Thelmi 27-01-13 12:49:44

Piet en Leen, bedankt voor de geweldige workshop van zaterdag 26 januari! Het overtrof werkelijk mijn verwachtingen. Wat een passie en enthousiasme voor het bakkersvak. De gemaakte heerlijkheden werden goed verpakt zodat ze mee naar huis konden worden genomen. En thuis heerlijk nagenieten! Bedankt!
Thelmi

pauline 27-01-13 08:37:22

Gistermiddag een fantastische workshop bakken gedaan bij Piet en Leen. Wat een vakmanschap en wat een passie! Zelfs de meest ervaren bakkers onder ons gingen weer met een paar handige tips naar huis. En natuurlijk een goed gevulde tas met alle lekkers wat we zelf gemaakt hadden.
Een echte aanrader voor iedereen.

Dank je wel voor de leuke middag,
Pauline

Esther Peeters 12-12-12 18:59:42

Beste Piet en Leen, Het is al een tijdje geleden dat we met de vriendengroep de workshop hebben gedaan. We hebben een prachtige middag gehad. Leuk voor de vrouwen maar zeker ook voor de mannen. De broodjes, vlaai, koekjes en creme-snitte die we gemaakt hadden en mee naar huis mochten nemen waren verrukkelijk. En de recepten zijn super! Succes met de workshops.

Damesorkest Stuk veur stuk 25-10-12 15:06:45

Dag bakker Piet en Leen.
Wat een geweldige middag hebben jullie ons bezorgd! Allereerst klasse dat Piet na onze workschop niet gelijk met pensioen is gegaan !ha-ha. Ik geef het je te doen om 18 kakelende vrouwen onder de duim te houden, maar met Piets vakmanschap en liefde voor het werk is dat meer dan prima gelukt! Broodjes en koekjes bakken, vlaaien en slagroomschnitten maken, en daarnaast nog de technische uitleg van het hele productieproces, het kon niet op. Daarnaast het gastvrouwschap van Leen, die ons verwende met koffie en heerlijke vlaai, en an passant al onze creaties keurig ingepakt en gelabeld voor ons klaar zette. Kortom een door ieder van ons zeer gewaardeerde workschop waar wij met veel plezier op terug kijken. Hartelijk dank hiervoor, enne....als mond op mond reclame zijn werk doet, kunnen jullie uitkijken naar nog heel veel nieuwe workschops!
Groetjes namens Damesorkest Stuk veur Stuk : Antoinet-Marja-Coosje-Anne-Trudy-Ans-Anny-Jolanda-Hennie-Johanna-Audry-Sjan-Inge-Annie-Wil-Annelies-Gerrie-Julia

hanny 22-10-12 11:08:38

Wat een geweldige workshop hebben we zaterdag middag gehad....18 stukken....en veel geleerd em van alles lekkers meegekregen....voor herhaling vatbaar...nogmaals bedankt fam. Werts....

Rob Hoeben 22-09-12 22:26:51

Workshop bakken bij Bakker Werts - familiedag Hoeben.Een zeer geslaagde middag, voor jong en oud. Bakker Werts vertelt met veel passie hoe je broodjes, koekjes, vlaai bakt. Als klap op de vuurpijl nog gebak gemaakt. Wat ziet het er allemaal makkelijk uit als je de vaardige handen van bakker Werts bezig ziet - tot je het zelf mag proberen! Bakker Werts geeft veel uitleg en vertelt graag hoe het allemaal werkt.
Een aanrader voor een gevulde middag!

Lieke oèt Panningen. 10-06-12 12:20:26

Hoi Piet en Leen.
Op 2 juni 2012 hadden we een workshop met mijn fam. bij jullie in de bakkerij. We hebben de verschillende technieken voor het maken van: broodjes, koekjes, linze vlaai en slagroom gebak geleerd, met veel weetjes en tips van bakker Piet. Het was een hele fijne, leuke en gezellige workshop. Alle spulletjes die we gemaakt hadden mochten we mee naar huis nemen. De verpakking hiervan was in handen van Leen, alles netjes met de naam van de amateur bakker, in zakjes en doosjes, na afloop stond alles klaar in een grote plastic tas, met de recepten erbij.
Piet en Leen jullie hebben van onze fam. dag een onvergetelijke middag gemaakt, hartelijk dank hiervoor !!!
Groetjes Lieke,

L. Widjaja (Jeane) 30-07-11 10:43:16

Dag Piet en Leen,

Ik hoop dat het zal lukken om wat te schrijven in jullie gastenboek.
Langs deze weg wil ik jullie bedanken niet alleen voor jullie gastvrijheid, tijd en bereidheid maar ook voor jullie kennis, die voor mij heel erg belangrijk is.
Ik zal jullie over mijn plan op de hoogte stellen hoe het met mijn plan verder gaat.
Ik ben op dit moment aan het experimenteren, dus.

Gr,
Jeane

Vriedengroep um de Fun 02-06-11 13:08:00

Hoi Piet en Leen,
Afgelopen vrijdag hebben wij een geweldige bakworkshop gehad met onze vriendengroep van 18 personen. Iedereen vond het geweldig, ook was iedereen onder de indruk van de hoeveelheid gebakken producten die je mee naar huis kreeg.Dit is echt een aanrader. Piet en Leen zeer bedankt voor deze perfecte middag.
Groet Werner,namens vriendengroep um de Fun

lizette 23-05-11 21:55:40

Hallo Piet en Leen,
Zaterdagavond was goed geslaagd. Kreeg goede reacties van iedereen dat het wel leuk en leerzaam was.De mannen vonden het geweldig. We hebben nog gezellig nagepraat bij niens. Nu zitten we vol van de vlaai koekjes en gebak. De broodjes hebben we s'morgens lekker opgegeten met de kids.
Nogmaals hartstikke bedankt voor deze avond namens de familie Haenen.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies