Jiska 13-02-10 11:27:44

Beste Tais,
Ik heb dit boek gelezen voor mijn boekverslag Nederlands, ik had geen beter boek kunnen kiezen! Ik vind het echt z'n leuk boek! En de kaft is ook heel gaaf (n van de redenen dat ik 't ben gaan lezen).
Heel veel groeten, Jiska

Ronald 02-05-09 18:00:01

Hoi Tais,
Om eerlijk te zijn ken ik niet erg veel van je werk (ik heb wel eens wat van je gelezen, maar niet veel).
Een tijdje geleden zag ik Schaduwschepen in de boekwinkel staan en heb hem gekocht. De omslag sprak me gelijk aan. Nu ik het boek gelezen heb ben ik om. Ik ga zeker meer werk van je lezen. Ik vond Schaduwschepen een ontzettend mooi boek. Het las ook erg lekker weg. Leuk vond ik vooral de mix tussen tech en magie. Ik kijk al uit naar deel 2.

Eric 27-04-09 18:31:16

Hoi Tais,
Afgelopen zaterdag je nieuwe boek, Schaduwschepen, gekocht op de Elf Fantasy Fair. Dank je wel voor je mooie illustratie die je bij je ondertekenen hebt gemaakt. Het maakt het daarmee echt een uniek boek! Maar het boek zelf is ook prachtig, heerlijk geschreven, vol humor en bizarre wendingen, heerlijk om te lezen. Ik ben zelfs nog op zoek gegaan naar het oudste boek dat ik van je heb, het heet Cephede.
Tais, dank voor het mooie boek waarmee ik weer menig uur in de bijzondere wereld kan kruipen die je telkens voor ons tevoorschijn weet te toveren.

Bernou 09-04-09 12:14:48

Ik ben nog bezig met het lezen van schaduwschepen, maar ik was toch op de website, dus ik dacht dan laat ik maar een berichtje achter. Ik heb al best veel boeken gelezen voor deze en na het eerste hoofdstuk had 'ie de rest al verslagen (eindelijk weer een boek die niet langdradig is ) Komt er een vervolg of iets?? Zo ja: wanneer?? Zo nee: kwalitatief uitermate teleurstellend...


Reactie:
Ik begin heel binnenkort (mei) met het tweede deel. De werktitel is Een Miljoen Zeilen maar dat kan nog veranderen.

Lara 29-03-09 12:51:19

Heerlijk, na 10 jaar teren op Griezelklasverhalen een prachtig nieuw boek. Wanneer breng je een bundel uit met alle Bjorn en Olga verhalen?


Reactie:
Hoi Lara, ik ben de Bjorn en Olga verhalen nog aan het schrijven en binnenkort begin ik aan het tweede deel van de Gran Terre Saga. Maar, uh, sinds de Griezelklasverhalen heb ik nog aardig wat andere boeken geschreven, zie de lijst op mijn mijn site www.taisteng.nl en die zij ook best wel aardig en vaak nog behoorlijk griezelig ook.

Heidi 18-03-09 09:03:53

Hoi Tais,

Dat is me nou nog nooit overkomen: dat ik tijdens de boekenweek een boekwinkel inloop en een leuk Nederlands boek kan kopen dat mij recht verschaft op het Boekenweekgeschenk! En ik heb niet eens een open haard (brandt best lang hoor, zo'n tafel met vlinders)!

Gefeliciteerd met het verschijnen van de Schaduwschepen en waar kan ik mijn mobieltje inruilen?


Reactie:
Nokia zou er normaal niet moeilijk over moeten doen als je een geldige reisticket naar een Gran Terre land kunt laten zien.
Een nieuw magisch mobieltje kun je sinds 1-2-2009 helaas alleen cash betalen met zilveren Hanze thalers: in de Gran Terre is geen kredietcrisis en zijn de munten nog stabiel.

Sigmund Nastrazzurro 02-03-09 21:37:47

Een mooi verhaal, scherp als de steek van een wervelspin, en zo vol kleuren als het parelmoer van een wolkenoester.

1 2 3
Zoeken