G.v.Poppelen 06-11-03 11:04:57

Geachte Marianne,
Ik heb geconstateerd dat op de ingezonden foto van mijn vader met tien man is gereageerd. Op nr. 7 staat dhr. Sulkers. Kunt u voor mij achterhalen waar deze mijnheer woont en of dat hij nog meer mensen van de foto herkend. Zeer erkentelijk zal ik zijn voor uw medewerking.
M.vr.gr.
Govardus van Poppelen.


Reactie:
hallo govardus van poppelen,
Ik heb de gegevens al naar u gemaild hoor
groetjes
marianne

Christel 05-11-03 09:43:24

hoi,

ik heb veel aan deze site, voor mijn stukken voor de schoolkrant. mijn opa heeft ook bij 2-6 RI gezeten. Wiel Schreurs maar hij is helaas 23 september overleden. Ik vind het sowieso interessant om dit allemaal te lezen. Dus ga zo door met het maken van deze site.
Groetjes Christel van der Kaap


Reactie:
Hallo Christel,
Mijn oprechte deelneming namens 2-6RI. Het bericht van overlijden heeft ons bereikt en tijdens de reŁnie hebben wij ook stilgestaan bij het overlijden van je opa.
Fijn dat je zoveel informatie kan vinden op de site en ik wens jou succes met het schrijven van je stukken voor de schoolkrant.
Laat eens wat lezen wat je hebt geschreven.
Bedankt voor je reactie hoor.
Groetjes
Marianne

J. de Bruin 20-10-03 21:12:22

Met respect heb ik kennisgenomen van deze website. Petje af voor hetgeen je hebt gedaan. Hiermee is weer een stukje geschiedenis vastgelegd over een periode die zeker niet voor iedereen bespreekbaar is. Mijn vader heeft gediend bij I-11-RI. Aan zijn verblijf in de gordel van smaragd heeft hij blijvend letsel overgehouden. Wat er precies is geschied, heeft hij nooit willen vertellen en door zijn overlijden kan hij dat niet meer vertellen. Hoewel ik via o.a. de Staf Krijgsgeschiedenis gepoogd heb meer informatie te verkrijgen rond zijn ongeluk in IndiŽ, ontbrak die informatie. Ik hoop dat met deze site mensen een stukje van hun familiegeschiedenis kunnen inkleuren.


Reactie:
Hallo J. de Bruin.
Hartelijk dank voor de reactie op de website.
En inderdaad een stukje geschiedenis wat niet voor iedereen bespreekbaar is, maar ik hoop met de website toch juist bespreekbaarheid te bereiken. Erg jammer dat je nog met zoveel onbeantwoorde vragen zit. Ik wil je wel proberen te helpen aan wat adressen waar je eventueel nog informatie kan opvragen.
met vriendelijke groet
marianne

Fien van den Brink 18-10-03 18:00:45

Van mijn broer Wim van de Wouw kreeg ik een adres van deze site dat niet correct was. Via de homepage van lycos is het me gelukt op de site te komen.Een neef van mijn overleden man, Wim Verheul van de Huzaren van Boreel is ook omgekomen in Indonesie. Ik denk dat het heel goed is de herinnering levend te houden aan die periode.Ik heb bewondering voor je inzet. Fien van den Brink van de Wouw Utrecht


Reactie:
Hallo Fien van den brink van de Wouw,
Hartelijk dank voor het nemen van zoveel moeite om de site toch te bekijken. Ook de huzaren van boreel hebben hun eigen site, dus misschien ook eens de moeite waard om die eens te bezoeken. Fijn dat u het zo kan waarderen en ja deze periode uit de geschiedenis moet levend worden gehouden, dat zijn we aan hen allen verplicht, zij die niet terugkeerden en zij die wel terugkeerden.
groetjes
Marianne en de groetjes aan uw broer

G.v.Poppelen 10-10-03 00:01:20

Marianne,
Mijn complimenten, voor deze prachtige site. Hopende nog lang hiervan te kunnen genieten. Ben nu blij dat ik op deze site kan kijken. Ga zo door en ik hoop door deze site contact te krijgen met de maten 2-6RI van mijn overleden vader Govardus van Poppelen. Ben zeer benieuwd wie mij en mijn broer informatie kunnen verschaffen. Hartelijk dank. M.vr.gr. G.v.Poppelen zoon van een overleden OVW'er en KNIL'er.


Reactie:
hallo meneer van Poppelen,
wat fijn dat u deze site heeft kunnen bezoeken. En wat betreft de zoektocht, ik heb al enkele aanwijzingen naar u kunnen sturen en zal zeer zeker er alles aan doen om zoveel mogelijk informatie in te winnen voor u.
De oproep staat inmiddels op de site en zal ook in het volgende nummer van ons blad komen te staan. Ik hoop dat er veel reactie mogen komen.
met groetjes
marianne

Robert de Ruijter 08-10-03 21:05:44

Beste Marianne,als zoon van een veteraan van II-6RI jouw website bekeken.Moet zeggen dat ik vol met bewondering ben en veel respect heb voor datgene dat jij allemaal hebt gedaan.Samen met mijn vader Jacobus de Ruijter (Koos)R'dam naar de site gekeken.Ook mijn vader is erg enthousiast over jouw site.
uit Rotterdam.Terwijl wij de foto's bekeken komen de verhalen los.Ik heb mijn vader zover dat hij in zijn foto's gaat snuffelen, die ik dan weer naar jouw toe kan mailen incl. ondertiteling.Mijn vader is tussen de foto's veel bekende gezichten tegengekomen en doet daar erg nuchter over, maar ik denk dat het verdriet door het verliezen enkele van zijn maten nu toch boven komt drijven.Mijn vader is als een trotse veteraan net weer naar huis gegaan, bedankt ook namens mijn vader.......


Reactie:
Hallo Robert,
wat een mooie reactie en wil er zeker even op in gaan. Jouw vader heb ik al verschillende keren nu ontmoet, op reŁnie en in roermond. 't is een man van no-nonsens en inderdaad heeft zijn trots als veteraan. Ook kan hij inderdaad nuchter overkomen, maar kan met warmte en emotie praten over bepaalde belevenissen. Een goede verteller, met een goed herinneringvermogen voor namen en plaatsen. Ik denk dat je pa je nog heel wat kan vertellen en jij nog heel wat verhalen te horen krijgt als jullie er voor gaan zitten.
Ik hoop dat jullie dat nog lang zo samen kunnen doen.
groetjes marianne.

bart en dikkie 30-09-03 10:08:05

hallo marianne

wij willen onze bewondering uitspreken dat je bij deze reunie aan wezig was ondanks dat je geplaagt werd door je rug en ton met een pijnkijke voet om dan de moet te hebben om dan door te zetten wij nemen onze petjes af

groetjes en liefs
bart & dikkie


Reactie:
ha die bart en dikkie,
Ja mensjes, al moest ik kruipende er heen , ik moest en zou aanwezig zijn op de reunie hoor.
t was een mooi gezelschap wel zo, t leek wel of we een auto ongeluk hadden gehad of zo iets. hihihhihi. maar t is was weer fantastisch en daar heb je toch alles voor over.
groetjes marianne en tot op de chat.

Monique de Jong 27-09-03 16:27:54

Hallo Marianne,

Mijn Opa Cor Dudok vind het een prachtige site, ik heb alle foto's uitgeprint en dat stelde hij zeer op prijs. Complimenten voor de site.

Groeten van mijn Opa en Oma.

Groetjes Monique


Reactie:
Hallo Monique,
Fijn dat je opa de site mooi vond en jullie zullen inderdaad wel gezien hebben dat hij meerdermalen in de fotoalbums voorkomt.
Ik ben trots dat je opa als 2-6 RI-er een boodschap heeft achtergelaten in het gastenboek. Doe hem mijn hartelijke groeten en ik heb op de reŁnie genoten van je opa. Zo kwiek als die is zeg. Heerlijk hoor.
groetjes
marianne

Men v.d.Wetering 15-09-03 19:47:33

Wat was het toch weer een geweldige dag die 6 e September j.l. bij de herdenking in Roermond.Je raakt er stil van bij het zien van die duizende veteranen, waarlijk een grote familie.Ik kan het niet missen en hoop dit nog lang te mogen mee maken.
Heb nog veel sobats ontmoet en niet vergeten onze reunie secretaresse van 2-6 R.I.
Marianne fijn dat je er was met je Vader en Moeder en je man Ton.Het was een fijne dag.
Bedankt Men.


Reactie:
ha lieve men,
Inderdaad was het weer een waardige herdenking met grote opkomst. Natuurlijk hoop ik van harte dat we zo nog velen jaren elkaar kunnen ontmoeten in Roermond. Fijn dat voor het eerst ook jou aanhang en kleinzoon erbij waren. Ook voor ons was het weer een prachtige dag. Tot de 25e september Men.
Liefs
Marianne

marianne 10-09-03 09:56:19

hallo marianne

wij hebben je site bezocht en zijn vol bewondering voor het werk wat je hier voor heb gedaan daar ik een oud korea ganger ben begrijp ik en ook mijn echtgenote wat dit voor de jongens betekent en daarom veel liefs van bart en dikkie en ga zo door


Reactie:
Hallo Bart en Dikkie,
Dank jullie wel voor het bezoeken van de site en jullie waarderende woorden. Ik waardeer dit zeer van jullie
Liefs
Marianne

<< < 26 27 28 29 30 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!