Jaap Haasnoot 15-10-16 21:16:29

Net buiten het seizoen de camping bezocht. Zeer relaxte eigenaren en een werkelijk prachtig chalet met een leuk eigen overdekt terrasje waar je mij rustig twee weken neer kunt zetten. Door de geringe bezetting buiten het seizoen alle rust en alleen in het zwembad. Ben nog nooit zo uitgerust thuisgekomen. Makkelijk ook dat je er tegen schappelijke prijzen kunt eten als je je echt niet moe wilt maken. Leuke fietsomgeving ook voor mensen die niet een echte topconditie hebben omdat de hellingen heel erg meevallen. Het is hier gemakkelijker fietsen dan in Limburg.

Jozef en Dorine de Kruiff 03-07-16 12:06:31

Er zijn van die 'pareltjes' die als gastvrije camping te boek staan en waar je nietsvermoedend op aanstuurt voor een paar dagen op doorreis. Fout! Hadden langer moeten blijven....dat ging echter niet. Wat een ontvangst, wat een goede sfeer, alles kon en we voelden ons er gelijk 'echt' op vakantie! Als je met je bescheiden camper aankomt rijden, iets te eigenwijs bent om het advies niet goed op te volgen en wat wegzakt in de modder na wat regenachtige dagen is de hulp van Peter onovertrefbaar. Dat Marga prima kon koken, hoorden we al snel, niets teveel is gezegd en het begrip 'gastvrouw' is absoluut op haar van toepassing!Volgende keer als we weer eens in de buurt mochten zijn, blijven we zeker langer😉....en zeggen dus tot ziens!

T Muit 17-06-16 14:45:20

Hoi Peter en MargaWij hebben ondanks het slechte weer ons weer prima vermaakt ook door jullie toedoen en de overige gastenZelfs op een avond bingo gespeeld met Marga als draaister van de ballen dan weet je het wel dan win je nooit ha ha.Een avond er na nog klaverjas gespeeld was heel leuk en gezellig.
Groetjes Theo en Wil

Marko van de Wakker 17-06-16 11:36:20

Van 8-6-2016 t/m 15-6-2016 voor de derde keer in een mooi chalet gezeten op jullie camping. Alles fantastisch schoon en perfect geregeld, verblijf, eten, en gastvrijheid kan wat mij betreft niet beter! Ik kom zeker terug!!

geer en bets Hoofddorp 31-12-15 14:03:06

In 2013 zochten wij een overnachtingscamping, op weg naar het Zuiden, Die vonden we in Treteau op de route.
Maar door ziekte van Bets hadden we hulp nodig en die gaven jullie ons 23 dagen lang een zeer goede verzorging.
In 2014 werd het 1 nacht Treteau en 14 dagen het Zuiden.
en op de terugweg weer 14 dagen echt genieten bij jullie.
In 2015 werd het 30 dagen genieten bij jullie in Treteau.
Het weer werkte goed mee en het werd een onvergetelijke maand.
In 2016 wordt het weer half mei half juni en dan weer genieten, we leren de omgeving steeds beter kennen en zijn nog lang niet uitgewandeld en -gefietst.
Half mei zijn we er weer op onze mooie plaats van vorig jaar.

Geer en Bets.

Eef 25-08-15 19:00:32Ook dit jaar deelgenomen aan de fietsweek van de FFCT, nu in
Albi. Met een klein stukje omrijden konden Arjo, Bas, Fred en ik zowel op de
heenreis als terugreis naar Albi bij jullie overnachten. Dat omrijden hadden we
er heel graag voor over. Een lekker bed in een schitterende kamer, heerlijke
maaltijd en oergezellig. Beide keren een soort thuiskomen. Hoe dat volgend jaar
moet als de “78è Semaine Fédérale Internationale de Cyclotourisme” in Dyon
wordt gehouden moeten we nog even uitzoeken. Dat we weer bij jullie langs komen
is welhaast zeker.

Eef 11-10-14 15:17:17

Ik denk nog heel vaak aan die heerlijke week bij jullie, afgelopen augustus, samen met Bas, Nico en Arjo. Behalve dat het fietsen voor mij heerlijk relaxed was hebben jullie er een soort feestweek voor ons van gemaakt. Iedere dag een feestmaaltijd, kon niet beter. Jammer dat de fietsweek van de FFCT volgend jaar ergens anders in Frankrijk wordt georganiseerd.

Fam.Kruik 02-09-14 15:00:13

Het was weer een Top vakantie op de camping bij Peter en Marga!
De kinderen hebben weer erg genoten van het springen op de trampo's en het zwemmen in het zwembad en spelletjes doen in het jeugdhonk.En wij weer van de gastvrijheid,de omgeving,de rust en niet te vergeten het heerlijke eten.De bbg avondjes waren ook erg goed.We hebben het weer SUPER naar ons zin gehad!

co en ina melse 06-07-14 20:35:03

hallo peter en marga.
Wat hebben we weer genoten op jullie fijne en gezellige camping. We zijn de eerste week van onze vakantie bij jullie geweest en het was weer een "thuiskomen" voor ons. En wat hebben we lekker gegeten. Vooral de spareribs waren heerlijk. Nu, weer thuis, praten we nog vaak over die fijne week en we zeggen bij deze dat we zeker weer een keer terugkomen. Groetjes, co en ina

pascal en esther 28-12-13 20:57:54

Weer geboekt voor augustus...moest ook wel haha. We hebben het zo naar ons zin gehad dat de jongens sinds de vakantie 2012 er zo vaak naar vragen. Niet of we weer naar Frankrijk gaan, maar wanneer we weer naar Marga en Peter gaan! Gr Pascal, Esther, Rico, Vince en Lizz

1 2 3 4 5 > >>
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies