Cor Heere 27-04-18 15:56:15

Hallo collega bestuursleden scootmobielclub Veenendaal. Wij zijn de Landelijke Beweging Scootmobielrijders. Beweging voor scootmobielrijders om landelijk te formeren tot een geheel die voorstaat meer veiligheid in het verkeer, meer toegankelijkheid en betaalbare scootmobielen zonder extreme winsten op scootmobielen. Wij hebben op onze website een link als bevriende scootmobielclub gemaakt. Maak eens contact met ons over hoe we kunnen samenwerken voor meer veiligheid onder scootmobielrijders. Wij willen op termijn gaan we samenwerken met de Fietsersbond omdat zij gelijke faciliteiten voor zowel fietsers als scootmobielrijders aanbieden. bellen kan ook naar mij doormiddel van een e-mailbericht te sturen. Groet Cor.

J.i. van Zwieten 04-06-17 13:36:51

Goede middag ,

Hierbij meld ik u dat louise van Zwieten, partner van Dirk Groen , gistermiddag is overleden na lange tijd
ziek te zijn geweest ook Dirk Groen is ernstig zoals waarschijnlijk weel weet
vr groeten
Hans van zwieten ( de broer van Louise

 J.J.Jordaan 07-01-16 11:51:49

Geacht Bestuur,
Hatelijk dank voor de verjaardagskaart die ik van jullie mocht ontvangen. Ik maak op deze manier tevens gebruik om iedereen een gelukkig maar vooral een gezond 2016 te wensen.

 J.J.Jordaan 30-11-15 12:01:10

Een bijzondere Kerst 2015.


December ook wel feestmaand genoemd,
Altijd weer een gezellige tijd,
Maar ook voor velen verdoemt,
Vluchten in een koude strijd.

Wat zou het mooi zijn zonder klachten,
Om gezamenlijk voor deze mensen,
De kou wat te kunnen verzachten,
En ze een warme kerst te kunnen schenken.

De trots van ons Nederlanders, om te strijden,
Het is een rijk gegeven deze wens in vervulling te laten gaan,
We zijn behulpzaam in goede en slechte tijden,
Om een ieder te helpen aan een waardig bestaan.

Daarvoor zijn we toch op deze wereld gezet,
Om elkander te helpen, juist voor deze mensen is het nodig,
De Heere zal ons daarbij helpen voor vrede, dat is geen verzet.
Samen een geweldige kerst, dat is zeker niet overbodig.

Wij wensen u een onvergetelijke kerst.
Jan & Greet Jordaan.
k wil u graag mijn gedicht mee laten beleven.

 scootmobielclubutrecht 10-06-15 18:14:06

Geachte scootmobiel leden van Veenendaal
ik ben Willem Brandenburg ben eigenaar van scootmobielclubutrecht.nl mijn vraag is om op vrijdag 13-06-2015 langs te komen ik ben bezig om een grote bijeenkomst te organiseren in Utrecht op de Roelanddreef 2 als je langs wil komen stevanuskerk Overvecht
als er kosten aan verbonden zijn ga ik dat vergoeden regiotaxi of trein zo uw zo vriendelijk willen of neem even contact op met scootmobielclubutrecht.nl
zijn nummer is 06-82-924-702

 Lei Hermans 09-04-15 20:52:23

Op:. https://www.facebook.com/Scootmobielgids. bespreek en publiceer ik artikelen over de WMO en scootmobielen. Wellicht ontstaat er meer wederzijds respect tussen weggebruikers en scootmobielberijders. Wij zouden veel liever op een fiets rijden.
Een scootmobiel is een heerlijk gehandicaptenvoertuig bedoeld voor mensen met een medische indicatie. De maximale snelheid is niet harder dan een gemiddelde fietser namelijk 15-16 km per uur.
De voetganger die al etalage kijkend van links naar rechts schiet over de gangpaden, dient zich te realiseren dat de scootmobiel niet over eenzelfde snelle wendbaarheid beschikt.
Rem- en knipperlichten zijn nog steeds slecht zichtbaar.- Een noodzakelijke achteruitkijkspiegel is niet wettelijk verplicht.-Voorlichting of een goede rijopleiding, is niet goed geregeld. Vanaf 2015, publiceer ik wekelijks in woord en beeld: scootmobiel- praktijk-situaties. Wellicht helpt dit iets om veiliger en zelfbewuster scootmobiel te rijden.
Slechts circa 0,9 % van de totale Ned. Bevolking is in het bezit van “een uitstaande in bruikleen verstrekte scootmobiel in een Nederlandse gemeente”Wij betalen 4-wekelijks een eigen bijdrage aan de gemeente en dit 39 perioden lang. Deze kleine groep is dus helemaal niet interessant voor landelijke –provinciale of landelijke politici. Lobbyisten, fondsen of instellingen zijn er ook niet voor ons. Helaas ben ik een van de weinige die uw vader/moeder of familielid onafhankelijk en gratis informeer. Interessant?Er gaat veel veranderen in 2015. Deel en like:
https://www.facebook.com/Scootmobielgids.
Bij voorbaat dank, een ervaren scootmobielgebruiker. Lei Hermans

 Hanna Reijn 21-08-14 13:31:55

Geachte mijnheer/mevrouw,

Uw website vind ik er interessant uitzien.

Ik ben aan het werk voor de website www.scootmobielaanbod.nl. Graag zou ik een link willen plaatsen naar uw website. Wilt u een link terugplaatsen?

Ik zie uit naar uw reactie.


Met een vriendelijke groet,
Hanna Reijn

 Marije van der Heide 04-02-14 17:06:38

Geachte Leden,

Wij willen u graag een aanbieding onder de aandacht brengen.Het betreft de scootmobiel Pearl deze heeft een actieradius van 24 km en is ideaal om mee te nemen i.v.m. uitelkaar kunnen halen van onderdelen zodat deze in vrijwel iedere personenwagen mee te vervoeren is m.u.v. de Smart.U bent van Harte Welkom in onze winkel aan de Frans Halslaan 26 te Veenendaal.De normale prijs is 1445,00 en is nu met 50% korting dit betreft het showroommodel.
INPAKKEN EN WEGWEZEN ACTIEPRIJS

 ScootmobielVeenendaal 05-04-13 16:23:09

Complimenten voor de leuke en informatieve website. ScootmobielVeenendaal kan snel en voordelig deelbare scootmobielen inzetten. Kijk eens op de site en vertel het verder. De scooters staan geladen klaar. Bezoek ook de site www.scootmobility.nl Tot ziens. We willen graag op uw site adverteren. Mail svp even.

 scootmobieleasy 30-06-12 11:56:34

Leuke informatieve website voor scootmobiel gebruikers is dit!

Speciaal voor alle lezers van dit gastenboek bieden wij een Extra Korting van 5% aan in onze webshop! Gebruik Kortingscode: sme1250

De Korting is geldig op het gehele assortiment en daarnaast betaalt u alleen bij ons geen verzendkosten!

http://www.scootmobieleasy.nl/nl/

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage