marjo hendricks 05-04-11 08:52:32

Beste Piet en Leen
Wij hebben zondag een erg gezellige dag bij jullie gehad met onze vriendengroep.Het was leerzaam en we gingen met veel lekkere dingen naar huis.Helemaal top.
Groetjes van ons allemaal.

ity en familie Janssen 16-12-10 23:10:32

Hallo familie Werts,

Wat hebben we genoten van een heerlijke zussendag gisteren.
Veel geleerd en ook gelachen natuurlijk.
Een mooi verzorgde lunch en tassen vol met lekkernijen mee naar huis.
Ik kan het iedereen aanraden en dat zal dan ook zeker gedaan worden, ook door mijn schone zussen.
We hebben er nog uren over nagepraat.
Bedankt voor jullie goede zorgen.
Heel veel groetjes van Ity Janssen en haar schoonzussen.

Joost 13-10-10 21:29:42

Beste fam. Werts,
Nogmaals willen wij jullie bedanken voor de geweldige workshop die jullie hebben gegeven. De passie van Piet, de enorme hoeveelheid aan producten en de handige trucs maakten het tot een onvergeetbare middag. Het was zo geweldig om aan een workshop deel te nemen die gegeven wordt met zoveel plezier en interesse. Jullie hebben er voor gezorgd dat mijn vader een geweldige 60e verjaardag heeft kunnen vieren...het is daarmee een weekend geworden dat wij dankzij jullie nooit zullen vergeten.
Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt! Ik kan en zal jullie bij iedereen aanraden. Groeten uit Utrecht/Eindhoven.

wijnekus 13-10-10 18:25:39

Beste Piet en Leen, we hebben genoten van ons bakkersuitje afgelopen zaterdag. Alleen al jullie bevlogenheid en de tot in de puntjes verzorgde workshop die we kregen laat ons nog vreselijk nagenieten. Het was de letterlijke en figuurlijke slagroom op de verjaardagstaart ten gelegenheid van de zestigjarige verjaardag van Joris, de pa van ons gezin. Juist deze activiteit viel iedereen van de 4 kinderen en zeer diverse aanhang geweldig in de smaak. Iedereen vond er zijn eigen ding in. Er was tijd genoeg, uitleg veel en interessant en veel lekkers mee om de volgende dag mee te ontbijten en later van uit te delen. Namens ons gezin, heel hartelijk dank. We hebben genoten! Margot Wijnekus-Beliën

"(oud) buren Leeuwerik" 03-10-10 14:15:11

Groot geworden met het brood en de vlaai van Werts. Thuisgebracht op de Leeuwerik. Gisteravond even terug in de jeugdsentiment. Genoten van een workshop, gegeven vol passie en liefde voor het vak. Hard gewerkt, veel geleerd en diverse bruikbare tips rijker. En dan ook nog met tassen vol naar huis, zodat ze daar ook nog eens mee kunnen genieten. Piet en Leen, bedankt voor een leuke, lekkere en leerzame avond!!!!!!

fam. Tompertoên Maasbree 04-07-10 23:04:23

Hallo Leen en Piet,
Bedankt voor de gezellige, leerzame en lekkere dag die wij bij jullie gehad hebben op 3 juli j.l.. We smullen nog allemaal van het lekkers wat we mee gekregen hebben en we hebben er allerlei dingen van geleerd. We zullen er thuis allemaal wel eens mee aan de slag gaan. Nogmaals bedankt. Namens alle dames
Truus van Tompertoên

Lizette 13-05-10 15:12:08

Hoi Piet en Leen,
Het is alweer een tijd geleden dat we bij jullie zijn geweest. Een van de eerste workshops. Het was geweldig en we hebben genoten van al dat lekkers.Ik heb al verschillende mensen aangeraden om dit te gaan doen en volgens mij draait het ook wel. Nu voor het eerst kijk ik op jullie site en het ziet er goed uit. Heel veel succes verder. groetjes Lizette uit koningslust

kelly en lars 03-05-10 16:55:14

hallo bakker piet
ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de geweldige familiedag zondag echt kei leuk!!! en wat een lekkere dingen we gemaakt hebben heerlijk!!!
ZE SMAKEN GOED
groetje kelly en lars

Fam. uiting 22-04-10 11:10:55

Beste Fam.Werts,
Namens de familie wil ik jullie heel graag bedanken voor de gezellige middag ( ook Uw zoon). Het was een leerzame en gezellige middag ook voor de allerkleinste Juulke. Onze jaarlijkse familiedag kon niet meer stuk!
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Annemie Uiting

ingrid saris bekkers 30-03-10 13:10:28

Beste Piet en Leen Bakker.
Geweldig, wat was het leuk. Allemaal enthousiaste mensen en allemaal lekkere dingen. Dat is de perfecte combinatie voor een leuke en leerzame middag.
Bedankt voor alles.
Groeten van ons allen.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies