Fam Beernink 13-08-12 22:20:04

Peter en Marga
Tja wat moeten we nu nog over hun zeggen Hopen echt jullie nog eens te zien.Bedankt voor alles ook namens de kids (wisten jullie al)
ONS MOTTO: PROBEER HET ALS JE DURFT
Groetjes
Joys, Ed, Sanne en Pim

Henk en Hinke en de kinderen 13-08-12 21:35:06

Lieve Peter en Marga,
Inmiddels al weer 4 dagen thuis...... echt wel even afkicken. Hier op de buurt al veel gesproken over jullie en de camping. We hebben het getroffen, de jonge en oudere kinderen hebben zich erg vermaakt. En ja wij oudjes zijn ook prima door jullie verzorgd. En inderdaad wacht er voor elke gast een warm onthaal door 2 hardwerkende, enthousiaste campingeigenaren. In middels hebben de brocante spulletjes een plekje gevonden in huis zodat we dat fijne vakantiegevoel kunnen oproepen.
Peter maar flink aan de slag met die chalets dan kunnen we in oktober terug komen.
Een lieve groet vanuit Friesland,
Henk en Hinke

pascal en esther 22-07-12 08:29:33

Echt een heerlijke vakantie gehad!! De kinderen zich super vermaakt...mooie omgeving..elke ochtend werden er verse broodjes gehaald..lieve mensen..erg lekker eten...duzz hopelijk tot gauw!! Bedank voor de leuke vakantie..! Gr pascal en esther en rico & vince

Co en Ina Melse 04-07-12 20:03:01

Hallo Marga en Peter,
Na 5 weken Frankrijk zijn we weer thuis. Weer even wennen natuurlijk. Maar wat hebben we onze eerste vakantieweek weer genoten bij jullie op de camping.Het was 2 jaar geleden dat we bij jullie kwamen en in die tussentijd hebben jullie veel werk vericht. Prachtig sanitair en een gezellig restaurantje. We hebben weer heerlijk gegeten op het terras en natuurlijk voetbal gekeken. En lekker gezwommen. We hadden dan ook prachtig weer. Ook de sfeer was weer goed. Erg gezellig met de andere gasten. Al met al een fijn begin van onze vakantie en we gingen dan ook met weemoed verder. Maar we komen vast nog wel eens terug, want we hebben nog steeds geen spareribs gegeten en die zagen er toch lekker uit!!
Lieve mensen, we wensen jullie een geweldig seizoen toe
en natuurlijk alle goeds voor julie zelf.
Lieve groetjes van Co en Ina uit Vrouwenpolder.

Fred & Joke 13-05-12 18:12:18

Heerlijk weekje gehad bij Marga en Peter.Lekker gegeten en we komen zeker terug!!

robbert van Dijk 04-05-12 15:12:29

ik heb naar foto's gekeken petergeweldig mooi hoor

de Bakkertjes 17-04-12 16:40:38

He luitjes,
Hier nog een berichtje vanaf ons vakantieadres in Spanje op doorreis effe een pichtstop gehouden leuker gegeten en geslapen bij Marga en Peter. Zijn jullie al klaar voor het seizoen wat hebben jullie de afgelopen maanden keihard gewerkt zeg, van een ouwe schuur een geheel nieuw restaurant en een gezellig wctje, nieuwe luxe safaritenten en diverse kinderspeelatributen. Ziet er goed uit laat de vakantiegangers maar komen.
Groetjes tot in September, de Fam. Bakker

Marcel en Anita 20-03-12 21:08:43

Jeetje wat ziet het restaurant er gaaf uit.
Leuk al die verchillende stoelen.
Kan niet wachten.
Groetjes Anita

Elly 20-01-12 16:51:03

Hi Mar en Peet
Wat een leuke foto's op de website....geweldig haha..en Germain die heerlijk zit te genieten van zijn eten....ziet er gezellig uit en we hebben een hoop lol gehad...In de meivakantie zijn we er weer...heerlijk...kijk er echt weer naar uit...zelfs de jongens hebben er weer enorm veel zin in...leg de rosť maar weer koud marrie...
Liefs
Elly xx

Karel en Annette 17-01-12 14:39:06

Hoi Marga en Peter,
Wat leuk om jullie nu te kunnen volgen bij "Nieuws"!
Ik heb gelezen (en gezien) dat de muur is doorgebroken naar het nieuwe restaurant, wat een werk maar wat ziet het er prachtig uit.
Als we eind mei weer in Frankrijk zijn komen we zeker even kijken! (en eten uiteraard...)
Groeten van ons,
Karel en Annette

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Search
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!