G.v.Poppelen 10-10-03 00:01:20

Marianne,
Mijn complimenten, voor deze prachtige site. Hopende nog lang hiervan te kunnen genieten. Ben nu blij dat ik op deze site kan kijken. Ga zo door en ik hoop door deze site contact te krijgen met de maten 2-6RI van mijn overleden vader Govardus van Poppelen. Ben zeer benieuwd wie mij en mijn broer informatie kunnen verschaffen. Hartelijk dank. M.vr.gr. G.v.Poppelen zoon van een overleden OVW'er en KNIL'er.


Reactie:
hallo meneer van Poppelen,
wat fijn dat u deze site heeft kunnen bezoeken. En wat betreft de zoektocht, ik heb al enkele aanwijzingen naar u kunnen sturen en zal zeer zeker er alles aan doen om zoveel mogelijk informatie in te winnen voor u.
De oproep staat inmiddels op de site en zal ook in het volgende nummer van ons blad komen te staan. Ik hoop dat er veel reactie mogen komen.
met groetjes
marianne

Robert de Ruijter 08-10-03 21:05:44

Beste Marianne,als zoon van een veteraan van II-6RI jouw website bekeken.Moet zeggen dat ik vol met bewondering ben en veel respect heb voor datgene dat jij allemaal hebt gedaan.Samen met mijn vader Jacobus de Ruijter (Koos)R'dam naar de site gekeken.Ook mijn vader is erg enthousiast over jouw site.
uit Rotterdam.Terwijl wij de foto's bekeken komen de verhalen los.Ik heb mijn vader zover dat hij in zijn foto's gaat snuffelen, die ik dan weer naar jouw toe kan mailen incl. ondertiteling.Mijn vader is tussen de foto's veel bekende gezichten tegengekomen en doet daar erg nuchter over, maar ik denk dat het verdriet door het verliezen enkele van zijn maten nu toch boven komt drijven.Mijn vader is als een trotse veteraan net weer naar huis gegaan, bedankt ook namens mijn vader.......


Reactie:
Hallo Robert,
wat een mooie reactie en wil er zeker even op in gaan. Jouw vader heb ik al verschillende keren nu ontmoet, op reünie en in roermond. 't is een man van no-nonsens en inderdaad heeft zijn trots als veteraan. Ook kan hij inderdaad nuchter overkomen, maar kan met warmte en emotie praten over bepaalde belevenissen. Een goede verteller, met een goed herinneringvermogen voor namen en plaatsen. Ik denk dat je pa je nog heel wat kan vertellen en jij nog heel wat verhalen te horen krijgt als jullie er voor gaan zitten.
Ik hoop dat jullie dat nog lang zo samen kunnen doen.
groetjes marianne.

bart en dikkie 30-09-03 10:08:05

hallo marianne

wij willen onze bewondering uitspreken dat je bij deze reunie aan wezig was ondanks dat je geplaagt werd door je rug en ton met een pijnkijke voet om dan de moet te hebben om dan door te zetten wij nemen onze petjes af

groetjes en liefs
bart & dikkie


Reactie:
ha die bart en dikkie,
Ja mensjes, al moest ik kruipende er heen , ik moest en zou aanwezig zijn op de reunie hoor.
t was een mooi gezelschap wel zo, t leek wel of we een auto ongeluk hadden gehad of zo iets. hihihhihi. maar t is was weer fantastisch en daar heb je toch alles voor over.
groetjes marianne en tot op de chat.

Monique de Jong 27-09-03 16:27:54

Hallo Marianne,

Mijn Opa Cor Dudok vind het een prachtige site, ik heb alle foto's uitgeprint en dat stelde hij zeer op prijs. Complimenten voor de site.

Groeten van mijn Opa en Oma.

Groetjes Monique


Reactie:
Hallo Monique,
Fijn dat je opa de site mooi vond en jullie zullen inderdaad wel gezien hebben dat hij meerdermalen in de fotoalbums voorkomt.
Ik ben trots dat je opa als 2-6 RI-er een boodschap heeft achtergelaten in het gastenboek. Doe hem mijn hartelijke groeten en ik heb op de reünie genoten van je opa. Zo kwiek als die is zeg. Heerlijk hoor.
groetjes
marianne

Men v.d.Wetering 15-09-03 19:47:33

Wat was het toch weer een geweldige dag die 6 e September j.l. bij de herdenking in Roermond.Je raakt er stil van bij het zien van die duizende veteranen, waarlijk een grote familie.Ik kan het niet missen en hoop dit nog lang te mogen mee maken.
Heb nog veel sobats ontmoet en niet vergeten onze reunie secretaresse van 2-6 R.I.
Marianne fijn dat je er was met je Vader en Moeder en je man Ton.Het was een fijne dag.
Bedankt Men.


Reactie:
ha lieve men,
Inderdaad was het weer een waardige herdenking met grote opkomst. Natuurlijk hoop ik van harte dat we zo nog velen jaren elkaar kunnen ontmoeten in Roermond. Fijn dat voor het eerst ook jou aanhang en kleinzoon erbij waren. Ook voor ons was het weer een prachtige dag. Tot de 25e september Men.
Liefs
Marianne

marianne 10-09-03 09:56:19

hallo marianne

wij hebben je site bezocht en zijn vol bewondering voor het werk wat je hier voor heb gedaan daar ik een oud korea ganger ben begrijp ik en ook mijn echtgenote wat dit voor de jongens betekent en daarom veel liefs van bart en dikkie en ga zo door


Reactie:
Hallo Bart en Dikkie,
Dank jullie wel voor het bezoeken van de site en jullie waarderende woorden. Ik waardeer dit zeer van jullie
Liefs
Marianne

Anka Jansen-de Korte 08-09-03 18:30:58

hoi marianne .
ik heb net samen met mijn moeder jou site bekeken zij had zoals ik al eerder uitlegde nooit iets gehoord of gezien over mijn vaders tijd in indonesie toen mijn vader 14 jaar geleden overleed storte mijn moeders wereld in want zoals zij zegt hij was mijn leven.
nu zat zij te lezen en foto's te bekijken en te huilen in eerste instantie was ze huiverig dat wij jou mailden om informatie te krijgen maar nu kan ze niet wachten tot ze ook maar iets hoort ze zegt het is gek maar naar 14 jaar heb ik nu het gevoel dat ik mischien een stukje terug kan krijgen en daarvoor wil ik je bedanken dat kleine beetje geluk in mijn moeders ogen dat is dus wat jou site kan doen een dikke kus van mij daarvoor.


Reactie:
hallo Anka,
Heel erg bedankt voor jullie reactie. Daaruit blijkt zo goed wat ik juist met de site wilde en wil bereiken. Openheid en bekendheid geven,maar dat kan ik niet alleen natuurlijk. Dus jullie dank geld ook voor mijn vader en alle 2-6ers die mij zo ontzettend hebben geholpen en nog helpen. Ik hoop dat ik samen met de 2-6ers aan jullie nog kan vertellen over je vader. We houden zeer zeker contact.
groetjes en suc6.
liefs
marianne

de Ruiter 04-09-03 11:40:41

Bedankt voor al de tijd en het werk dat je hebt besteed ,voor het maken van dit document. Weer een mogelijkheid voor vele om nog eens deze,periode te overdenken. namens mijn vader, J de Ruiter.

Monique Spa


Reactie:
hallo monique en vader de Ruiter,
Fijn om te zien dat de 2-6ers de site weten te vinden en het kunnen waarderen dat er speciaal voor hen een eigen website over 2-6 R.I. is. Ik hoop dat velen jullie zullen volgen.
groetjes
marianne

Rob Stolk 31-08-03 22:12:22

Met veel bewondering de site voor je vader bekeken

Met één woord : Respect.

Goed dat je dit op het Internet heb kunnen plaatsen


Reactie:
hallo Rob,
kort maar krachtig, heel erg bedankt!
groetjes
marianne

"Witjes 31-08-03 22:11:36

Marianne, compliment voor de prachtige en duidelijke site.

Ik was geinteresseerd in mijn studiegenoten van de Kon Wilhelmina in Amsterdam en kwam op jouw site terecht.

Groetjes van een oud gediende van de Wilhelmina.


Reactie:
goedendag,
Dank u voor de complimenten en het bezoek aan de site al kwam u er dan via een omweg en zonder dat het de bedoeling was.
Reuze bedankt!
groetjes
marianne

<< < 27 28 29 30 31 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies