jan de ruiter 29-07-12 21:15:28

ik heb op verschillende caltex tankers gevaren.o.a de pernis. den haag eindhoven.amsterdam. rotterdam.bengkalis naar singapore gebracht. de leiden heeft een ontploffing gehad en is in 1977 gesloopt in china.verdere aanvulling zal ik nog melden.groeten van jan de ruiter uit scheveningen.

LXSYsuheNmdXUh 08-07-12 09:10:57

Hey Priscilla en Heather,Dagelijks kijk ik even de avontuurlijke foto's na. Heb julile al diverse malen vrolijk bezig gezien. Een zotte boel daar met weer al die neefjes en nichtjes, zo te zien. Volgens mij moeten we er toch nog maar eens over denken om volgend jaar terug te gaan, je zou dit alles missen. Hier wordt druk gewerkt aan het plaatsen van het tuinhuisje. Opa helpt ook en oma zorgt natuurlijk op tijd voor koffie . Mama mag morgen weer haar eigen auto ophalen, dan weet je dat voor vrijdag Hoop nog vele big smiles te zien op de foto's en geniet nog volop van de laatste dagen! liefs mama.

Lia van der Meijde 02-05-12 16:26:22

Goedemiddag, mijn naam is Lia van der Meijde, ik ben een afstammeling van Arij IJdo, die is omgekomen in de 2e wereldoorlog op stoomschip Beursplein.
Ik ben op zoek naar mn roots,heb ook een genealogie-site, daar kwam ik tegen dat een oud-oom van mij een opvarende was van dit schip, ik zou dolgrag een foto van het schip willen hebben, heeft U die in uw bezit?
Met vriendelijke groeten Lia.

rick werkman 23-03-12 17:38:33

he richard ken je me nog ik ben de zoon van edwin werkman ik zag de foto hij word steeds mooier 3

max van der Velde 10-02-11 20:21:01

Ik ben in het bezit van een klassiek motorjacht, die volgens de verhalen gebouwd is voor een vlaardingse reder.
Ontwerp van Volker bouw van Dungen Leidschendam?
of van Dongen. Schip is een soortement custom build super van craft.
Wie kan mij helpen om de historie van het schip te ontraadselen.

groet Max van der Velde Friesland

Bert 27-10-10 12:24:13

Hallo,
Kan iemand mij vertellen wat er met de Caltex Delft,Caltex Leiden en De Lekhaven is gebeurd of dat ik ergens in een archief dat na kan kijken?Ik heb daar op gevaren van27 -03-1957t/m 30-05 1958van koksjongen tot matroos,wel lang geleden,maar wie weet!Groetjes en
b.v.d Bert Fils


Reactie:
ik heb op verschillende caltex tankers gevaren.o.a de pernis. den haag eindhoven.amsterdam. rotterdam.bengkalis naar singapore gebracht. de leiden heeft een ontploffing gehad en is in 1977 gesloopt in china.verdere aanvulling zal ik nog melden.groeten van jan de ruiter uit scheveningen.

Tigchelaar. Ids 02-01-10 12:05:06

Ik heb even de schepen de rondom Harlingen gefotografeerd zijn bekeken.Toen ik bij Bos & Kalis werkzaam was heb ik nog op de Smal Acht gevaren, werd toen voor olie bestrijding gebruikt. Wij werden ingehuurd door Rijks Waterstaat.
Veel succes met de web side
Groeten seun

Sooi 18-04-09 23:15:36

Iemand moet de eerste zijn dus :
Proficiat, jullie site staat vol nuttige en toffe nieuwtjes, zeker interessant voor scheepspotters op de Westerschelde en Antwerpen. Doe zo verder.

Grtz,

max beemer 22-02-09 21:15:05

beste hr.ms.makkum
matroos groen is mijn broer en ik heb een paar dingen te vertellen aan hem maar heb zijn email niet voor op het schip kunt u die naar mij sturen of vragen of hij zelf een email wilt sturen naar mij

met vriendlijke groet
max beemer


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!