Gerard Schothuis 11-09-05 12:24:26

Marijke, bedankt voor de foto's maar wij zouden ook graag jou Email adres willen hebben, dan kunnen we vaker gegevens uitwissellen. We hebben ook gehoord dat je een eigen site hebt, alleen weten we de naam niet. De naam die wij hebben doorgekregen, klopt niet helemaal.

groetjes

Marijke van Biezen 08-09-05 14:14:30

Hey familie Schothuis,
Heb nog een paar leuke foto's van Cato, als jullie deze willen stuur maar een mailtje dan kan ik ze mailen.

Groetjes Marijke

Ali Mol 02-08-05 16:01:47

Gerard en Annie. Alle draadhaarpups zijn nu verkocht. Heb ik nu wat meer tijd om met Casper te trainen. Is wel nodig ook. Hij zou zelf graag de baas willen spelen, maar dan heeft hij niet op mij gerekend. Ook de reeen bij ons heeft hij al in het snotje. Je zou de foto's van de clubmatch nog laten zien. Met Arjen gaat het nu wel weer redelijk.
Tot ziens Ali Mol

Mariska Schouten 29-07-05 21:22:53

Beste mensen,
Leuk weer een draadhaarsite! Gelukkig komt er zo nu en dan weer eentje bij.
De site is overzichtelijk. Het resultaat met jullie eigen fok op de clubmatch was geweldig!
Veel succes met de hondjes!
Groet van alle leden van de Josephina's Hoeve
http://www.duitsdraadhaar.nl

Marjolein van Dijkman 12-06-05 16:56:27

Ik heb jullie link geplaatst op onze site. Hebben jullie een e-mailadres, dan hoef ik niet via het gastenboek te praten.
In het stukje over de clubmatch staat dat beide kampioenen Bracco als vader hebben, dat is niet zo. Dat is onze andere teef, Bijke.

groet, Marjolein

Ali Mol 25-05-05 22:31:24

Gerard en Annie, bedankt voor jullie felicitaties. De dag kon niet meer stuk. Arjen was er ook heel blij mee. Hij zegt: Ik wist al wel dat het een goede hond was, maar ja hier hadden wij niet op gerekend. Je weet hij kan goed koeien en schapen bekijken, maar ook van honden heeft hij verstand. Nu moet hij (Casper) zich in het veld bewijzen en ook dat komt wel goed. Als er mensen bellen voor een pup, stuur ze maar door.
Groetjes, Arjen en Ali Mol
Wildrevier 't Rheins, Enter

Jack de Dobbelaere 23-05-05 13:45:44

Wat een geweldig succes voor de fokker en Bracco en de familie Mol. Papa Mol zal ook tevreden zijn ondanks dat hij er niet bij was.
Dochterlief bracht Casper beter voor dan ik Bracco. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Toch leuk dat zoon van vader wint, zeker ook omdat mijn vader aanwezig was. Dus op de terugreis heb ik de veteraan gezegd dat hij ook wel eens naar de jonge hond moet luisteren.( Ik beschouw mezelf dan nog als jonge hond )

Marjolein van Dijkman 23-05-05 12:04:08

Aangezien van ons niet alle foto´s zijn gelukt en ik weet dat u ook wat foto´s heeft gemaakt, zou ik graag van u wat foto´s krijgen van de eindkeuringen (dus beste reu, beste teef) en als u nog andere leuke foto´s heeft voor het clubblad of de website van de VVDD, ontvang ik ze graag.
met vriendelijke groet, Marjolein

Gerard Schothuis 22-05-05 16:57:52

Casper van de Brookegge!!
Vandaag is Casper van de Brookegge Kampioen van de reuen geworden op de Kampioenschapsclubmatch van de VVDD te Eemnes.
In de finale versloeg hij, op een leeftijd van 11 maanden, zijn Vader Nat.en Int. Kampioen Bracco van het Terschurendal.Voor de beste hond van de dag,moest hij z'n meerdere erkennen in de beste teef van de Fam. Dijkman.
Fam. Mol van harte gefeliciteerd met dit behaalde succes!!!

Ali 15-05-05 21:23:05

Ik vind het knap dat jullie een website in elkaar zetten. Ziet er heel goed uit.Het was ook heel goed verzorgd op de jonge hondendag van jullie en de honden waren allemaal goed van karakter. Toch wel belangrijk, buiten dat het natuurlijk jachthonden zijn en hiervoor gebruikt worden.Zo rond 8,9 juni wordt mijn laatst gefokte nest geboren van Anne x Udo (jonge Duitse reu van Meneer Aberson) en dan stop ik definitief met de fokkerij. Kunnen jullie het overnemen hier in het oosten. Succes met de training van Kyra en tot ziens.

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies