Fred & Joke 13-05-12 18:12:18

Heerlijk weekje gehad bij Marga en Peter.Lekker gegeten en we komen zeker terug!!

robbert van Dijk 04-05-12 15:12:29

ik heb naar foto's gekeken petergeweldig mooi hoor

de Bakkertjes 17-04-12 16:40:38

He luitjes,
Hier nog een berichtje vanaf ons vakantieadres in Spanje op doorreis effe een pichtstop gehouden leuker gegeten en geslapen bij Marga en Peter. Zijn jullie al klaar voor het seizoen wat hebben jullie de afgelopen maanden keihard gewerkt zeg, van een ouwe schuur een geheel nieuw restaurant en een gezellig wctje, nieuwe luxe safaritenten en diverse kinderspeelatributen. Ziet er goed uit laat de vakantiegangers maar komen.
Groetjes tot in September, de Fam. Bakker

Marcel en Anita 20-03-12 21:08:43

Jeetje wat ziet het restaurant er gaaf uit.
Leuk al die verchillende stoelen.
Kan niet wachten.
Groetjes Anita

Elly 20-01-12 16:51:03

Hi Mar en Peet
Wat een leuke foto's op de website....geweldig haha..en Germain die heerlijk zit te genieten van zijn eten....ziet er gezellig uit en we hebben een hoop lol gehad...In de meivakantie zijn we er weer...heerlijk...kijk er echt weer naar uit...zelfs de jongens hebben er weer enorm veel zin in...leg de rosé maar weer koud marrie...
Liefs
Elly xx

Karel en Annette 17-01-12 14:39:06

Hoi Marga en Peter,
Wat leuk om jullie nu te kunnen volgen bij "Nieuws"!
Ik heb gelezen (en gezien) dat de muur is doorgebroken naar het nieuwe restaurant, wat een werk maar wat ziet het er prachtig uit.
Als we eind mei weer in Frankrijk zijn komen we zeker even kijken! (en eten uiteraard...)
Groeten van ons,
Karel en Annette

Twan Maaike Evelien en Marieke 19-10-11 21:03:17

Hallo Marga en Peter,
We hebben afgelopen zomer genoten van jullie fijne camping. In de periode dat wij er waren zat het niet altijd mee met het weer, maar toch denken we met veel plezier terug aan deze weken.
De gezellige, grote kampeerplaats tussen de bomen, de mogelijkheden om te zwemmen, trampoline te springen, te tafeltennissen, jeux de boules, etc. maken jullie camping echt meer dan de moeite waard. De prima staat van de sanitaire voorzieningen is ook een groot pluspunt. Tenslotte hebben we echt met volle teugen genoten van de gezellige avonden in de binnen- en de buitenbar en het buitenleven in het algemeen.
Succes en wellicht weer tot snel.

katinka prins 04-09-11 23:07:36

Marga en Peter,
Inmiddels zijn we alweer een paar weken thuis, en… we missen Treteau!
Niet alleen vanwege het weer, ook missen we de gezelligheid en het heerlijke eten. Marga en Peter: bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid. Of we volgend jaar Frankrijk weer aan doen is nu nog niet zeker, maar zo ja… komen we zeker weer bij jullie!Geniet nog even van een (hopelijke) nazomer en rust van de winter lekker uit. Groet van ons allebei… Katinka en Lood

Harry, Simone,Thijs,Mila en Fi 28-08-11 22:02:15

We zijn in augustus 2 weken op deze camping geweest. We hebben ontzettend genoten. Vooral de gastvrijheid was super. En niet te vergeten de rust, heerlijk genieten van de stilte op de camping. Tja en dan de megagrote safaritent natuurlijk, een absolute aanrader. Alles er op en er aan.
We komen graag nog eens terug.
groetjes

Wilma en Willem Remmé 24-08-11 19:51:31

Samen met vrouw, schoonzusje en zwager 8 geweldige dagen beleefd op deze camping. Mede door de gastvrijheid en betrokkenheid van Marga en Peter werd het een onvergetelijke tijd. Misschien is de camping voor sommigen wat moeilijk te vinden het is zeker de moeite van een bezoek meer dan waard. Op de camping is van alles te vinden en te doen: sanitair is prima, eten en drinken is prima, ook de animatie en het vertier op de camping is dik in orde: zwembad, trampolines, tafeltennis, jeux de boules en zeker niet als laatste: een golfbaan. Marga en Peter, bedankt voor een aantal heerlijke dagen en ZEKER TOT ZIENS.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies