Alex en Louise 14-08-18 23:04:00

We zouden maar 1 nachtje blijven, maar dat werden er toch 2. Langer blijven doe je alleen als het gezellig is, er goed eten is, het zwembad en sanitair aangenaam en schoon is en de sfeer ontzettend goed. Ongedwongen gezelligheid waarbij gasten het leuk vinden om activiteiten voor álle kinderen te organiseren.
Kortom, goede ervaring op weg naar het zuiden .
Marga en Peter, bedankt voor de ontvangst!

Henk en Marga Loopik 20-06-18 19:56:51

Lieve Peter en Marga,Wat 1 overnachting moest zijn, zijn er 4 geworden, dat komt alleen maar door het warme bad waar we in terecht kwamen.Door jullie enorme gastvrijheid, hebben wij vier erg leuke dagen en avonden gehad met veel lol en lekker eten.Jullie camping is een echte aanrader voor iedereen die van ongedwongenheid houd, het chalet wat we hadden was perfect, en in de omgeving is zat te doen, we komen zeker nog een keer terug.

George Kennis 09-04-18 19:28:15

Wij zijn met 5 vrienden bij jullie terecht gekomen en hebben een geweldig verblijf gehad . Hebben gebruik gemaakt van jullie studio en dat was schoon en heel leuk ingericht. Aan de achterzijde een mooi overdekt terras waar het heerlijk toeven was met een prachtig uitzicht.Marga en Peter zijn geweldige mensen die al het mogelijke doen om het verblijf helemaal naar je zin te maken. Het ontbijt en avond eten is zeer smaakvol en zeer goed verzorgd door Marga.Kortom echt aan te bevelen.Een plek om zeker terug te komen.Marga en peter het was TOP.GroetHans, Wim,Cees, Henk en George.

Fop en Marieke Beerlings 05-07-17 23:00:57

Lieve Marga en Peter,3 dagen hebben we maar kunnen genieten van jullie gastvrijheid. Maar genieten was het zeker!!! Op aanraden van eerdere campinggasten van jullie die wij tegenkwamen in Portugal hebben wij op de terugweg bij jullie gelogeerd. Wat een gezelligheid. Wat een super sfeertje, heerlijk eten geweldige service, schoon en mooi sanitair. Lekker zwembad.
Het was veel te kort daarom komen we volgend jaar gewoon weer.
Liefs Fop en Marieke

Jaap Haasnoot 15-10-16 21:16:29

Net buiten het seizoen de camping bezocht. Zeer relaxte eigenaren en een werkelijk prachtig chalet met een leuk eigen overdekt terrasje waar je mij rustig twee weken neer kunt zetten. Door de geringe bezetting buiten het seizoen alle rust en alleen in het zwembad. Ben nog nooit zo uitgerust thuisgekomen. Makkelijk ook dat je er tegen schappelijke prijzen kunt eten als je je echt niet moe wilt maken. Leuke fietsomgeving ook voor mensen die niet een echte topconditie hebben omdat de hellingen heel erg meevallen. Het is hier gemakkelijker fietsen dan in Limburg.

Jozef en Dorine de Kruiff 03-07-16 12:06:31

Er zijn van die 'pareltjes' die als gastvrije camping te boek staan en waar je nietsvermoedend op aanstuurt voor een paar dagen op doorreis. Fout! Hadden langer moeten blijven....dat ging echter niet. Wat een ontvangst, wat een goede sfeer, alles kon en we voelden ons er gelijk 'echt' op vakantie! Als je met je bescheiden camper aankomt rijden, iets te eigenwijs bent om het advies niet goed op te volgen en wat wegzakt in de modder na wat regenachtige dagen is de hulp van Peter onovertrefbaar. Dat Marga prima kon koken, hoorden we al snel, niets teveel is gezegd en het begrip 'gastvrouw' is absoluut op haar van toepassing!Volgende keer als we weer eens in de buurt mochten zijn, blijven we zeker langer😉....en zeggen dus tot ziens!

T Muit 17-06-16 14:45:20

Hoi Peter en MargaWij hebben ondanks het slechte weer ons weer prima vermaakt ook door jullie toedoen en de overige gastenZelfs op een avond bingo gespeeld met Marga als draaister van de ballen dan weet je het wel dan win je nooit ha ha.Een avond er na nog klaverjas gespeeld was heel leuk en gezellig.
Groetjes Theo en Wil

Marko van de Wakker 17-06-16 11:36:20

Van 8-6-2016 t/m 15-6-2016 voor de derde keer in een mooi chalet gezeten op jullie camping. Alles fantastisch schoon en perfect geregeld, verblijf, eten, en gastvrijheid kan wat mij betreft niet beter! Ik kom zeker terug!!

geer en bets Hoofddorp 31-12-15 14:03:06

In 2013 zochten wij een overnachtingscamping, op weg naar het Zuiden, Die vonden we in Treteau op de route.
Maar door ziekte van Bets hadden we hulp nodig en die gaven jullie ons 23 dagen lang een zeer goede verzorging.
In 2014 werd het 1 nacht Treteau en 14 dagen het Zuiden.
en op de terugweg weer 14 dagen echt genieten bij jullie.
In 2015 werd het 30 dagen genieten bij jullie in Treteau.
Het weer werkte goed mee en het werd een onvergetelijke maand.
In 2016 wordt het weer half mei half juni en dan weer genieten, we leren de omgeving steeds beter kennen en zijn nog lang niet uitgewandeld en -gefietst.
Half mei zijn we er weer op onze mooie plaats van vorig jaar.

Geer en Bets.

Eef 25-08-15 19:00:32Ook dit jaar deelgenomen aan de fietsweek van de FFCT, nu in
Albi. Met een klein stukje omrijden konden Arjo, Bas, Fred en ik zowel op de
heenreis als terugreis naar Albi bij jullie overnachten. Dat omrijden hadden we
er heel graag voor over. Een lekker bed in een schitterende kamer, heerlijke
maaltijd en oergezellig. Beide keren een soort thuiskomen. Hoe dat volgend jaar
moet als de “78è Semaine Fédérale Internationale de Cyclotourisme” in Dyon
wordt gehouden moeten we nog even uitzoeken. Dat we weer bij jullie langs komen
is welhaast zeker.

1 2 3 4 5 > >>
Search
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!