs de zonnebloemen in huis gehaald.
Iedereen heeft genoten en was verbaasd hoeveel voorbereiding en energie jullie in een workshop steken. En dan jullie enthousiasme!! Al het lekkers wat we gebakken hadden werd mooi ingepakt en mocht mee naar huis. Het receptenboekje wat we ook nog kregen zal zeker gebruikt worden.
Nogmaals bedankt, het was GEWELDIG!!!Annie Hoeben 28-06-14 12:54:46

Beste Leen en Piet,Nogmaals hartelijk dank,voor jullie gastvrijheid en geweldig leuke workshop 'bakken'.Jullie hadden alles prima voorbereid en verzorgd,tot in de puntjes!Piet leerde ons de kneepjes van het vak,vermengd met veel humor. De vlaai die we in de pauze kregen was bijna net zo lekker,dan die wij zelf gebakken hadden.(grapje)Wij hebben er allemaal van genoten, en veel plezier aan het bakken beleefd.Hoe krijg je een groep van 18 dames stil?Laat dat maar aan Piet over.Hoe krijg je een groep van 18 dames aan het lachen?Laat ook dat maar aan Piet over.Al met al,voor herhaling vatbaar en een aanrader voor derden die iets leuks willen ondernemen met een groep.Wij dames (vrijwilligers)van het ziekentiduum Tegelen hebben enorm genoten van jullie.Mij zien jullie terug,voor een chocoladeworkshop!Groetjes Annie Hoeben Tegelen.

Annie Hoeben 28-06-14 00:22:18


Pati

Achteraan op de Baldersestroat 23-02-14 14:26:40

Beste Leen en Piet,We waren bijna 5 uren onder de pannen in jullie bakkerij. We leerden de goede kanten van jullie vak: luxe broodjes, vlaai, slagroomtaartjes, het kón niet op. Dat linzevlaai niet van linzen gemaakt wordt maar uit Linz komt; kijken achter de schermen van een bakkerij. Een lunch met broodjes en koekjes van eigen deeg ! Jullie enthousiasme voor het vak straalt er van af . We zullen het verder vertellen en dus wellicht tot ziens met een ander clubje.

Marcel 02-11-13 00:53:11

Bakker Piet, bedankt voor de leuke en leerzame middag die we mochten beleven met de leden van het Gezamenlijk Overleg Huurdersbelangen (GOH).Van broodje tot slagroomtaartje, het was perfect.Goede verzorging door jullie beiden!!

Fam. Hillen zussen en schoonzu 06-10-13 13:35:09

Hallo Piet en LeenBedankt voor de geweldige middagVeel tips -uitleg - goedverzorgd - voorbereid - leerzaamErg gezellig.Iedereen aan te radenEn veel lekkers mee naar huis voor bij de koffie of theeBedankt ook namens mijn zussen en schoonzussen.Was een erg mooie verrassingGroetjes Jacqueline

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies