Ton, Diane, Aron en Cesar 21-07-13 11:39:22

Marga, Peter en Hendrik,Aankomende week vertrekken we weer met onze jongens van 13 en 15 voor een 2 weken vakantie op jullie camping. In de Safaritent , niets geen rommel meenemen, genieten van de gastvrijheid, lekkere eten en alles op en in de omgeving van de camping.We kijken er naar uitTot gauw Ton Diane Aron Cesar

Annette en Paula 20-07-13 20:21:56

We waren hier een aantal dagen in juni en hebben genoten van de gastvrijheid van Peter en Marga, het lekker eten in het restaurant en de mooie omgeving waar we lekker hebben gefietst. Helaas maakte het mindere weer een einde aan ons verblijf zodat we verder gingen met de camper. Maar komen zeker weer terug, een echte aanrader!

Ramona 10-07-13 22:05:52

Zo nog een paar weken en dan gaan we hier voor het eerst heen. We hebben er heel veel zin in! We komen aan op 27 juli(voor Ray) en hebben 1 dochter van 9.
We gaan duimen voor mooi weer!
Groetjes Fam. Schipper

Ray 05-07-13 18:59:26

Hallo wie gaat er ook naar deze camping met kinderen in de periode van half juli

Jan en Marja de Gier 20-06-13 12:02:23

Hoi Marga en Peter, wat een mooie foto's van het chalet. Heb ze hier al diverse keren laten zien aan al onze kennissen en vrienden. Hier alles goed, dus tot eind augustus. Je hoort nog van ons.

Betty en Geert 10-11-12 23:06:41

In oktober 2012 op de terugweg uit Spanje hebben we twee nachten op de camping gestaan. Het was rustig op de camping. Met de aanwezige gasten was het gezellig verblijven in de bar. Het was echt genieten van het lekkere eten. Wij hebben danook beide avonden genoten van de kookkunsten van Marga. Aan te bevelen camping voor onderweg.

Jantje, Jannie, Nikky , Boy en 19-10-12 09:08:13

Heerlijk lang weekendje weggeweest naar de camping.van 12 t/m 15 oktober.
Genoten van het beerfest met zuurkool; heerlijk. Prachtig uitzicht en omgeving op Le Puy de Ambroise. Met zijn allen naar Moulins geweest wat zeker de moeite waard was. In La Palisse was een concours van antieke auto's waar we onze ogen hebben uit gekeken. Trouwens mooi stadje. Ook bij Wind Mill lake geweest waar Anton ons heeft rondgeleid en hebben we van gastvrouw Diana wat te drinken gehad. Perfect. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Marga en Peter bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid veel succes.

Pascal & Esther en Rico & Vinc 17-10-12 22:58:02

Zin in zaterdag...weer rijden naar treteau voor een heerlijk weekje vakantie!! Gr fam. Simons

Harm,Henriette en Tom 08-09-12 20:53:51

Nu even tijd om iets te schrijven in jullie gastenboek,wij hebben een leuke tijd bij jullie gehad en willen jullie dan ook bedanken voor alles.
Allereerst voor de heerlijke broodjes iedere morgen en dan natuurlijk het heerlijke eten van 's avonds.Jullie hebben een prachtige camping en het is een aanrader voor mensen die van rust houden.
De passie straalt er vanaf het is echt jullie droomplek geworden en dat merk je aan alles!
Wij komen zeker nog eens weer bij jullie!
Liefs van ons en een dikke knuffel voor jullie lieve trouwe viervoeter.

Koos Meijer en Marjan Steenhui 02-09-12 13:21:56

Hallo Marga en Peter
Zoals je ziet zijn we weer helemaal heel thuis na een zorgeloze mooie vakantie op een plek waar twee mensen hun uiterste best doen om hun gasten in de watten te leggen.Het bezoek had twee redenen. De eerste om mijn kleine neef na ongeveer meer dan 25 jaar weer te zien. En de tweede om toch op het laatste moment na een operatie een vakantie te kunnen hebben. Van beiden heb ik Koos zeer zeker geen spijt. Ik heb gezien dat jullie klaar staan voor de mensen en voor een ieder aandacht hebben zodat het net lijkt of je 1 grote familie bent. Hou dat vast het is de sleutel tot jullie succes in onze ogen. En wees gerust wij komen zeker terug. Bedankt!!!!! Ga zo doorGroeten Koos en Marjan

1 2 3 4 5 > >>
Search
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!