Jan en Marja de Gier 20-06-13 12:02:23

Hoi Marga en Peter, wat een mooie foto's van het chalet. Heb ze hier al diverse keren laten zien aan al onze kennissen en vrienden. Hier alles goed, dus tot eind augustus. Je hoort nog van ons.

Betty en Geert 10-11-12 23:06:41

In oktober 2012 op de terugweg uit Spanje hebben we twee nachten op de camping gestaan. Het was rustig op de camping. Met de aanwezige gasten was het gezellig verblijven in de bar. Het was echt genieten van het lekkere eten. Wij hebben danook beide avonden genoten van de kookkunsten van Marga. Aan te bevelen camping voor onderweg.

Jantje, Jannie, Nikky , Boy en 19-10-12 09:08:13

Heerlijk lang weekendje weggeweest naar de camping.van 12 t/m 15 oktober.
Genoten van het beerfest met zuurkool; heerlijk. Prachtig uitzicht en omgeving op Le Puy de Ambroise. Met zijn allen naar Moulins geweest wat zeker de moeite waard was. In La Palisse was een concours van antieke auto's waar we onze ogen hebben uit gekeken. Trouwens mooi stadje. Ook bij Wind Mill lake geweest waar Anton ons heeft rondgeleid en hebben we van gastvrouw Diana wat te drinken gehad. Perfect. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Marga en Peter bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid veel succes.

Pascal & Esther en Rico & Vinc 17-10-12 22:58:02

Zin in zaterdag...weer rijden naar treteau voor een heerlijk weekje vakantie!! Gr fam. Simons

Harm,Henriette en Tom 08-09-12 20:53:51

Nu even tijd om iets te schrijven in jullie gastenboek,wij hebben een leuke tijd bij jullie gehad en willen jullie dan ook bedanken voor alles.
Allereerst voor de heerlijke broodjes iedere morgen en dan natuurlijk het heerlijke eten van 's avonds.Jullie hebben een prachtige camping en het is een aanrader voor mensen die van rust houden.
De passie straalt er vanaf het is echt jullie droomplek geworden en dat merk je aan alles!
Wij komen zeker nog eens weer bij jullie!
Liefs van ons en een dikke knuffel voor jullie lieve trouwe viervoeter.

Koos Meijer en Marjan Steenhui 02-09-12 13:21:56

Hallo Marga en Peter
Zoals je ziet zijn we weer helemaal heel thuis na een zorgeloze mooie vakantie op een plek waar twee mensen hun uiterste best doen om hun gasten in de watten te leggen.Het bezoek had twee redenen. De eerste om mijn kleine neef na ongeveer meer dan 25 jaar weer te zien. En de tweede om toch op het laatste moment na een operatie een vakantie te kunnen hebben. Van beiden heb ik Koos zeer zeker geen spijt. Ik heb gezien dat jullie klaar staan voor de mensen en voor een ieder aandacht hebben zodat het net lijkt of je 1 grote familie bent. Hou dat vast het is de sleutel tot jullie succes in onze ogen. En wees gerust wij komen zeker terug. Bedankt!!!!! Ga zo doorGroeten Koos en Marjan

Fam Beernink 13-08-12 22:20:04

Peter en Marga
Tja wat moeten we nu nog over hun zeggen Hopen echt jullie nog eens te zien.Bedankt voor alles ook namens de kids (wisten jullie al)
ONS MOTTO: PROBEER HET ALS JE DURFT
Groetjes
Joys, Ed, Sanne en Pim

Henk en Hinke en de kinderen 13-08-12 21:35:06

Lieve Peter en Marga,
Inmiddels al weer 4 dagen thuis...... echt wel even afkicken. Hier op de buurt al veel gesproken over jullie en de camping. We hebben het getroffen, de jonge en oudere kinderen hebben zich erg vermaakt. En ja wij oudjes zijn ook prima door jullie verzorgd. En inderdaad wacht er voor elke gast een warm onthaal door 2 hardwerkende, enthousiaste campingeigenaren. In middels hebben de brocante spulletjes een plekje gevonden in huis zodat we dat fijne vakantiegevoel kunnen oproepen.
Peter maar flink aan de slag met die chalets dan kunnen we in oktober terug komen.
Een lieve groet vanuit Friesland,
Henk en Hinke

pascal en esther 22-07-12 08:29:33

Echt een heerlijke vakantie gehad!! De kinderen zich super vermaakt...mooie omgeving..elke ochtend werden er verse broodjes gehaald..lieve mensen..erg lekker eten...duzz hopelijk tot gauw!! Bedank voor de leuke vakantie..! Gr pascal en esther en rico & vince

Co en Ina Melse 04-07-12 20:03:01

Hallo Marga en Peter,
Na 5 weken Frankrijk zijn we weer thuis. Weer even wennen natuurlijk. Maar wat hebben we onze eerste vakantieweek weer genoten bij jullie op de camping.Het was 2 jaar geleden dat we bij jullie kwamen en in die tussentijd hebben jullie veel werk vericht. Prachtig sanitair en een gezellig restaurantje. We hebben weer heerlijk gegeten op het terras en natuurlijk voetbal gekeken. En lekker gezwommen. We hadden dan ook prachtig weer. Ook de sfeer was weer goed. Erg gezellig met de andere gasten. Al met al een fijn begin van onze vakantie en we gingen dan ook met weemoed verder. Maar we komen vast nog wel eens terug, want we hebben nog steeds geen spareribs gegeten en die zagen er toch lekker uit!!
Lieve mensen, we wensen jullie een geweldig seizoen toe
en natuurlijk alle goeds voor julie zelf.
Lieve groetjes van Co en Ina uit Vrouwenpolder.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies