Fam Honcoop 07-02-11 12:17:55
(66) Fam. Honcoop

Thu, 13 January 2011 18:28:58 0100

Hallo Marga en Peter,
Hier nog een berichtje van ons uit het koude kikkerlandje. We hebben tijdens de kerstdagen heerlijk genoten van jullie mooie Gîte, met wijds uitzicht. En onze kinderen hebben heerlijk geslapen in de door Peter zelfdgemaakte bedstede. Heerlijk gegeten in de kerstsfeervolle binnenbar met hapjes en drankjes. Met Oud&Nieuw was het ook harstikke gezellig met de heerlijke champagne. De kinderen misten alleen het Vuurwerk. We komen zeker nog een keer terug. Groetjes Fam. Honcoop.

Piet en Wilma 19-12-10 18:03:26

Hallo allemaal,

Het is wat aan de late kant maar we willen jullie nog bedanken voor de fijne vakantie die wij afgelopen zomer bij jullie hebben gehad. Als we volgend jaar in de buurt zijn komen we zeker een paar dagen aan.

Groeten van Piet, Wilma, Sanne, Nathan en Sophie

Ronald 19-12-10 18:02:24

Hallo Mar,

Zit ik net de krant te lezen.......en wat denk je??? Zie ik mijn "oud" collega / loonslaaf van de Provincie NH in een hangmatje in Frankrijk! Mijn ogen zijn niet best( brilletje weet je nog) maar volgens mij ben jij toch echt DE MAR van het Houtplein. Goed om te lezen dat het jullie zo goed gaat in den vreemde. Hebben jullie goed gedaan. We kunnen wel eens bijpraten via de mail, mijn adres heb je al.

groetjes en dikke kus Ronald

<< < 5 6 7 8 9
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies