Wim Valks 27-11-17 16:46:27

Nou Henny, het verslag valt me alles mee hoor. Het klinkt allemaal heel positief en tevreden over de Nimrod 2017. En terecht! Want het was een prachtige dag op een mooi ruim terrein met goed overzichtelijke proeven die toch een behoorlijke uitdaging waren voor de combinaties en waar de bezoekers voldoende aan hun trekken konden komen. Leo en ik hebben in ieder geval genoten en als 'Gelderland' niet al te ver weg is, zijn we er in 2018 bij leven en welzijn weer bij.


Reactie:
Dank voor je reactie. Daar doen Kees en ik het voor. Wij besteden er uren en uren vrijwillig werk aan, dan is een aardig woordje in het Gastenboek ten zeerste gewaardeerd. Dus we zien JULLE volgend jaar in Gelderland, dat zal een oude Nimrod winnaar "Leo Arts" heel goed doen. Een echte Veteraan!

Vriend van de Nimrod 18-11-17 08:29:33


Beste Henny,
Bedankt voor een mooi verslag van de Nimrod 2017!
Heel veel tijd en Research heeft daar in gezeten. Namens de Vriend van de Nimrod bedankt voor je support. Wij waarderen het ontzettend dat je de Vrienden van de Nimrod steunt. Er zijn nu rond de 100 vrienden waar we zeer dankbaar voor zijn!
Bedankt ook Kees voor het verslag!


Reactie:
Hallo "Vriend van de Nimrod",
is het niet een beetje vreemd, dat op een "Nimrod-dag" duizenden voorjagers rondwandelen en dé dag van hun leven hebben. Dan is het toch ook de gewoonste zaak van de wereld om lid te worden van jullie club!. Wat biedt men wel niet? Mooi terrein, top proeven, standhouders, hapje en drankje, en vooral de gezelligheid. Dan mag dat toch allemaal wat jullie bieden € 30,-- per jaar kosten. Voor € 2,50 per maand, het hele jaar door de voorbereiding en dé grote dag. Dus doen allemaal en lid worden.

Pim Gaanderse 16-11-17 14:55:23

Dag Henny,
Mooi verslag, waarvoor veel dank. Vond Limburg wel erg ver weg, maar dankzij jou kon ik er toch een beetje bij zijn.Hartelijke groet,
Pim


Reactie:
Super Pim, ook daar deed ik het voor zonder een enkel ras te "promoten" maar wel een eigen mening.

Karel Schoonus 15-11-17 09:48:31

Beste Henny,
Zoals "wij" van jou gewend zijn weer een heerlijk en duidelijk verslag, ook jou persoonlijke mening steek je, gelukkig, niet onder stoelen of banken.Geweldig gedaan samen met Kees.
Zie je a.s. vrijdag samen met de honden en Kees om eens lekker te komen trainen in het Brabantse Land.
Liefs,
Karel. XxX

Dorothée 15-11-17 09:47:45

ik heb genoten van je prachtig verslag over de NIMROD 2017.....als je zelf niet aanwezig had kunnen zijn, weet je nu hoe de proeven waren uitgezet en gelopen.....heel levendig geschreven

Carolien van Baaren 15-11-17 07:14:31

Prachtig verslag van de Nimrod, dank je wel!

Els ten Vergert 15-11-17 06:15:14

Henny, wat een prachtig verslag van de Nimrod 2017. We konden dit jaar niet aanwezig zijn in Limburg maar dankzij jouw verslag lijkt het of we er toch eventjes waren. Ook mooie foto's. En...weer supersnel!


Reactie:
dank voor je compliment. niet iedereen heeft de luxe van een vrije dag op maandag of is verhinderd. Ik hoop de leegte van het "niet "aanwezig zijn op deze manier een beetje op te vullen. met amicale groet!

Peter Vorderman 14-11-17 22:36:10

Wat een hardstikke leuk verslag Henny 👍🏽👍🏽

http://www.hennymschoor.nl/Artikelen/Nimrod%20%20%202017.pdf

Jan Moerkens 14-11-17 20:49:20

Beste Henny en Kees, mooi en goed geschreven verslag van de Nimrod 2017 in Limburg. Objectief en niet ras gebonden echt zoals het hoort als je alle jachthonden en voorjagers waardeert. Een kritische maar terechte opmerking hoort ook thuis in een goed verslag en dat geef je ook aan zonder dat het storend is. Je begint je verhaal te lezen en je eindigt niet meer voor dat het uit is. Ideeën over toekomst geef jij aan, gedurfd maar fair. Ook de aandacht voor "Vriend van de Nimrod" zeker een terechte weergave en jij brengt tenminste onder de aandacht. Het kasteel Daelenbroeck en omliggende terreinen, velden en de Roer alles beknopt maar zeer goed verwoord in de uitleg van de proeven. Niet alle aandacht voor de deelnemers of te uitvoerig beschreven proeven maar alles zeer gewenst weergegeven echt zoals het hoort wat het lezen van het verslag zo boeiend maakt.

Emmy Rensen 14-11-17 19:32:04

Henny,
Mooi stuk wederom van de Nimrod 2017!
Het was spannend en voor mij persoonlijk ook erg leuk dat een Vizsla een AA diploma verwierf.

Bedankt Kees en Henny voor jullie werk!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies