Twan Maaike Evelien en Marieke 19-10-11 21:03:17

Hallo Marga en Peter,
We hebben afgelopen zomer genoten van jullie fijne camping. In de periode dat wij er waren zat het niet altijd mee met het weer, maar toch denken we met veel plezier terug aan deze weken.
De gezellige, grote kampeerplaats tussen de bomen, de mogelijkheden om te zwemmen, trampoline te springen, te tafeltennissen, jeux de boules, etc. maken jullie camping echt meer dan de moeite waard. De prima staat van de sanitaire voorzieningen is ook een groot pluspunt. Tenslotte hebben we echt met volle teugen genoten van de gezellige avonden in de binnen- en de buitenbar en het buitenleven in het algemeen.
Succes en wellicht weer tot snel.

katinka prins 04-09-11 23:07:36

Marga en Peter,
Inmiddels zijn we alweer een paar weken thuis, en… we missen Treteau!
Niet alleen vanwege het weer, ook missen we de gezelligheid en het heerlijke eten. Marga en Peter: bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid. Of we volgend jaar Frankrijk weer aan doen is nu nog niet zeker, maar zo ja… komen we zeker weer bij jullie!Geniet nog even van een (hopelijke) nazomer en rust van de winter lekker uit. Groet van ons allebei… Katinka en Lood

Harry, Simone,Thijs,Mila en Fi 28-08-11 22:02:15

We zijn in augustus 2 weken op deze camping geweest. We hebben ontzettend genoten. Vooral de gastvrijheid was super. En niet te vergeten de rust, heerlijk genieten van de stilte op de camping. Tja en dan de megagrote safaritent natuurlijk, een absolute aanrader. Alles er op en er aan.
We komen graag nog eens terug.
groetjes

Wilma en Willem Remmé 24-08-11 19:51:31

Samen met vrouw, schoonzusje en zwager 8 geweldige dagen beleefd op deze camping. Mede door de gastvrijheid en betrokkenheid van Marga en Peter werd het een onvergetelijke tijd. Misschien is de camping voor sommigen wat moeilijk te vinden het is zeker de moeite van een bezoek meer dan waard. Op de camping is van alles te vinden en te doen: sanitair is prima, eten en drinken is prima, ook de animatie en het vertier op de camping is dik in orde: zwembad, trampolines, tafeltennis, jeux de boules en zeker niet als laatste: een golfbaan. Marga en Peter, bedankt voor een aantal heerlijke dagen en ZEKER TOT ZIENS.

Koppes 23-08-11 19:35:22

Via Peter van Gelder, vandaag tegen het lijf gelopen op het werk. Ff "geroddelt" en natuurlijk kwam je ter sprake. Veel succes en geluk,

Still stron, life goes on !
Koppes

Gerwin en Inge 06-08-11 00:25:55

Hoi Petert en Marga,
We hebben ontzettend genoten van onze vakantie op jullie camping .De Gite waar wij in zaten is zeker aan te bevelen, en niet te vergeten jullie gastvrijheid het lekkere eten en het gezellige uurtje aan de bar met een lekker drankje.
Groetjes Gerwin,Inge ,Melissa en Wesley

Lyanne & Susanne 04-08-11 18:03:24

Hey Peter en Marga,
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad, eerst in de gîte en ook de laatste nacht in de chambre d'hôtes. Heerlijke bedden, en fantastisch ingerichte badkamers bij alle chambres. Het weer zat niet mee, maar dat deerde ons niet. Suus heeft elke dag gezwommen, en ik vergat alle werkstress. Als laatste nog: de spare ribs en de zalm waren uitstekend klaargemaakt. De rest heb ik niet geproefd, komt volgende keer.
Groetjes,
Suus & Lyan

Anouk 02-08-11 14:36:53

Heey Peter en Marga,
We gaan morgen weg, maar ik heb t hartstikke naar mn zin gehad! Als het kan dan kom ik graag volgend jaar weer terug! Het was hartstikke leuk, maar vooral gezellig, en daar heb ik enorm van genoten! Heb ook veel mensen in de buurt ontmoet, en veel dingen gezien. Vond het hartstikke leuk!!!
Groetjes Anouk

Peter, Barbara Jeroen en Charl 29-07-11 23:14:42

Hoi Peter en Marga,
We zijn net terug van een rondje Frankrijk.Wat een genot om bij jullie op de camping te staan, ruimte rust en toch van alles te doen voor de kids.Jullie persoonlijke aanpak sprak ons zeer aan zelfs bij het weggaan een persoonlijk afscheid.Volgend jaar willen we weer een rondje Frankrijk doen en doen zeer zeker jullie camping ook aan, alleen wat langer dan 2 dagen. ps. groetjes van Charlotte aan Dolly.Peter, Barbara, Jeroen en Charlotte Jansen

Marijke & Mirella 25-07-11 21:28:56

Hoi Mar en Peet, zo jammer dit, he....
Onwijs bedankt voor de heerlijke week die we bij jullie hebben doorgebracht. We hebben enorm genoten van jullie gezelligheid, gastvrijheid en het heerlijke eten en niet te vergeten de (flesjes) wijn!! Jullie hebben het echt goed voor elkaar daar in het zonovergoten Treteau.
Bedankt voor het feit dat wij met zulke mooie herinneringen aan jullie, terug zullen denken aan onze 1e vakantie samen.
Heel veel succes en wellicht tot ziens!!
Liefs, Marijk & Mirel

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Search
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!