Koppes 23-08-11 19:35:22

Via Peter van Gelder, vandaag tegen het lijf gelopen op het werk. Ff "geroddelt" en natuurlijk kwam je ter sprake. Veel succes en geluk,

Still stron, life goes on !
Koppes

Gerwin en Inge 06-08-11 00:25:55

Hoi Petert en Marga,
We hebben ontzettend genoten van onze vakantie op jullie camping .De Gite waar wij in zaten is zeker aan te bevelen, en niet te vergeten jullie gastvrijheid het lekkere eten en het gezellige uurtje aan de bar met een lekker drankje.
Groetjes Gerwin,Inge ,Melissa en Wesley

Lyanne & Susanne 04-08-11 18:03:24

Hey Peter en Marga,
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad, eerst in de gîte en ook de laatste nacht in de chambre d'hôtes. Heerlijke bedden, en fantastisch ingerichte badkamers bij alle chambres. Het weer zat niet mee, maar dat deerde ons niet. Suus heeft elke dag gezwommen, en ik vergat alle werkstress. Als laatste nog: de spare ribs en de zalm waren uitstekend klaargemaakt. De rest heb ik niet geproefd, komt volgende keer.
Groetjes,
Suus & Lyan

Anouk 02-08-11 14:36:53

Heey Peter en Marga,
We gaan morgen weg, maar ik heb t hartstikke naar mn zin gehad! Als het kan dan kom ik graag volgend jaar weer terug! Het was hartstikke leuk, maar vooral gezellig, en daar heb ik enorm van genoten! Heb ook veel mensen in de buurt ontmoet, en veel dingen gezien. Vond het hartstikke leuk!!!
Groetjes Anouk

Peter, Barbara Jeroen en Charl 29-07-11 23:14:42

Hoi Peter en Marga,
We zijn net terug van een rondje Frankrijk.Wat een genot om bij jullie op de camping te staan, ruimte rust en toch van alles te doen voor de kids.Jullie persoonlijke aanpak sprak ons zeer aan zelfs bij het weggaan een persoonlijk afscheid.Volgend jaar willen we weer een rondje Frankrijk doen en doen zeer zeker jullie camping ook aan, alleen wat langer dan 2 dagen. ps. groetjes van Charlotte aan Dolly.Peter, Barbara, Jeroen en Charlotte Jansen

Marijke & Mirella 25-07-11 21:28:56

Hoi Mar en Peet, zo jammer dit, he....
Onwijs bedankt voor de heerlijke week die we bij jullie hebben doorgebracht. We hebben enorm genoten van jullie gezelligheid, gastvrijheid en het heerlijke eten en niet te vergeten de (flesjes) wijn!! Jullie hebben het echt goed voor elkaar daar in het zonovergoten Treteau.
Bedankt voor het feit dat wij met zulke mooie herinneringen aan jullie, terug zullen denken aan onze 1e vakantie samen.
Heel veel succes en wellicht tot ziens!!
Liefs, Marijk & Mirel

Jeroen en Mirjam 10-07-11 01:24:22

Hoi Peter en Marga!
We zijn inmiddels weer een paar weekjes terug van onze vakantie op jullie camping, en we willen jullie bij deze nog bedanken voor de ontzettend leuke week! Vooral de informele, ontspannen en persoonlijke sfeer sprak ons enorm aan. En Jeroen droomt nog steeds van de overheerlijke spareribs...
Ook Finn heeft een geweldige tijd gehad, want tja: een zwembad, een trampoline, een zee van ruimte en lekkere patatjes; wat wil een ventje van 2 1/2 jaar nog meer?
We bevelen jullie camping zeker aan bij andere mensen en als we weer naar Frankrijk gaan, houden we jullie zeker weer in gedachten!
Groetjes van Jeroen, Mirjam, Finn en Feline

Fam. Kras 26-06-11 13:53:36

Bonjour,
We zijn alweer een paar weken thuis maar we hadden beloofd om nog wat te schrijven in jullie gastenboek.
In de meivakantie hebben we het erg naar ons zin gehad in onze nieuwe caravan en erg genoten van het lekkere eten zoals de spare-ribs en de overheerlijke kapsalon. Het was erg gezellig in de binnenbar met ze alle en over 3 weken zijn wij er weer om te genieten van jullie gastvrijheid. Tot dan.
Groetjes familie Kras.

Jan en Simone 19-06-11 17:28:25

Hoi Marga en Peter,
Nogmaals bedankt voor de heerlijke week en goede service op jullie camping. Nu we weer thuis zijn, missen we de rust en de ruimte die we hadden tijdens onze vakantie. Ook de meiden hadden het prima naar hun zin. Met een trampoline, zwembad, tafeltennis, volleybalveld, jeu de boules enz. was er genoeg te doen. Daarnaast is het heerlijk om s'avonds aan te schuiven in het restaurant en te genieten van jullie kookkunsten. Succes en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Jan en Simone en de meiden.

Erna en Johan 19-06-11 10:37:13

Hoi Marga en Peter, We zijn alweer een week thuis en verlangen nu al naar de rust en ruimte die we hebben ervaren tijdens onze vakantie bij jullie. We hebben genoten met onze hele familie van jullie gastvrijheid en hartelijkheid en niet te vergeten het heerlijke eten dat jullie voor ons klaarmaakten. De aanwezigheid van een o.a. zwembad, golfbaantje, tafeltennistafel, trampoline etc.etc. zorgde ervoor dat niemand zich hoefde te vervelen. We zien nu al uit naar een vervolg.
Groetjes Erna en Johan ,tot gauw

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies