Harry en Ine 24-03-10 19:07:49

Piet en Leen
Hartelijk dank voor de kei leuke, gezellige en leerzame middag die wij gehad hebben bij jullie. Wij hebben heerlijk gesmuld samen met de bezoekers van de zorgboerderij van de heerlijke koekjes, vlaaien en taartjes. Het is echt een aanrader deze middag. Nogmaals hartelijk dank.
Harry, Ine en alle vrijwilligers van Zorgboerderij De Oda Hoeve

Peter Jonkers 21-03-10 13:13:32

Beste Piet en Leen
Hartelijk bedankt voor de prachtige middag bij jullie in Maasbree. Wij ( fam v Veen) hebben genoten van een geweldige middag. We smullen van de vlaai, snit, koekjes en bolletjes, Ook bedankt voor de verzorging van Leen, en de uitleg van Piet. Een aanrader voor een gezellige en leerzame middag.
Groetjes en succes van:
Peter en Wil Jonkers
Zaltbommel

VC Asterix 29-11-09 10:59:16

Beste Piet en Leen,
Via deze weg nogmaals bedankt voor de gezellig en lekkere middag! We hebben allemaal ontzettend veel plezier gehad, en ook 's avonds nog lekker kunnen genieten van onze baksels! Zeker een aanrader voor een leuke, gezellig middag uit!
Gr's VC Asterix!

Yvonne Seelen 19-10-09 10:56:25

Hallo Leen en Piet,
Wat een gezellige middag hebben we gehad. We hebben enorm genoten van alle lekkernijen het hele weekend. Leuke tips hebben we gekregen maar het was vooral erg gezellig. We komen vast nog wel een keertje terug.
Gr. Yvonne

Ineke Sluiter 21-07-09 19:48:44

Hallo Piet & Leen.
Wat hebben we een leuke middag gehad! Heel erg leerzaam, en we gingen ook nog met heel veel lekkere broodjes ,vlaai, taartje & koekjes naar huis, daar heb ik met m'n kinderen en kleinkinderen heerlijk van gesmuld!
Bedankt en veel succes!
Ineke Sluiter.

Door Hermans 09-07-09 14:07:29

Hallo Piet en Leen,
Wat een leerzame middag en heel gezellig.Wat hadden jullie er veel werk aan besteed.Met een tas vol eigen gebakken spullen naar huis,de broodjes hebben lekker gesmaakt.Piet en Leen bedankt.
Door Herans

Cindy in 't Zandt 20-04-09 20:56:55

Hallo familie Werts,
Ik ben net zoals Marloes enorm te spreken over de gezellige middag bakken. Het liep gesmeerd, uitstekend verzorgd en erg gezellig.
En wat nog het leukste van al is; heerlijk dat je alles wat je gebakken hebt mee naar huis mag nemen. Zo zitten wij nu heerlijk van de linzenvlaai te smullen terwijl ik dit bericht typ. Ik heb in ieder geval thuis weer een hoop punten gescoord.......
Groeten en nogmaals bedankt.
Cindy in 't Zandt

marloes 20-04-09 09:25:35

Ik vond het zaterdag een hele geslaagde middag het was echt leuk, goede uitleg. De broodjes,koekjes,vlaai en slagroomtaart waren heerlijk.Nogmaals bedankt en denk dat we ons zeker nog wel eens zulle terug zien.
Groeten Marloes

tinie wolters 17-04-09 11:54:36

Piet en Leen, we hebben genoten van een zeer geslaagde avond. Lekkere broodjes en gebak, daarna met een goed verzorgde broodmaaltijd met eigen gebakken broodjes. Heerlijk. Bedankt. Team Julia.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies