Els Paternoster 10-12-16 15:20:48


Op 30 september 2016 zijn wij in jullie zaal getrouwd. Iedereen spreekt er nog over! Over de hele mooie zaal, het lekkere eten, de uitstekende service! Kortom het was top! Bedankt Eric en Jo.Groetjes, Bart en Els

Jelle Bories 28-09-16 14:04:27

Op zaterdag 6 augustus 2016 vond ons trouwfeest plaats bij feestzaal Scala. Dit was meer dan dik in orde. Gastheren Eric en Jo hebben ons zeer goed begeleid naar een avond om nooit meer te vergeten. Ze stond op alle momenten open om onze eigen ideeŽn en wensen vorm te geven. Het eten was overheerlijk en de zaal ronduit prachtig.We willen hun hiervoor dan ook uitgebreid bedanken.
Jelle en Kamille

Elly en Ken 11-08-16 23:49:10

wij hebben hier ons huwelijksfeest gehad en dit is probleemloos verlopen!!! We hebben een trouwfeest gehad waar we zorgeloos van hebben kunnen genieten.We zijn super tevreden van de gastvrijheid, het personeel en het eten.De zaal was gewoon schitterend.We zullen deze zaal zeker en vast aanraden aan andere mensen.Groetjes Elly en Ken

Judith en Frank 16-05-16 14:07:43

Wij hebben hier ons huwelijksfeest gehouden en zonder twijfel zullen wij iedereen doorverwijzen naar Feestzaal Scala. Wij hebben ons diner, dessertenbuffet en dansfeest door Eric en zijn team laten verzorgen en zijn hierover enorm tevreden. Flexibel, professioneel en ontzorgend zouden de eerste drie woorden zijn om de service van Scala te beschrijven.
Naast de indrukwekkend mooie zaal dus ook een perfecte verzorging voor uw (huwelijks)feest!
Groeten,Judith en Frank

Christophe - Sepia 10-06-15 13:36:08

Personeelsevent zaterdag jl.
Wij vonden het een zeer aangename samenwerking en iedereen was zeer tevreden van alles, super lekker buffet, prachtige zaal, goede uitvoering. waarvoor dank.

Fam. Van Landeghem - Meerschae 24-04-15 13:54:28

Beste Scala team,
We willen jullie nog eens bedanken voor het communiefeest van Luna !
Iedereen vond het een leuk feest : lekker eten, mooie lokatie en een vriendelijke bediening.
En het zonnetje was ook van de partij, dus konden we genieten van het terras en de mooie tuin.

Nadine Dircken 30-10-14 17:47:22

Graag wens ik u nogmaals te bedanken voor de goede zorgen en vriendelijke bediening door uw personeel. Zowel de broodjeslunch, koffiepauze en walking dinner waren zeer verzorgd en heel lekker.
We hebben veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers.
Vriendelijke groeten,
Nadine Dircken
Executive Management Assistant

Celine en Vincent 29-09-14 18:36:52

Beste Eric,

Graag willen wij u enorm bedanken voor ons trouwfeest afgelopen zaterdag. Alles is perfect verlopen en we zijn vol lof over jullie zaal, organisatie en eten.
Bedankt ook voor de magische momenten bij het binnenkomen, de dessert en zoveel meer.

Vele groeten,
Celine en Vincent

Huwelijk Pauline & Jan 02-08 10-09-14 12:01:18

Hallo,
Via deze weg willen wij het gehele 'team' van Scala nogmaals bedanken voor het geweldige huwelijksfeest dat wij bij jullie hebben beleefd. Bedankt voor de voorbereiding en jullie inzet tijdens de prachtige avond zelf. Het sfeervol decor was prachtig, het eten was zeer lekker en de bediening was professioneel en aangenaam. Wij hebben van onze gasten enkel lovende kritieken te horen gekregen! Bedankt!
Grt,
Jan & Pauline

Frederick Verstraeten 12-07-14 11:13:17

Beste Eric,
Bij deze willen we nogmaals laten weten dat we een fantastisch huwelijksfeest hebben beleefd is de Scala. Het eten, drinken en de bediening waren tot in de puntjes verzorgd en we werden als een koningskoppel ontvangen en behandeld. Daarnaast waren ook onze vrienden en familie laaiend enthousiast over het feest.
Voor ons was dit met andere woorden het perfecte avondfeest op de mooiste dag van ons leven!
Groeten,Heidi en Frederick

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!